💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 105

• 47 945
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Точно сега Девин може да разбере защо Джихан се е влюбвал във всяко момиче на Аслан.
Всяко от тях е обичало Аслан. Така, както тяхната майка е обичала само Аслан.
А сега Девин разкрива какво е виждал той в тези момичета, както и в самата Девин като терапевт: винаги е виждал майката.
Но другите момичета на Аслан не могат да обяснят това, защото те са били само любими момичета на Аслан. Терапевтът обаче е едновременно любимо момиче на Аслан, но и майката – в психотерапевтичния процес.
Само сегашната ситуация може да обясни другите.

# 706
Привет, дружки! Hug

Изчетох ви, благодаря ви за всичко споделено! Kiss
Мире, всяко едно от децата може и да е от Ибо, няма да се учудя, ако Хилка Stuck Out Tongue Closed Eyes е кръшнала, но Аслан е истинско копие на баща си, много подходящ възрастен актьор са подбрали. То и заради това Ибо го ненавижда, лицето му му напомня омразния брат винаги. Така поне си мисля.
Още нищо не съм гледала, само някои откъси, но следобед се захващам първо с превода, после ще гледам.
Айре Heart Eyes браво бе, позна, че ще дадат Юсуф Hands Clap
Фрага не ме удиви особено, аз очаквах такива действия от Джихан, да видим дали е сън, кошмар или е истина.
Да ви кажа, все повече му се кефя на Киво в тази роля, до сега чак такъв отрицателен образ не е играл. Ама май зрителите не могат много да го приемат в такава роля, гледам, че е паднал рейтинга, хората искат любов, не караници на куче и котка. Но, на мен пък именно това ми е интересно, не обичам да гледам идеални и ужасни герои, такива хора в живота няма.
Оставям ви, до по-късно.

# 707
Какво хубаво обяснение на ситуацията, vanja@! Heart

# 708

Добро утро! Hug
И на мен не ми хареса спада на рейтинга, но пак в АБ групите сме на 1 място
Явно, че новия сериал по Фокс/с не лоши цифри/ е оказал и той влияние.
Шоу тв благодарят на зрителите

................

Майдрийм , титулярния реж-р си е..../и на мен ми се стори леко хаотична /

Благодаря за всички коментари!! Flowers Hibiscus
Ани Kissing Heart Hands Plus1
тоя Ahmet YAVUZ, май е някакъв писател
Скрит текст:

темата е към края си, но днес ще съм заета с превод.

хубав ден!!

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 12:17 от Airra

# 709
Цитат
Майдрийм , титулярния реж-р си е..../и на мен ми се стори леко хаотична /

Явно нещо греша. От самото начало си мисля, че режисьорът е друг.

# 710
Независимо от рейта сериалът си има своята публика. В крайна сметка с турския зрител всичко е непредвидимо. Но образованата част го харесва. Различен!

Отбелязвам Неджат Ишлер, роден е да бъде на сцена, театрална, кино, тв, но на сцена да бъде. Дано всичко с него е наред.

Серка не е лош човек просто я кара някак 5 за 4 с мъжете, особено в последните 4 години.
Но е талант

https://youtu.be/4JmrhBbm060

# 711
Mydream, благодаря. Flowers Strawberry
Ще видим как ще се развият нещата нататък.

Фенче, ако караме по външния вид, може Сехер да е кръшнала преди Хюлия Grinning
Толкова са различни Ибо и Юсуф.
Героите са сложни и все още неразкрити, най-неразкрит е главният герой. Нямам основание да гледам на Аслан като на отрицателен герой. Той е герой на определена среда и семейна история. 

Нещо към рейтинга: снощи след епизода прочетох едно мнение, но не помня къде, което всъщност ме накара да потърся информацията, която споделих. В това мнение се казваше, че в епизода е имало много сигнали, които, който може, е уловил. И това създаваше удоволствие за автора. Ставаше дума за психологически ситуации. Идеята беше, че те на са разбираеми за всички.
Ние гледаме по много пъти, обсъждаме, четем други мнения, но гледането по телевизията е различно, то е един път и бързо. И си мисля, че за рейтинга сигурно има различни причини, но една може да е такава, че сериалът не е съвсем лесен за разбиране. Това сигурно отказва някои зрители. Засега не е непоправимо.

