💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 105

• 48 415
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Благодаря, благодаря, благодаря 🤗

Много вълнение ни донесе третата серия. Благодаря за преведените откъси и фрази, които сте споменали така картинката в главата ми леко започва да се подрежда. Този път не успях да гледам онлайн с озвучаване на руски и бях само на картинки. Турк.ру не ми се зареди, вие успяхте ли да гледате?
Но това не ми попречи да се насладя на играта на Къванч и Серенай. Отново искам да отбележа невероятната операторска работа.
Няколко сцени за мен бяха изключителни във всяко едно отношение. За Къванч суперлативи каквито и да се кажат ще бъдат малко. А със Серенай до него наистина залепят на екрана.
Първата сцена беше разбира се разговора между Девин и Сехер. Разбрах поне това, че Сахер казваше на Девин, мамо. Ваня, права си, че хората колкото по възрастни стават все по често се връщат към детските си спомени. И аз съм го видяла, и мои близки са го споменавали.
Сцената в бара и превъплъщението на Къванч беше нещо изключително. Не мога да повярвам какво е в състояние да направи този човек в роля. Винаги съм се чудила може ли това лице да изглежда по друг начин освен красиво. Оказа се, че може. Беше най-опасното животно на света. Всеки мускул на лицето му беше впрегнат, за да се получи този образ. Предполагам си има специални техники за това, но не на всеки се получава.
Кризата, която получи Аслан в дома си... Не случайно точно за нея Къванч има хиляди похвали под качения сериал в you tube. Междудругото за 24 часа имаше 2,4 мил. гледания.
Няколко души бяха написали, че са преживели подобни ситуации и е нямало как по реалистично да се предаде. Нямам опит, но сцената ми въздействат по невъобразим начин.
С интерес очаквам диалозите между Девин и Хюлия. Войната вече започна и ми приличат на двата генерали, които чертаят стратегии как ще надхитрят противника. Сещам се за поговорката, че на война и любов всички средства са позволени. Хюлия няма граници, интересно ще ми бъде Девин дали ще прекрачи своите.

Много се зарадвах, че Задушаване/Телец ще бъде даван на фестивал. Иска ми се това да се случи и с Празникът на влюбените. Може би всичко зависи от договора с Нетфликс. Диве, благодаря, че припомни за 15 април. 👍 Така или иначе и двата филма са вече вписани в личната история на семейство Татлъту.
Само да вметна, че Озан Алпер
вчера качи в стори, че филма, който снима след Празника на влюбените ще бъде даван на София филм фест.

Хубав и спокоен ден ви желая, момичета 🤗🤗🤗

Тази снимка ми грабна сърцето ❤️

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 10:48 от pe04

# 301
Привет, дружки! Hug

Много ви благодаря на всички за прекрасните коментари, изчетох ви с голям интерес! Kiss Толкова се радвам, че нашия сериал се обсъжда толкова много не само тук при нас, но и навсякъде, явно историята вълнува доста зрители. И тъй като снощи писах, писах до 1. 30 ч. днес ме мързи честно казано Smile и аз да се развихря, а има много какво да се пише за 3 серия, за това ви предлагам коментари, които споделям напълно, все едно, че са прочели мислите ми пишещите ги.
Ето ги :
Цитат
За мъжете от това семейство, които са виждали винаги само силни жени, е много важно не толкова самата интимност, а разбирането, уважението към опустошените им души, към нервите им, които винаги са на предела. Затова ясно ни се показва как Аслан реагира на всяко нежно докосване на Девин. Той протяга ръка към нея със същата нежност. И погледът, погледът е важен за него. "Ако винаги ме гледаш така в очите, със сигурност ще се оженим."
Цитат
За мъжа в семейството е важна жена, която разбира и прощава. Тя не си тръгна след битката му със зет й, върна се. И първото нещо, което той й каза, беше: Не го направих нарочно, няма винаги да е така, прости ми.
Цитат
Това също е много важно за Аслан: "Имах много такива връзки (с интимност), дори не ги смятам за връзка.“ Но за него е важно друго – разбирателство, доверие, любов. И сега той се влюби толкова много, че разбирайки същността на семейството си, неговата репутация, той иска да защити Девин от това, дори и от себе си, ако трябва.Разбира се, тя вече му е много скъпа.
Цитат
Девин разбра опасността, представлявана от Хюлия и Джихан, преди дори Аслан да я предупреди. Тя говореше много смело и строго с тях, възхищавам се от Серенай как играе нейния характер. Каква приятна изненада да открием нови талантливи актриси! Никога не съм виждала Серенай преди, освен за реклама. Сега
 я гледам с голямо удоволствие!
Цитат
С Джихан мисля, че е много по-трудно. Първият път, когато го изпрати грубо, беше права, защото той дори дойде под друго име. По хитрия план на Хюлия.
Той символизира букета цветя със себе си, следователно цветята са черни, като душата му: вече критично уморен и опустошен, на първо място, от такова отношение на семейството му към него, почти умиращ, като този букет. В края на краищата той говори на майка си и Аслан за своята самота, но и двамата не го чуват. Майката, мисля, че защото Джихан ясно разбира, че майката е виновна за смъртта на баща му. Тя не помогна на баща му да се справи със ситуацията на безнадеждност, не се втурна да помогне (както направи Девин, когато Аслан също можеше да умре от болка и нервен срив), когато беше в критично състояние. Аслан имаше подобно състояние, не напразно той, в тази агония, произнесяше: татко, татко. Но Девин дойде и изби стъклото на вратата със стол. Хюлия не го е направила, образно казано.
Джихан е сигурен в това, затова на обвиненията му, че знае всичко и не е казал, той само отговори на майка си: Ако бях казал, щеше ли да се промени нещо?
Аслан просто обвинява брат си, че знаейки за това състояние на баща си, той не е казал нищо на никого. Изводът се налага, че Джихан е бил най-близък с баща си и бащата е написал прощално писмо на Джихан. Те не му простиха това, като цяло тук добрите дела не се разглеждат еднозначно, лошите се прикриват, без да се разбере какво се е случило.
Душата на Джихан е изпълнена с болка, страдайки от раздялата със семейството си и той умира, като тези цветя в неговия букет. Вече сам, а не по волята на майка си, той отива при Девин с надеждата да излезе от това натрапчиво състояние и да се спаси. Очаквам Девин да разбере това и да му помогне, да го изслуша и да даде някаква надежда да живее.
Цитат
Джихан е много интересен герой и е много интересно да се знае какво ще се случи след това. Отначало Девин го отблъсна, страхът, принадлежността му към семейството, думите на Аслан... Но изглежда, че професионалното любопитство ще победи всичко, аз бих рискувала на нейно място. Е, всъщност той наистина  има нужда от помощта на специалист.
Цитат
Лейля удряйки Аслан в лицето,  се застъпи за бащата на децата си, който беше жестоко пребит от брат и. Разбирам я идеално, още повече че с Толга имат болен син. Те живеят със съпруга си както искат, това е тяхна работа. Пак благодарение на майката, благодарение на която Лейла се е пропила, съжалявам я. Но просто така се случи. Бях шокирана от сцената на побой над Толга, особено когато охраната се нареди и дори не се опита да издърпа Аслан. И ако убие зет си или причини сериозна вреда на здравето на бащата на племенниците си? Как тогава ще погледне в очите им, а също и в очите на сестра си? Е, като цяло, доколкото разбирам, публичното предателство на Толга беше само извинение, Аслан вече имаше неприязън към него, защото го подозираше в сътрудничество с Ибо или с Атила ... Е, като цяло, за мен, подобна "защита на честта и семейството" от страна на Аслан изглеждаше страховито. Има и други начини за разрешаване на проблемите.
Цитат
Отношението на Аслан към Толга е негативно. Има причина, като има достъп до счетоводството на семейството, той явно върши лоши неща зад гърба им. Разбира се, нанесеният от него побой не е за хвалба. Това просто показва, че Аслан е отгледан в семейство, където противопоставянето на техните действия е неприемливо. Това беше огромен пристъп на гняв, съзнателно показа зверската си усмивка. Самият Аслан също по-късно ще осъди постъпката си: "Не го направих нарочно, няма винаги да е така, прости ми". Пред Лейла той също искаше да се покае, но тя го изпревари с шамар. Вероятно, тъй като за жена, омъжена против волята си, такъв акт на съпруга като измяна е безразличен. Тя не се интересува къде и при кого отива. Има деца, а той им е баща.
Но от позицията на брат си Аслан тя трябваше да го оцени по друг начин: той го наказа за предателството към  сестра му, за опозоряване на достойнството на семейството му. В същото време, както Девин правилно му каза, той самият се изложи в това деяние неприлично. Той се опозори. Съгласна съм и с тази нейна гледна точка.
Но мога да разбера и постъпката на Аслан като експлозия на нерви, който вижда неприличните забавления на женения зет, който има жена и две деца вкъщи. Каквото и да кажете, няма значение за Лейла или не, но постъпката на съпруга й е отвратителна. Аслан не можа да устои.
Да, Девин наистина много точно каза тук: "Това, че Толга изневерява на сестра ти, посрамва него. И това, че ти го наби, посрамва теб." Надявам се с помощта на Девин Аслан да се научи да контролира избухливостта си... Актьорите са страхотни!!!
Цитат
Не напразно задачата на Девин в нейната професия е да защитава хората от техните семейства, където всичко лошо се прави с добри намерения.
Цитат
Е, не му хареса финансовата страна, че майка му я мами по всички точки и дори децата ще бъдат при баща им, ако стане нещо. На Аслан не му хареса. Сменяше точките както намери за добре. Никъде не трябва да има достъп до всичко, което е свързано с бизнеса, с делата. Майката съзнателно каза, след като препрочете неговата версия на договора, че Девин няма да хареса всички точки и дори, както ми се стори, се радваше за това. Винаги преглеждам епизодите, защото в началото пропускаш много детайли, вторият път всичко се оказва доста по-смислено
Имайте хубав ден, дружки! Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 10:59 от queen_fenka

# 302
  • AMS

Привет, дружки и благодаря за споделеното!!!
Малък опит за излизане от Семейството.

Но както виждам и с Телецът
няма да можем да си поемем въздух.

Къванч ще ни спре пак дишането!!!

Къванч в най-радостния си момент, 
изигра най-тъжната си роля в Празникът на влюбените.
А сега на най-радостния празник, ще ни покаже,
че животът никак не е само радости.

Приятен ден, дружки!!!

# 303
Привет! Heart Exl Благодаря ви за всичко споделено! Flowers Hibiscus

Не съм гледала още 2 и 3 с превод, но не мога да не споделя впечатленията си от Къванч. Не знам за кой път го пиша, за хиляден сигурно, но това момче ме изненадва всеки път. Сцената с кризата беше изиграна брилянтно - наистина урок по актьорско майсторство. Ето така се играе, момчета и момичета. Много реалистично - за съжаление го знам от опит. Нямам думи. Серенай е добра, доволна съм, че точно с нея си партнират, но той я бие по всички параграфи. Страхотен е. Това, което забелязвам обаче е, че от доста време не беше играл толкова освободено до партньорка, може би от Ашк и мемну насам. Много си пасват - доволна съм.

# 304
Привет момичета Hug
Сърдечно благодаря за постовете ви!! Flowers Tulip

Много ми хареса какво е написал Джем към трейлъра на филма

Гордея се с теб...като твой по-голям брат, това е прекрасно чувство.

Снеже Hug
и аз бях писала в мой предишен пост, че Къванч  играе доста освободено любовните сцени Hands Plus1
хайде наваксвай с пропуснатото! Wink

Диве, много ми хареса какво си споделила в посл. си пост + гифчетата!

Благодаря за задълбочените ви коментари по 3 еп, като изгледам серията както трябва, ще се върна да им се насладя. Hearts

........................
и един пост в ТТ

Като невролог, който работи върху деменция от 20 години, за първи път в турска продукция поведението на героя с Алцхаймер, подходите на хората около нея бяха обработени много добре. Благодаря @ayyapim @ХаканБономо
  Готова съм да стана доброволец, когато пожелаете

# 305
Диве, благодаря за споделеното, много ми хареса! Kiss

Цитат
Къванч ще ни спре пак дишането!!!
Снеже, а за мен Къванч винаги е играл освободено и естествено, та нали заради това си го избрах още след първата му роля и си остава най - добрия актьор за мен сред всичките им талантливи актьори. И най-красив! Каквато роля трябва да играе, такава играе, каквато любов трябва да покаже, такава показва. Разбира се, че много зависи и от партньорката му в даден проект как ще изиграят съвместните си сцени, особено пък в любовните, все пак не си играе сам. Ето, че и с Фунда се вижда, че е освободен отвсякъде Stuck Out Tongue Closed Eyes
Диве, благодаря! Flowers Hibiscus

Серенай не мисля, че му отстъпва по нещо в този сериал, и тя като него не играе, а живее с героинята си, за това и сериала е толкова успешен, успяха да влюбят зрителите в себе си. Колкото повече я гледам, толкова повече усещам, че започва да ми става една от предпочитаните ми негови партньорки. Хрумна ми, че тази година МАВИ може да им направи съвместна реклама, защо не, мисля, че ще е страхотно! Hands Plus1

Много ме кефи този актьор, още от КГ си го харесах. Умрях от смях с него в офиса на Атила Smile

Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Ето и ти с тази освободеност Stuck Out Tongue Closed Eyes Това вече казах, че зависи и от партньорката, там търсете причината! Stuck Out Tongue Winking Eye Пък и актьорите са хора като нас, може пък някои да са му по-приятни от други, знам ли Thinking
Джем няма как да не се гордее с брат си! Heart Радвам се, че все повече специалисти споделят хубави неща за сериала ни!
Хубава вечер! Hug
Цитат
BOĞA BOĞA  — THE PLOT.
🧿 After a financial scandal, businessman Yalın and his wife Beyza that resided in Istanbul move and settle in a village in Assos, where they intend to start a new life.
————||| ———
🧿 Yalın, whose life turns into a nightmare while searching for peace, realizes that his enemies are everywhere.  From the first day, the villagers approached Yalın negatively and threateningly.
————||| ———
🧿 Before long, the severity of these reactions rises rapidly and one day, Yalın is attacked by a young man.
————||| ———
🧿With this attack, the real identity of Yalın is revealed.  A secret war will begin between him and the villagers.
BOĞA BOĞA — СЮЖЕТЪТ.
🧿 След финансов скандал, бизнесменът Ялaн и съпругата му Бейза, които живеят в Истанбул, се местят и се установяват в село в Асос, където възнамеряват да започнат нов живот.
————||| ———
🧿 Ялaн, чийто живот се превръща в кошмар, докато търси мир, осъзнава, че враговете му са навсякъде. От първия ден селяните се обърнаха срещу Ялан негативно и заплашително.
————||| ———
🧿 Не след дълго тежестта на тези реакции нараства бързо и един ден Ялан е нападнат от млад мъж.
————||| ———
🧿С тази атака се разкрива истинската самоличност на Ялан. Ще започне тайна война между него и селяните.

Нетърпелива съм да разбера истинската самоличност на Ялан.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 18:06 от queen_fenka

# 306
  • AMS

Дружки, благодаря за преводите, коментарите и реакциите!!!
За ЯлЪн и Бейза има време. Ще го разнищим и него.

А, Семейството, Семейството .... Много тежко стана.
Много реалистична игра, много добър сценарий за сега,
и за мен поражда асоциации с реални хора и събития.
Няма да се спирам в момента на всички, а отделям само една.
Депресията не е само в съвременния свят.  
Имало я е и преди, но психолози не са били препоръчвани.
Сега вече дори след операция или друго по-сериозно лечение,
възстановяването освен с физиотерапии минава и през психолог.  
Уви и в наши дни не всеки се обръща към психолог.
Не осъзнава, че има такава нужда.
Да имаш психолог е, като да имаш домашен лекар и зъболекар.
Не всеки може да носи сам този товар без помощ от психолог.
Все нанякъде ще го избие. Дори да иска да го забрави, не се забравя.
Ето Аслан 5 години не го е изричал на глас ... Но за сега само го изрече.  
Въпросите са хиляди и никой не може да отговори.
Защо? Как така? От кога? Кой е знаел? Защо не го е предотвратил?
Търсене на вина у другите. Срам. Безсилие. Гняв.  
Скръбта е на последно място.
И да има, и да няма предсмъртно писмо, въпросите остават.
Такова едно действие, трудно би могло да се предотврати.
Такова едно действие е клеймо за  останалите от фамилията.
Такова едно действие поставя диагноза на цялото семейство.
Та ми е много интересно, не само как психологът ще помогне,
а и дали един документален филм ще е добро решение.
Ако е да се захрани жълтата преса, има материал бол.
Доста са устати повечето от героите и ще се нападат един друг, ...
Но не всички ще са искрени пред камерата.
Трябва да се бръкне многоооо на дълбоко в душата.
Ще има ли сили всеки да изтърпи болката!?
Извинете за натоварването!!!

