💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 105

• 48 421
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
# 271
Благодаря за всичко, което сте публикували!
Много наситен епизод.
Доколкото разбирам Аслан вижда майка си отстрани, преценява я, и не иска Девин да стане като нея. Знак за това беше отказът от целувката в колата, когато Девин беше с дрехи на майка му. Затова се съгласява с договора, който отрязва възможността Девин да тръгне по пътя на Хюлия. Но това пък е срещу личността и свободата на Девин…Мисля, че затова беше и историята с нощното изчезване и търсене на Сехер, която също видя в Девин пък своята майка. Сега нямаше клиенти на Девин, нейният колега и приятел зададе основния въпрос: дали Аслан вижда в нея потенциал, какъвто има майка му.

Аслан беше в бърнаут още след разговорите с Хюлия, после Ибо, Атила и Толга беше неспасяемо. Шамарът от Лейля и неговорещият Кая стряска с това на какво децата стават свидетели.

Нови факти за героите:
От записа, който Аслан изпрати на Ибо разбрахме, че той е тръгнал по пътя на баща им, но много се е страхувал от затвора и от Ибрахим Сойкан е станал Ибо. Атила не се съгласи да спрат производството, но този запис може да откаже Ибо от филма, Аслан сигурно има и още.

Толга не само изневерява, но явно присвоява пари и Аслан го подозира, въпросът за часовника беше нататък. На постера беше единственият с едната ръка скрита. Преди седем години Лейля е имала любим, който е умрял. Дали тук има някаква история, за да се ожени след това за Толга?

Ямур проявява типични черти на разстройство на личността.

Сехер каза на Хюлия да остави Девин и Аслан на спокойствие. На което Хюлия: „А ти оставяше ли ни нас на спокойствие?“

Последното писмо на Юсуф до Джихан се оказва в Айсел. Интересно изречение прочете тя от него, но не го разбрах. Струва ми се, че е важно.

Аслан стигна до положение, когато беше извън контрол. Сякаш се беше върнал в детството, викаше баща си: „Татко!“. Държеше се за Девин като уплашен: „Не ме пускай!“. Товарът му е много, отговорен е за много хора и неща, а всички около него са в някакво свое действие. Много силна сцена на Къванч.

Джихан с черните цветя моли Девин да го изслуша, за да освободи душата му за оня свят. Изоставено дете от Хюлия, между два огъня – кои са те? Видял е, преживял е такива неща, душата го боли. Страшна беше последната сцена на тъмно, Девин май го е приела да го изслуша, но идва Аслан. А той я предупреди, ако Джихан иска да говори с нея, тя веднага да съобщи на Аслан. Тя обаче не направи това. Двамата братя са все по-и опасно близо.

А Аслан още не е дал отговор на Девин дали ще се ожени за нея.

Лека нощ! Nature Sparkles

# 272
Много ви благодаря за коментрите и всичко споделено.
Сега изгледах фрага за следващия епизод. Пак ще е взривоопасен. Според мен обаче Аслан не е в къщата на Девин. Тази изглежда по различен начин, освен ако в този епизод, който аз не съм гледала е станало ясно, че приема клиенти в друг имот.
Хюлия стреля в този, на мен ми е непознат. Ако някоя от вас го разпознае, ще разбули малко мистерията Simple Smile

# 273
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Серията беше мноооого добра! Чакам я с нетърпение и с превод.
Надявам се, че всяка следваща ще бъде по-добра от предходната!

# 274
  • AMS

Лека да ви е нощта, дружки!!!
Благодаря ви за реакциите, коментарите и картинките!!!
Няма сцена в епизода, която да не е за отличен.
От първата до последната всички са супер.
А, какъв параван направиха мъжете >>>

Финалната песен ми е една от любимите
Sezen AKSU - Küçüğüm
Запазила съм превода на текста >>>

Малка съм още, много малка, за това са всичките ми грешки.
За това се хваля, за това се мисля за специална и важна.
Малка съм още, много малка, за това говоря глупости.
Непобедима, за това, за това все още не разчитам на себе си.

