Магазин Sinsay - тема 7

• 65 617
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, банските подлежат ли на връщане? (Защото си поръчах един, който още не е дошъл, но се притеснявам дали материята е хубава.)
Да, аз съм връщала. Стига да не сте махнали етикет или онази лепенка, няма да има проблем.

# 511
Аз знам, че има такива намаления ежеседмично. Въпросът ми е дали в края на юни ще има много голямо намаление (като при зара, h&m и други марки)
Не. Миналата година нямаше.

Ясно, мерси за информацията! Simple Smile
Ще поръчвам смело значи

# 512
  • Карлово
Относно намаленията. Всяка седмица има някакви намаления от четвъртък във физическите магазини.
Не е нужно да ги търсиш, при нас сами ни намират, колкото и парадоксално да звучи.
Винаги отиваме за конкретни неща и случваме на промоции.
Само едни летни дамски пижами купих, заради цената 5-6 лв.

# 513
Момичета,търсих из темата,но явно е писано някъде доста назад и не го открих.Стока,закупена от физически магазин,как може да бъде върната-само в магазина,от който е закупена или във всеки физически магазин може?

# 514
  • Пазарджик
Момичета,търсих из темата,но явно е писано някъде доста назад и не го открих.Стока,закупена от физически магазин,как може да бъде върната-само в магазина,от който е закупена или във всеки физически магазин може?
Във всеки физически магазин.

# 515
Някой поръчвал ли е от детските куфари? Интересува ме, как са като качество. Поръчах един с Мики Маус, но сега се чудя дали беше добра идея Simple Smile.

# 516
Моят не е детски, а черният Friends. Според мен става, според леля ми е скъп.

# 517
  • Вестерос
Една приятелка си беше взела един розов на сърчица за 50 лв. Боклук се оказа.

# 518
  • София
Днес получих два малки - геймърския и с мини маус. На първо четене добре изглеждат, дано изкарат докато омръзнат на децата.
Супер малки са, за вместо раница с играчки ги взех. За едно дете дрехи за уикенд максимум, буквално раница на колела.

# 519
Ооо, благодаря! А аз мислех да ходи на морето с него 😂 Е, не да му побере всичките неща, но не и да е с обема на раница. Гледах геймърския, но накрая поръчах този с Мики и приятели. Ще го мисля, ако ли не, ще го върна.

# 520
Кой геймърски, с надпис Game Over ли? Хвърлила съм му око, точно защото е малко повече от раница Grinning

# 521
  • София
Този, съвсем малко повече е:

# 522
Знаете ли дали сакото към тази пола вече е изчерпано, или тепърва го очакваме? Нещо не го виждам: https://www.sinsay.com/bg/bg/trapetsovidna-mini-pola-6886f-9mm
Също не виждам и лъскавия блейзър от банера на сегашното намаление - ще го има ли, или вече е изчерпан?

# 523
  • София
Това е последната поръчка, която направих
Скрит текст:
167см съм висока и около 55кг, горе съм S, понякога и XS. Долу 38 размер, някои М са ми големи...обаче от бански имам и 40 размер Grinning
Та зеленото поло е късо, не съм го мерила, но си го оставих. S е, видя ми се тесничко, не бих го пускала в сушилня. Нося панталони и дънки с много висока талия, та ще ми паснв.
Розовата рокля не ми стоеше зле, М размер...ама нещо цвета ми е бонбонен, аз съм по топлите цветове. Върнах я.
Полата от тюл също върнах. S размер, теснееше ми, а ми стоеше леко дълга. Не ми хареса и я върнах.
Пижамата е L, взех с идеята да я смаля в сушилнята до М. Но ми е комфортна и така, та няма да я свивам.
Кафявата пола, като парео е удобна, оставих си я. S размер, като я усещам леко уголемена.
Оставих си и детските шапки, готини са предвид цената за 2 броя.

# 524
Този, съвсем малко повече е:

Зеленият по-голям ли е или така ми се струва? Специално им гледах размерите, дават ги еднакви.

Общи условия

Активация на акаунт