Магазин Sinsay - тема 7

• 64 487
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
А аз от дънките и то от евтините съм приятно изненадана!
Дъщеря ми ги носи ежедневно, и са здрави все още. И аз нося, но мааалко са ми дискомфортни на прасеца...
Аз влязох да попитам за шалтета, покривало за легло ? Някое да похвалите?

# 406
Аз също съм доволна от дънките. Отговарят си по размер и за цената от 13-15 лв си са доста добри. Но аз не нося слим фит, те са толкова демоде и неудобни, и като чета в темата, само с тях има проблем. Ако някой се чуди за мам фит, аз ги харесам. И размера е този, който си нося на всяка друга марка

# 407
Аз пък съм доволна точно от слим фит и не разбирам защо да са демоде. На мен са ми удобни. Мам фит не ми стоят добре, не са ми удобни и нямат никаква еластичност. Единия номер едва го закопчавам, а следващия ми е огромен.

# 408
Аз пък съм доволна точно от слим фит и не разбирам защо да са демоде. На мен са ми удобни. Мам фит не ми стоят добре, не са ми удобни и нямат никаква еластичност. Единия номер едва го закопчавам, а следващия ми е огромен.
Очевидно наистина мам фит са по-модерни сега, все по-често виждам да се носят, но има значение и структурата на тялото.. И при мен както и при теб мам фит ми стоят ужасно. Въпреки, че съм слаба не всеки модел ми седи добре, най-добре си ми стоят слим фит моделите 🤷‍♀️

# 409
И аз съм фен на слим фита, мамските без еластан са ужасен ужас, ако са точен номер.
Човек трябва да се съобрази и с фигурата си, не само с модата.

# 410
Освен мам фита,отново са на мода класически прави дънки(straight)  и отиват почти на всяка фугура.Лично аз не харесвам ниски и пълнички жени със слим фит,всеки излишен грам се е очетал от еластичността и излеждат ,като Мишелин.С една правилна кройка биха изглеждали далеч по-добре.

# 411
Аз съм слаба, нося хс/34 и слим фит ми седят добре, но не са ми грам удобни. Мам фит и други модели както писаха над мен, в момента са на мода, но разбира се, най-важно е с какво човек се харесва, а не какво е модерно. Коментара ми беше насочен към хората, които са попаднали само на лошите отзиви за слим фит в синсей, да погледнат и другите модели.

# 412
На мен и двете ми седят добре, но не искам да нося клиноподобни, а на мам явно прасецът ми е тесен.
Освен да отслабна Grinning

# 413
Когато уцелиш диетата точно за прасците  да пишеш , че и аз да я пробвам😀

# 414
Ужас, излъгах се да отворя сайта и за нула време направих 2 поръчки... Ама пак намалили дънките и направили номерацията до 44, та рекох да проверя дали няма да са ми по-удобни както напълнях през зимата Smile Кецове, потничета, една връхна риза с подплата и още малко дреболийки и станаха стотина лева Flushed  Сега се надявам да не ми хареса всичко Smiley

# 415

Някой има ли този модел да ми каже реално какъв е цвета ? На снимката ми розовее, в описанието пише бежов.

# 416

Някой има ли този модел да ми каже реално какъв е цвета ? На снимката ми розовее, в описанието пише бежов.
На мен на снимката точно бежови ми изглеждат.

# 417
  • Beyond the stars
Да похваля тези двете от последната поръчка, с 30% надолу са още по-симпатични. И да предупредя, че тез мъжки долнища са нетипично къси, иначе мн хубава плътна материя и цвят.

# 418
  • София
Това долнище ми прилича на детско, а не на мъжко.

# 419
  • Beyond the stars
Това долнище ми прилича на детско, а не на мъжко.

Ми в мъжкото е и си е с такава номерация Rolling Eyes Но определено има нещо нетипично в модела Grinning

Общи условия

Активация на акаунт