Магазин Sinsay - тема 7

• 65 577
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
В сайта влизам, във фейса също, никъде нищо. Даже за откриването няма инфо, а камо ли с каква промоция ще посрещат клиентите.
Едитвам се: видях в сайта откриването, но не е упоменато нищо за промоция.

# 556
В The Mall имаше минус 10% от сметката в деня на откриването само за ненамалени. В другите молове не е имало промоции и кодове.

# 557
Здравейте, имам ли право да върна дреха закупена днес от физически магазин?
Пазя касовата бележка.

# 558
Здравейте, имам ли право да върна дреха закупена днес от физически магазин?
Пазя касовата бележка.
Да, защо да нямате право ?!

# 559
Имам същото яке от миналата година и не е мръднало, при мен няма миризма.

Отговаря ли си на номера , че му се чудя от няколко седмици ?

Според мен отговарят - якето ми е S, като нося най-често размер S, рядко XS.
Aко решите да поръчате и се колебаете между два размера може би поръчайте по-големият.

# 560
Здравейте, с пратката си получих ваучер към Спиди и от физическия магазин ми казаха, че мога само със Спиди да направя връщане.
В събота оставих пратката в автомат на Спиди в София, но все още нямам никаква информация нито от Спиди, че са взели пратката, нито от Синсей, че са я получили.
Нямам номер на товарителницата и сега съм притеснена дали всичко е ок.

# 561
Някой да има този спален комплект? Хубава ли е материята и дали е двулицев  както изглежда от снимката, никъде не е указано.
Мисля да направя първи опит със спално бельо, досега не съм купувала

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 17:11 от Arizona`

# 562
Хиляда имейла получих - “НАМАЛЕНИЕ”. Отварям произволен раздел - ами те нещата са намалени с по 0.40 стотинки. Какво намаление?!

# 563
Аризона, аз взех на този комплект варианта 200/220. Понеже имам други техни чаршафи за единично легло и пликовете им са много къси и не отговарят на описанието, бях се подготвила и този да е така, но е идеален. Изкарахме една седмица даже с него. Не е съм го прала аз, но не са се смесили цветовете. Материята е хубава, малко по-твърда (аз харесвам такива).

# 564
Аризона, аз взех на този комплект варианта 200/220. Понеже имам други техни чаршафи за единично легло и пликовете им са много къси и не отговарят на описанието, бях се подготвила и този да е така, но е идеален. Изкарахме една седмица даже с него. Не е съм го прала аз, но не са се смесили цветовете. Материята е хубава, малко по-твърда (аз харесвам такива).

Благодаря. Взех, че поръчах 200/220. Още едно питане - тъмния цвят черно ли е или тъмно кафяво?

# 565
Тъмнокафяво, светлият е бежово.

# 566
Ако е удобно, качете някоя реална снимка, ако може да се видят на живо и евентуално колко са плътни.

# 567
Привет, ето снимки на материята, доколкото успях да зуумна, и колко са прозирни:
Скрит текст:

П.п. калъфките са от големите.

# 568
Отзив за бебешки неща: направих една пробна поръчка.
Като материя не е нещо велико, но става.
Обаче тези гащеризончета, са просто много трудни за обличани - много тесен отвор за главичката въпреки копчетата и още по-тесни отвори за ръчичките.

# 569
Момичета, това намаление до 50% докога е, че нещо не виждам?

Общи условия

Активация на акаунт