# 712
Сериалът изисква търпение. Не казвам, че не е динамичен. Напротив, напротив! Разкриването на характерите, героите, става постепенно, защото причините за всички действия си имат минало, настояще, а също и бъдеще, към което ще се стремят/ с чист бизнес, със самостоятелно жилище и т.н/
На пръв поглед - клишета - лоша и властна свекърва и  стара семейна вражда, но от друга - има изключително смел подход за представяне на младото поколение, както и хард противопоставяне на Хюлия от страна на Девин, което за консервативния зрител /считай групата, където рейтингът е най-нисък/ със сигурност е необичайно, неприемливо, не е по вкуса. По принцип при такива отношения - булката реве, търпи унижения, крие от съпруга си и е послушна. Най-много да избяга.
Тук булката казва всичко в очите, разгадава ги от самото начало, взема си куфара и изчезва.
Вие какво мислите - Девин ще остане ли вечерта в имението или ще си тръгне?
Затова е. разбираем високият процент в точната група. И все пак - дано не слиза по-надолу!

# 713
Майдрим, аз мисля, че ще си тръгне. Това е унижение, едно е да поискаш някой да се извини, друго е да го направиш по такъв начин. Ако не друго човек поне достойнството си трябва да пази. Приказките на Аслан, че няма да ходи подире й едва ли ще я трогнат. Тя както се омъжи набързо, така и набързо може да се разведе. И все пак в тази история всичко е непредвидимо.

# 714
Здравейте Благодаря за споделеното

# 715
Еха, това ми оправи настроението от падналия рейтинг......
Мави идват......
Heart EyesBlue Heart

И аз мисля, че Девин ще си тръгне.
Иначе в ТТ чета мнения, че Аслан няма силен враг, че Ати и чичото не стават.
Но ми допада психологизма в сериала, нищо че на някои им е сложен Wink

# 716
Убедена съм, че Девин ще си тръгне, както съм убедена, че Аслан ще я потърси или поне ще я наблюдава.
Много неща ми допадат в сериала, кара те да внимаваш всяка секунда, защото освен много силно застъпения психологически момент има толкова много дребни детайли, които имат своето значение и музиката, и картините, и книгите, и още, и още. А мигнеш, а си изпуснал нещо важно Simple Smile
Много ще ме е яд, ако заради Ямур Еко или Девин имат проблеми, а смятам, че е сигурно. Аслан пък заради малката сестра. Не ти трябват врагове отвън, при положение, че добре си зареден с такива в семейството ти.

Необяснимо ми е отношението на майката и на Аслан до някъде към Джихан. Не може да е само заради това, че бащата е бил депресиран, а Джихан не е казал. Уж Хю и мъжа й никога не са спали разделени, а възможно ли е всяка вечер да си лягаш до мъжа ти и да не разбереш, че е в депресия и то толкова серозна, че да се гръмне в главата и то пред сина си. Има и още нещо. Поне така си мисля. Това е едно от нещата, които ми е много итнересно да разбера.

Редактирам се, защото в съседна тема видях тази красота, ясно е, че е доста стара, но мнооого ми хареса. Надявам се, че момичето, от което я копирах няма против.

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 20:45 от Бл@гуна

# 717
Защо мафиот се самоубива с ловно оръжие?
Дали има някакъв смисъл в това.
Юсуф сякаш е искал смъртта му да го отдалечи от това, което го е довело до нея: взривове, пистолети, автоматично оръжие. Искал е да се върне назад във времето и по-близо до природата…Пред прозореца се виждат фигури на кон и орел, обичал е природата, може би и лова.

Не е оставил писмо до Хюлия!

Пликът, който ни показаха след самоубийството в съня на Джихан, е различен от плика, който Аслан извади от сейфа.
Върху плика след изстрела капките кръв са само няколко и по-едри; концентрирани са в левия горен ъгъл на плика и няколко по-надясно от тях. За съжаление не намерих снимка.
Докато върху плика, който Аслан извади от сейфа и който видяхме още два пъти върху седалката на колата и после в ръцете на Аслан, капките кръв са безброй много и много дребни.
Двата плика са различни.
Това може да има  различни обяснения. Напр., ако сцените са снимани по различно време, да са направили два плика. Но може да издава и подмяна на писмото.  От кого: Джихан, който е бил първи на мястото или по-вероятно от Ибо, когато е взел своето? 

Аслан запали писмото, но последния път, когато се обърна назад, не видя баща си. Ако го е угасил, може да е направил това точно тогава. 

Писмото, което Аслан извади от сейфа.

# 718
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Не мога да избягам от темата 😂

Но Къванч е в перфектна форма просто.

Ще имаме Мави, Телец, Семейство и два рождени дни 😍
Април е специален.

Фрагът снощи ме довърши наистина. Чак ми стана гадно от сцената между Девин и Джихан.
Дано е някакъв сън. Но пак ми е гадно.

И аз смятам, че Девин няма да се извини, ако толкова лесно се подчиняваше едва ли Аслан щеше да я доведе на тази маса.
Много моменти могат да се коментират, но на мен ми направи впечатление обяснението, което даде Аслан защо няма приятели, не искал да го съжаляват, защото се чувствал слаб. На него му е внушено, че няма право на слабост. Девин ще се опита да направи обратното.
Много се ядосах на Аслан накрая, но и на Девин не мога да не се ядосвам. И тя много добре манипулира използвайки информацията, която получава от Джихан. Уж случайно подхвърления въпрос няма ли писмо, записки от баща ти. Думите, които каза на Хюлия. Не че няма право, но ... пътя към ада е постлан с добри намерения.
Не разбирам и мотивите на Джихан защо насърчава Девин да започне война с Хюлия. Какво очаква, Хюлия да потърси пристан при него и да разбере, че само той истински я обича ?
Макар че накрая сигурно ще се окаже, че само Ибо я е обичал. Майдрийм с две ръце съм ЗА, да се взимат и да отърват хората от себе си.

Не знам за другите, но сериала за мен е един от най-вълнуващите, които съм гледала. Историята е интересна, диалозите са превъзходни, наистина Благуна, всичко има своя явен или скрит смисъл, а актьорите са превъзходни. Едва ли скоро ще видим някакви снимки от сета особено с главните герои, Къванч не практикува така, но такава енергия струии от екрана, че съм убедена, комуникация между тях е на високо ниво.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

🧿🧿🧿

# 719
Добро утро на Велики Четвъртък!

Червено яйце за здраве, благоденствие и берекет във всеки дом!

https://static.standartnews.com/storage/thumbnails/inner_article … a1ad4a804e5ef.jpg

Не можах да изгледам добре серията. Прочетох прекрасните ви постове. Замислих се, че непрекъснато се говори за самоубийство на Юсуф. Представете си, че не е самоубийство, а убийство. Има много недоизказани неща и вътрешни битки в семейството и в основата е Хюлия. Битката между двамата братя Юсуф и Ибо, подобна пренесена и между Джихан и Аслан. Мисля, че ключът към тези странни взаимоотношения се крие в Сехер, а после в Хюлия. Тази деменция на Сехер не е случайна. През нейният образ ще се разкриват психологичните аспекти.
Има голяма причина Сехер да си загуби паметта, не е само напредването на възрастта.
Девин, ако се поддаде на внушенията на Джихан няма да си тръгне. Тя е борбена и може да реши да води борба с Хюлия. Точно тук е тънката линия между Девин и психолога Девин. Най-трудният момент е, когато човек с такава професия трябва да решава собствените си проблеми. Самият психолог някой път не може да се отдели от себе си и да се  погледне професионално отстрани. Без да иска влиза във водовъртежа на личните проблеми. И това семейство точно това правят с нея, завихрят я. Много ми е интересно тя накъде ще тръгне, накъде ще я отведе нейният професионален разум, или нейният емоционален. Липсата на поддръжка от нейните кръвни роднини я карат да се бие като "вода в бряг". Ще търси отправни точки, на които да се опре и твърде е възможно да се поддаде на Джихан, защото иска да победи, да откоригира ,тук вече като психолог, сойкановите взаимоотношения и по-точно поведението на Аслан. Много трънлив път ще трябва да преминат двамата с Аслан, за да изчистят това, което не им харесва. Необходима е смелост и най-вече отговори дали всеки един от тях обича другият и какви компромиси е необходимо да се направят, за да станат наистина онези близнаци.

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 08:28 от Dimana-nova1

Общи условия

Активация на акаунт