Магазин Sinsay - тема 7

• 64 608
  • 756
  •   2
Отговори
# 120
Последно за пуловера- не страдам от никакви комплекси.
Имам професия, която изисква по- строго облекло . Недопустимо е да ми се очертават дантелите и презрамките на сутиена , например.
Освен това , предпочитам панталон/ дънки да са по мен, нагоре да съм по- свободна .
То си е правило за мен всъщност- едното тясно, другото свободно.
Утре ще си допиша поста с отзив за последната поръчка.

# 121
Joy тогава проблемът е в бельото?

# 122
Аз имам такова долнище ХС, а по принцип нося С, тамън ми е не ме стяга. Сега виждам че са пуснали Хс от розовото което исках, пуснах поръчка миналата седмица с дънки и ме е яд сега че не изчаках. Дано пак го върнат за безплатната доставка над 24лв

# 123
Новият магазин в Дъ мол е прекрасен. Огромен, много артикули. Огромна мъжка част в сравнение с предишния магазин.
В женското много артикули, които ги няма в сайта. Страхотни маратонки имаше, които не съм ги виждала досега. Клинове по 19.99, бикини. Едва съм се довлекла с голямага торба до вкъщи.
Има намаление 10% от сметката, вкл. и на намалени артикули с код от имейла.
В частта Home имаше намалени пердета, чаши, калъфи за телефон.
Детското също много ми хареса. Възглавнички, кошове.

# 124
  • Beyond the stars
От 40те %
За дребен долнища, очаквах да са ламаринени предвид цената, приятни се оказаха, оцеляха и в пералня+сушилня

https://www.sinsay.com/bg/bg/sportni-pantaloni-3-broya-4636j-09m

Мъжко яке - много свеж цвят и добра кройка

https://www.sinsay.com/bg/bg/kapitonirano-yake-s-kachulka-3987f-11x

# 125
Искам такова яке цвят горчица за себе си. Дали ще стои добре кройката на женско тяло? Плътно ли е якето или лекичко?

# 126
  • Beyond the stars
Искам такова яке цвят горчица за себе си. Дали ще стои добре кройката на женско тяло? Плътно ли е якето или лекичко?

Широко си е в рамената, та не съм убедена, ма ако е за по-голям номер може и да стане.
По-плътно е от дамските базови каптонирани.

# 127
Пристигна и моята поръчка. Доволна съм от всичко. Номерата си отговарят (не са уголемени). На блузките материите са приятни на допир, цветовете много свежи. Сивите джегингс са удобни, макар и да не са висока талия.

# 128
  • Пловдив
Пристигна и моята поръчка. Доволна съм от всичко. Номерата си отговарят (не са уголемени). На блузките материите са приятни на допир, цветовете много свежи. Сивите джегингс са удобни, макар и да не са висока талия.

А тези сиви джегинси как са като номер? Отговарят ли си на НиМ например?

# 129
Специално тези си отговарят на размер 36, имам и други дънки от синсей, които ми се струват умалени или по-тесни. На H&M техният размер 36 ми стои мааалко по-свободно, но тези джегинги определено си отговарят на 36. 

# 130
Здравейте!
Някой има ли излишен код за намалени и ненамалени от Синсей?  Моля на лично.

Търсих и в групата за кодовете, но няма скорошен.

# 131
Тифани, кръглото килимче как е отдолу?

# 132
Тези получих днес, всичко остава- цените са повече от добри предвид качеството и как ми стоят.

# 133
  • Вестерос
Тифани, кръглото килимче как е отдолу?
Не съм го слагала още, прибрано е нависоко, но ето как е. Черните точки се виждат и отдолу.

Скрит текст:

# 134
Днес получих тези неща. Само пижамата с багера малко ме разочарова, защото е протрита и все едно е прана 20 пъти и се е изтъркала ама детето я хареса.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт