Опит за зачеване и проблеми с яйчниците

• 366
  • 2
  •   1
Отговори
здравейте преди седмици че почти две в периода 25-26 февруари ,по късно на 3-5март приятели ми е свършвал в мен...периода 25-26 по мои изчисления беше овулацията ми... но снощи на 5март  почувствах отпадналост вдигнах лека температура и остра болка в яйчниците .При преглед в спешен кабинет ме пратиха в АГ отделение за преглед но изключиха нещо гинекологично , и казаха че са само разширени черва но реших днес пак да ида на преглед но другаде и се оказа че имам течност в областта на яйчниците и сега съм настанена в АГ отделението... та въпросът ми е понеже ми бяха проведени няколко ехографски прегледа и ми бяха пуснати кръвни изследвания ...нямаше ли някъде да се установи дали има вероятност да има бебче или все още е рано да се види. а за кръвните изследвания не знам какво е пуснато да се изследва в случая. Просто не искам да споделям този факт на лекарите че сме правили опити ...

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 00:32 от Не се сърди, човече

# 1
Как няма да кажеш на лекарите? Задължително е да кажеш, за да съобразят лекарствата, които ти дават!

# 2
Кажи им, разбира се! Не виждам причина да криеш. Така ще съобразят лекарствата и ще те наблюдават внимателно при възможност за бременност.

Общи условия

Активация на акаунт