Колко малко път съм изминала, колко малко!?
За жалост съм в началото на пътя.
В ръцете си държа големи, цветни играчки от лъжливи временни победи.

Малка съм още, много малка, за това са всичките ми страхове.
Гордостта ми за това е като детска непредпазливост.
Малка съм още, много малка, за това е безкрайното ми притеснение.
За това се защитавам, за това се мъча да оставя една малка следа.

Малка съм все още, много малка.

# 275
Добро утро, прекрасни момичета! Айре Kissing Heart, Фенче Kissing Heart, Диве Simple Smile, Роуз Simple Smile, Пепи Simple Smile, Ваня Simple Smile, Майдрийм Simple Smile, Мира Simple Smile, Блага Simple Smile, Надя Simple Smile, (дано не пропускам някой), включвам се набързо, за да ви благодаря - удоволствие е човек да гледа с вас Heart Eyes

Милион неща ми се въртят в главата след този епизод, но най-вече това (ще цитирам Роуз Heart Eyes, защото и аз исках да отправя това пожелание Flowers Four Leaf Clover)

Тези двамата който ги събра ГОСПОД дълги години здраве да му дава 3 епизод е най-силния до сега.Най-сетне виждаме много неща.Много красиви и ранени АсДев

Харесах си и този анализ! Наистина много силни, дълбоки, нестандартни, неклиширани и добре развити диалози!

А също така да добавя колко силни, емоционални и изпълнени със съдържание са и мълчаливите сцени! Изключително класна актьорска игра!

Диве Heart Eyes, и на мен!
Финалната песен ми е една от любимите
Sezen AKSU - Küçüğüm
Скрит текст:
Запазила съм превода на текста >>>[/i]

Малка съм още, много малка, за това са всичките ми грешки.
За това се хваля, за това се мисля за специална и важна.
Малка съм още, много малка, за това говоря глупости.
Непобедима, за това, за това все още не разчитам на себе си.

Малка съм още, много малка, за това са всичките ми страхове.
Гордостта ми за това е като детска непредпазливост.
Малка съм още, много малка, за това е безкрайното ми притеснение.
За това се защитавам, за това се мъча да оставя една малка следа.

Малка съм все още, много малка.
Лек и успешен ден Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 06:31 от AniMae

# 276
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Heart
Пепи, благодаря! Kiss
Цитат
- Той ми изпрати договор, разбираш ли? Брачен договор.
Какъв нюанс на сивото си ти? Изобщо ли не ме опозна?
- Тази Девин, когото много обичаш, вече няма да е в живота ни.
- Съжалявам.
- Защо, какво се е случило?
- Брат ти се сети, че е Аслан Сойкан.
- Искаш ли да се скараме ?
- Не.
- Добре, да се скараме.
- Уплаших се, много се уплаших, Хулия.
- Единия пред очите на детето стреля в човек. Другия превръща баща му в съвсем различен човек.
- Този Джихан не може да се навърта около Девин. Разбираш ли ме?
- Ти си готов и на смърт, само майка ти да те обича.
Наде, и аз се надявам, че ще е така! Hands Plus1
Цитат
Надявам се, че всяка следваща ще бъде по-добра от предходната!
Благи, Аслан отиде в къщата, където се намира кабинета на Девин, а там е Джихан.Какво ли ще става ???
Айре Heart Eyes изгледах я отново в Тубето, а след това четох коментарите отдолу. Харесват го хората, поне повечето, срещнах и два, три коментара, че сценария не струва Thinking
Ето малко от коментарите.
Цитат
Kivanc Tatlitug… sen bu ülkenin basina gelmis mükemmel bir detaysin. Eger sen oyuncuysan digerleri ne? Digerleri oyuncuysa sen nesin ?
Киванч Татлитуг… вие сте отличен детайл, който се случи на тази страна. Ако сте актьор, кои са другите? Ако другите са играчи, вие какво сте?
Цитат
Bütün duyguları izleyiciye geçirebiliyor bu dizi çok ilginç
Този сериал е много интересен, може да предаде всички емоции на публиката.
Цитат
Insan izlemeye doyamıyor bu ikiliyi muhteşemler yaaaa 😍
Хората не могат да се наситят да гледат тези двамата, невероятни са 😍
Цитат
Serenay Sarıkaya Efsane Ötesi Bir Oyunculuk Bana Katılanlar 👍
Serenay Sarıkaya е актьор отвъд легендата Тези, които се присъединяват към мен 👍
Цитат
Nasıl bir dizi bu ya resmen yaşatıyosunuz su gibi akıyor Zaman oyunculuklar seneryo harika
Що за сериал е това, правиш го на живо, лее се като вода, актьорската игра е страхотна.

Цитат
Kivanc Tatlitug o kadar gercekci oynuyor ki.. Diziyi yasiyorum resmen ahahshahz
Kivanc Tatlitug играе толкова реалистично.. Изживявам драмата ahahshahz
Цитат
Muhteşem bir dizi Kıvanç Tatlıtuğ❤ sen en iyisisin oyunculuğun aslanı
bana dizi izletiyorsun🔥🔥🔥
Невероятен сериал Kıvanç Tatlıtuğ❤ ти си най-добрият, лъвът на актьорството
караш ме да гледам сериали🔥🔥🔥
Цитат
Kıvança bakmaktan diziyi izleyemedim yaa😂❤
Не можах да гледам сериала, защото гледах Kıvança😂❤
Цитат
Abi Kıvanç bu kadar yakışıklı olmak zorunda mı cidden hayranlıkla izliyorum böyle bir şey yok
Трябва ли брат Киванч да е толкова красив?
Цитат
Serenay Sarikaya, there are no words to say, she is a great actress...
Серенай Сарикая, няма думи за казване, тя е страхотна актриса...
Цитат
bayadır tv de kaliteli dizi arıyordum sonunda buldum Serenay-Kıvanç uyumuna söyenecek kelime yok umarım uzun soluklu olur ve bu kalitede gider..
тдавна търся качествен сериал по телевизията,най-после го намерих.Няма думи да кажа за хармонията на Serenay-Kıvanç,дано да е дълготраен и да върви в това качество..
Ванче, Диве, Ани, благодаря, страхотни сте! Kiss
Чакам с нетърпение да излезе със субки, за да го почвам Smile
Дано и днес рейтинга ни хареса! Hands Pray
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 277
# 278
Мире, благодаря!!! Kiss Ех, очаквах да е по-висок след тази серия, но и така е супер!

Да ви споделя един анализ на серията, който много харесах:
Цитат
" Аз и Аслан говорим само за това, което ни прави щастливи“ - с тази фраза Девин уби Аннето. Как да преживее надвисналата заплаха в лицето на това момиче, което освен всичко, въпреки нея, прави щастлив сина и ? Някакво момиче се осмели да влезе в живота и сърцето на сина и. Какво сега, майка му на заден план ли ще мине? Не, това няма да стане!
Сега всичко стана ясно с Хулия: влязла в това семейство като младо тихо момиче, тя се научи от свекърва си да бъде властна жена, след това властна съпруга и накрая властна майка. Всички са притиснати в ъгъла от силата й:
Джихан е изгонен от семейството и на практика е в смъртна депресия;
Лейла- "от кога започна да ревнуваш съпруга си?“ - въпросът на майката. "Никога. Последния път, когато ревнувах беше любимия ми, може би да отидем на гроба му? Ясно е, че майката се е справила с неприятния кавалер на дъщеря си. И сега тази двойка, безразлични един към друг, живее всеки за себе си.
Джейлан все още изпълнява поръчките на майка си.
И Аслан: най-ужасният звяр в света, страшен в гнева си, водачът на своя престъпен клан, опитващ се с всички сили да изведе семейството си на законен път и да запази достойнството му. Практически почти винаги в нервен срив. Те го притискат отвсякъде! Но той се опитва да не следва баща си, въпреки че толкова добре разбира постъпката на баща си: нервен срив, вече непоправим! Заради криминални дела, заради самотата на мъжкото сърце. Затова бащата в писмо до Джихан дава последната си бащинска заповед: намери си жена и я отведи далеч от семейство Сойкан. Той не е написал това на Аслан, но Аслан сам знае за това: жена, която навлиза в делата на това семейство, убива всички живи същества наоколо. Такава е баба му, такава е майка му. Затова той съставя такъв брачен договор, който да не лишава бъдещата му съпруга от средствата, но я отстранява от всички дела. Девин още не го е разбрала, тя има свои собствени амбиции: виж ги ти Сойканови, какъв маниер: ще я командват. Тя не позволи на баща си да го направи, така че ще позволи на някой друг ?
Напълно се влюбих в Серенай, тя и Къванч се заслужават един друг в професионалната игра!
Разбирам защо и повериха ролята: силна актриса, характерна, куклена дамичка не може да се справи тук, трябва да отстоява себе си и да издърпа любимия човек! След такъв пристъп на гняв и болка Аслан се успокои само на рамото й, под нежните й докосвания. Мисля, че ще стигне по-далеч.
Анализ на епизод 3 от Валентина Базлова

Хайде, аз се залавям за работа!

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 10:13 от queen_fenka

# 279
Фенче, този анализ е прекрасен и усетът към героите също. Историята на Лейла ще е интересна за мен, намек, че  Хюля може да се отървала от годеника.

-"Някой застрелва мъж пред очите на детето, един прави лицето на баща му неузнаваемо."

Рейтингът не се е покачил, но и продължава да стои в определени рамки.

Хубав ден и от мен! 🍀

# 280

Привеет! Purple Heart

имаме дата и за Телец- 21 април!

Благодаря ви за споделеното!! Flowers Hibiscus - Фенче, Мира, Ани, Диве, Ваня, Пепи, Блага, Надя!! Hug
Рейта си е добре, на 1 място в АБ групите.

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 11:55 от Airra

# 281
  • Плевен / София

Привеет! Purple Heart

имаме дата и за Телец- 21 април!

Благодаря ви за споделеното!! Flowers Hibiscus - Фенче, Мира, Ани, Диве!!
Рейта си е добре, на 1 място в АБ групите.
Да, важно  е да е стабилен....
Здравейте момичета,
Благодаря за коментарите. Прочетох ви с интерес.

# 282
Мире Kiss Да, стабилен ни е рейтинга, дано така и продължи! А всяка серия обещава да е по-силна от предишната, да видим, вярвам, че ще се справят!
Айре Heart Eyes Супееер! Дочакахме го!
Но, ми става вече мъчно за ашкъма ни, отново много тежка роля! Да ни е жив и здрав! Heart
Терзи , Гости Kiss

# 283
Здравейте Благодаря за споделното Айре благодаря за трейлъра Н
С английски субтитри

Серията от снощи с руски субтитри

https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23Aile§ion=search&z=video45292 … _452922949_119113

# 284
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Още ме държат емоциите от снощи, а сега идват и нови.

Радвам се за високия и стабилен рейтинг 👏.
И аз четох коментари. Много се набляга в тях на диалозите и умението на Хакан Бономо да предаде правилно посланията си.
Но пък блестящата игра на Къванч и Серенай превръщат това в изкуство, щом ми въздействат и без да разбирам и дума.❤️

Yakamoz го пуснаха на 20 април, сега се замислих дали Последно повикване за Истанбул няма да е през септември?

Общи условия

Активация на акаунт