Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 256

• 47 388
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Добър ден в събота,
Злати мерси за информацията. Любопитно ми е, но скоро ще разберем. И още нещо ме гложди, от мъжкият състав нищо зад кадър с изключение на Серкан. Другите пропаднаха в дън земя. Дано ме опровергаят скоро.
Туба днес ни е поздравила за добро утро.

Топрак от много време насам е без очила.
Сердар бей е публикувал това:
Щастливи балони

Имайте хубав ден.

# 661
Здравейте!

Туба днес ни е поздравила за добро утро.
https://www.instagram.com/majka_kucukkoy/
Закусвали са в известна закусвалня за био храна на остров Джунда и после Туба се е снимала със собственичката

Много те обичаме.
И не е за първи път, и друг път са се снимали заедно - когато снимаха преди 2 год.

.

А сега малко сн от сета, не че се вижда някой...

Мъжкия каст май е временно освободен - Серкан снима филм с Бергюзар Корел, Мурат Боз изнася  концерти, за Ръза не знам.
Да се надяваме, че ще снимат все пак втория сезон...

Хубава вечер!

# 662
Добро утро,момичета!

Неделя, кафе и море - идеалната комбинация.Да се
насладим на утрото и си пожелаем щастлив и слънчев ден!

Скрит текст:
Само аз ще бързам,че от 10 ч. ми е автобуса за пътуване обратно към гледане на внуците.

ТМТ и в този вид...

Ада Nature Sparkles Аси

# 663
Здравейте
                                 Мили дамиБлагодаря ви за всичко споделено.

"Шансът никога не е само един...
                                                          Един е само животът."

Приятен следобед,дами

# 664
Здравейте момичета и благодаря за всичко споделено.
Преди малко Туба е сложила в Инстаграма си много хубаво видео.
За какво съм създадена?.. Накарай ме да си спомня моя скъпа.. докосни душата ми и ще разкрия красотата си.. Ще раздвижа вълни в сърцето си и музика в ушите си.. грациозно дива..

Понеже още съм в ремонт и пиша от телефона, моля да го сложите.
Хубава вечер.

# 665
Здравейте!
Наистина Туба е невероятна!
Красота, талант и интелигентност... изключителна комбинация.
Да е жива и здрава, да продължава да твори и прославя страната си.
Единствена и неповторима...
Доказва го с всяка роля и всяка публикация в соц.мрежи.
Прекрасна!
Лека нощ!

# 666
Добро утро,момичета! HugCoffee

Благодаря ви за споделеното.Имам проблем с лаптопа.Пиша от телефона и за това само ще ви чета.
За Рибарчето четох сутринта,че сменят сц. и реж. май не била съгласна,но прод.Онур Г. така решил.

Приятен ден и хубава седмица! Two Hearts

# 667
Здравейте

Мили дамиБлагодаря ви за всичко споделено

Затова, ако обичате едно цвете, не го откъсвайте.
                                        Оставете го да живее и просто продължете да го обичате.
                                       Миналото е отминало, а бъдещето още не е дошло.[/b]

Цитат
Всяка жена е дар, когато стане дъщеря, Всяка жена е красива, когато стане любовница, Всяка жена е специална, когато стане съпруга, Всяка жена е бог, когато стане майка - Вивек Тангасвами
#TubaBüyüküstün
Скрит текст:
Every woman is a gift when she becomes a daughter, Every woman is beautiful when she becomes a lover, Every woman is special when she becomes a wife, Every woman is a god when she becomes a Mother - Vivek Thangaswamy
#TubaBüyüküstün]

Приятен следобед,дами

# 668
Здравейте момичета,
Започнали сме седмицата с публикация на Туба.
Изкуството е мръсна работа, но някой трябва да я върши..😜

Колегите по проект са харесали публикацията и

Пожелавам ви хубава слънчева седмица.

# 669
Привет, момичета и от мен в понеделник вечер!

Благодаря ви за всичко, което сте споделили през изминалите дни, докато моя милост релаксираше    
Злати Flowers Hibiscus, Вичи Flowers Hibiscus, Снинова Flowers Hibiscus, Линка Flowers Hibiscus

Бях из прекрасните Родопи, където успях да "заредя батериите" добре. Но мисля, че ще се изчерпят бързичко Yum
Скрит текст:
Първоначално бяхме на яз.Батак. Хотела ни се намираше на брега. Доста нов е  и имаше и СПА

След това се отправихме към яз.Доспат, като по пътя минахме и покрай Малкия и Голям Беглик Hands Thumbsup

Накрая пристигнахме до крайната точка от пътуването си - вилни къщи в близост до гр.Сърница, която е в противоположния край на гр.Доспат. Прекрасна природа, вековни борови гори, изобилие от малини , тишина и небе изпълнено с ярки звезди нощем  

За пореден път се убедих, че България е една прекрасна страна с чудесна природа. Ние трябва само да я пазим и съхраняваме такава каквато Бог ни я е дал и да я предадем същата на тези, които идват след нас  

Туба тези дни е споделила доста неща в ИГ си снимки от сета: на трите с Топрак и Майя, както и снимки на женския екип с децата. А и Седа и другите са споделили най-различни снимки, видеа от сета, от купон на екипа. Ето и днес момичето ни е качила това клипче, за което Снинова ни е казала. Направих гифче, така, че да я виждаме. Ето линкове за да можете да го видите с музиката  
ТТ https://twitter.com/i/status/1691060106140450817
ВК https://vk.com/club143398602?z=video-77413174_456241328%2F7040be719e38658a93
ИГ на Туба https://www.instagram.com/p/Cv7KWQjtJyz/?img_index=1

Освен това  Туба е качила и тази снимка, която е репост на  Илкин Тюфекчи Hands V

Изглежда двете са се видели в  Джунда -Айвалък и са вечеряли/обядвали заедно Stuck Out Tongue

Преди малко Туба е репостнала това видео от днес, което е от сета на ДА направено от Бурджу Алпекин Yum
https://vk.com/club143398602?z=video-63875573_456245755%2Fbea463 … l_wall_-143398602

Като гледам голямо щъкане напред-назад. Но един от всички е заел стратегическа позиция на дивана    

Лека нощ и хубав празник утре - 15.08  Голяма Богородица!  

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 00:06 от kanti

# 670
Добро утро! Hug Coffee

Честит празник на всички!
Благодаря за споделеното на всички!
Ще има смяна в сценария от новите сц. на Рибарче и снимките ще започнат в края на месеца,инфото е от Бирсен.Така Бурджу Алптекин може да продължи ДА!

Приятен ден! Two Hearts

# 671
Здравейте

Мили дами
  Благодаря ви за споделеното.
       КантиБлагодаря ти за екскурзията,природата е чудесен дар,трябва да я съхраним, а не да я унищожаваме.Друго е чувството,да се докосваш до нея.

Нека Света Богородица да ви помага в трудни дни, да ви пази от болести и беди!
                           Честит  празник!

Вярвам дори и в една пеперудка или красиво цвете,
                           в слънчевия лъч, в зрънцето надежда....
                           Вярвам във всичко, което те кара да се усмихнеш.
                          Аз вярвам, повярвайте и вие!

Приятен следобед,дами

# 672
Здравейте момичета и Честит празник на  всички празнуващи.
Канти добре завърнала се и благодаря за страхотния разказ. Наистина си имаме прекрасна природа.
От снощното видео, този на дивана не го познах много, много, но все ми се струва, че е или Шашмаз или Мурат Боз. Може и да бъркам.
Вчера Алптекин е сложила снимка, 22 - ри ден на снимките.
Кога минаха.

а се надяваме, че ще остане до края на другата седмицаКутрето и то е на линия, подмотва се по караваните

Към момента от днес няма нищо. Може би по- късно.

Хубава вечер.

# 673
Здравейте, момичета и от мен на този прекрасен Християнски празник- Успение на Света Богородица!  

Да се помолим на Божията Майка за мир, здраве, благоденствие на всички нас и любовта да се настани за постоянно в сърцата на хората! Hands Pray

Злати, Вичи, Снинова
Благодаря ви за всичко, което сте споделили през деня
За съжаление Туба до момента не е споделила нищо Sad  Но и Седа и Бурджу и те нищо не са споделили до момента. Изглежда активно снимат

Цитат
Ще има смяна в сценария от новите сц. на Рибарче и снимките ще започнат в края на месеца,инфото е от Бирсен.Така Бурджу Алптекин може да продължи ДА!
Злати тази информация много ми хареса Hands Thumbsup

Слагам и това гифче на Туба от клипче, което беше споделила миналата седмица

Понеже няма информация за ДА ви предлагам един интересен материал за Перга - Пчелен хляб Hands V
https://radihoney.com/какво-е-перга-пчелен-хляб/?fbclid=IwAR2SqN … dqmdS4-9iBuMGOmO8

И един интересен тест с котки  
https://m.az-jenata.bg/a/8-svobodno-vreme/61720-test-s-kotki/?fb … KvisQVUeA1vgXtAkE

Лека и спокойна празнична вечер!

# 674
Здравейте!
Странни снимките тази година.
Половината участващи се занимават и с други проекти, Туба има време да рисува, режика всеки момент ще си тръгне...
Изобщо ще имаме ли филм?!
Да се надяваме, че само от страни изглежда несериозно.
Иначе режика, на когото се надяваме да продължи, има сериозни награди от различни международни и турски форуми, но не се е занимавал със сериали. Любопитна съм какво го е подтикнало да приеме нашия сериал.Надали е първият, за когото са го поканили. Историята, актьорите? Надявам се да има интервю с него и да разберем.

Млад е, но иначе е от типа, който Туба харесва - грозен и талантлив! Stuck Out Tongue Winking Eye
Тази седмица Туба е 7-ма в кл. на imdb

Дизи канал откриват и във Франция, но с арабски дублаж. Предполагам, че има достатачно публика...

Благодаря на всички за споделеното и специално на Канти за интересните материали!

Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт