Благодаря, благодаря, благодаря 🤗
Много вълнение ни донесе третата серия. Благодаря за преведените откъси и фрази, които сте споменали така картинката в главата ми леко започва да се подрежда. Този път не успях да гледам онлайн с озвучаване на руски и бях само на картинки. Турк.ру не ми се зареди, вие успяхте ли да гледате?
Но това не ми попречи да се насладя на играта на Къванч и Серенай. Отново искам да отбележа невероятната операторска работа.
Няколко сцени за мен бяха изключителни във всяко едно отношение. За Къванч суперлативи каквито и да се кажат ще бъдат малко. А със Серенай до него наистина залепят на екрана.
Първата сцена беше разбира се разговора между Девин и Сехер. Разбрах поне това, че Сахер казваше на Девин, мамо. Ваня, права си, че хората колкото по възрастни стават все по често се връщат към детските си спомени. И аз съм го видяла, и мои близки са го споменавали.
Сцената в бара и превъплъщението на Къванч беше нещо изключително. Не мога да повярвам какво е в състояние да направи този човек в роля. Винаги съм се чудила може ли това лице да изглежда по друг начин освен красиво. Оказа се, че може. Беше най-опасното животно на света. Всеки мускул на лицето му беше впрегнат, за да се получи този образ. Предполагам си има специални техники за това, но не на всеки се получава.
Кризата, която получи Аслан в дома си... Не случайно точно за нея Къванч има хиляди похвали под качения сериал в you tube. Междудругото за 24 часа имаше 2,4 мил. гледания.
Няколко души бяха написали, че са преживели подобни ситуации и е нямало как по реалистично да се предаде. Нямам опит, но сцената ми въздействат по невъобразим начин.
С интерес очаквам диалозите между Девин и Хюлия. Войната вече започна и ми приличат на двата генерали, които чертаят стратегии как ще надхитрят противника. Сещам се за поговорката, че на война и любов всички средства са позволени. Хюлия няма граници, интересно ще ми бъде Девин дали ще прекрачи своите.
Много се зарадвах, че Задушаване/Телец ще бъде даван на фестивал. Иска ми се това да се случи и с Празникът на влюбените. Може би всичко зависи от договора с Нетфликс. Диве, благодаря, че припомни за 15 април. 👍 Така или иначе и двата филма са вече вписани в личната история на семейство Татлъту.
Само да вметна, че Озан Алпер
вчера качи в стори, че филма, който снима след Празника на влюбените ще бъде даван на София филм фест.

Хубав и спокоен ден ви желая, момичета 🤗🤗🤗

Тази снимка ми грабна сърцето ❤️

Толкова се радвам, че нашия сериал се обсъжда толкова много не само тук при нас, но и навсякъде, явно историята вълнува доста зрители. И тъй като снощи писах, писах до 1. 30 ч. днес ме мързи честно казано
и аз да се развихря, а има много какво да се пише за 3 серия, за това ви предлагам коментари, които споделям напълно, все едно, че са прочели мислите ми пишещите ги.

Благодаря ви за всичко споделено!

благодаря за споделеното!
Пък и актьорите са хора като нас, може пък някои да са му по-приятни от други, знам ли 
Радвам се, че все повече специалисти споделят хубави неща за сериала ни!