Лекинка, дружки!!!

# 307
Хайде на новата серия Blush
Еве Heart Exl, Галка Heart Exl, Дружки Heart Exl- Благодаря!!

🎥 Семейство - еп.03 (Бг.суб)
https://cloud.mail.ru/public/sGUK/cFJcUDojm
https://my.mail.ru/mail/evavili/video/32/652.html
https://videa.hu/videok/film-animacio/.3-..mp4-7Pm95MVuTzJ_0TLqL
https://vk.com/club113691288?w=wall-113691288_212017

Благодаря за споделеното- Диве, Фенче Kissing Heart

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 22:55 от Airra

# 308
Момичета, Ева, Галка, Айра, Алинка, Фени, благодаря ви от все сърце ❤️❤️❤️

# 309
Благодаря ви, неуморни пчелички Heart
Момичета, Ева, Галка, Айра, Алинка, Фени, благодаря ви от все сърце ❤️❤️❤️

# 310
Изгледах го.
Има много, над което да се замисли човек.
Благодаря ви отново.

Лека 🤗🤗🤗

# 311
Благодаря на пчелите!

# 312
Хубав ден на всички! Nature Sunny

Благодаря на момичетата за превода! Green Heart

За споделеното! Flowers Bouquet

Много ще и е трудно на Девин.
Хюлия засега се държи здраво във войната.
Но тя може нататък да промени тактиката и да предизвиква съжаление към себе си.
Няма да пусне лесно Аслан.

Изразителни кадри.

# 313
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Много мисли и коментари сте споделили. Надявам се до утре да си доподредя картинката за себе си.
"Семейството е място, където всички лоши неща се правят с добри намерения". Все повече тази фраза започва да се изпълва със съдържание в сериала.
Действията на Хюлия са повече от очевидни. Но Аслан постъпи по същия начин с Толга. Много ми хареса точно разговора между Девин и Аслан, когато тя му каза, че действията на Толга позорят него, а побоят позори Аслан. Много добри послания, над които човек да се замисли.
Желанието на Аслан да изготви брачен договор за да предпази Девин кореспондира с споменатото. Виждам същото и при Девин, по отношение на сестра й. Тя също се опитва да я предпази и ако на други хора успява да помогне, не успява точно на най-близкия си човек.
Ваня, Хюлия е такъв манипулатор, че очаквам и това да се случи с Хюлия. Една измислена болест би бил логичен ход от нейна страна.

Честно казано ми е трудно да си представя как ще мога да приема сериал и филм едновременно. До сега май не се е случвало такова съвпадение. Много емоции ще ни донесе и Задушаване/Телец. Даже не знам кое име е по правилно. Сигурна съм само, че ще бъде нещо много различно и нестандартно. Особено като се имат предвид режисьора Онур Сайлак и сценариста Хакан Гюндай.
В you tube  са се пошегували, че Къванч вече е направил цяла менажерия, играл е Курт/Вълк, Аслан/Лъв, сега ще бъде Бик.😂

Хакан Бономо е отразил тази публикация в ИГ . Мисля, че това издание беше единственото, на което Къванч даде интервю за Празника на влюбените и така да се каже е по елитарно. Фактът, че отразяват един дози проект е много показателен за качествата на сериала.

Има качено и кратко интервю с Башак от kt-fans за нейните бижута. Беше ми интересно да прочета.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

Този зелен светофар ми дава много надежди.

# 314
Здравейте! Flowers Hibiscus

Благодаря за превода на епизода - време е да наваксвам.

Фенче, не става въпрос само за любовните сцени - енергията му сякаш е друга.

Общи условия

Активация на акаунт