Магазин Sinsay - тема 7

• 65 609
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Този, съвсем малко повече е:

Зеленият по-голям ли е или така ми се струва? Специално им гледах размерите, дават ги еднакви.
Еднакви са, от ъгъла на снимане е.
Оглеждах ги специално за да видя розовия с какво е по-скъп, еднакви са.

# 526
Благодаря! Заради Мики и Мини са по-скъпи. Винаги е така.

# 527
  • Пеликания
Има безплатна доставка.

# 528
Дами, поръчвали ли сте от дрехите големи размери? Отговарят ли на посочените размери?

# 529
Връщахте бански, нали? Мисля, четох назад. Как се ориентирате в размера на чашката? В описанието на размерите гледам само някаква обиколка.

# 530
Връщахте бански, нали? Мисля, четох назад. Как се ориентирате в размера на чашката? В описанието на размерите гледам само някаква обиколка.
Ако цял си поръчвате, имайте предвид, че са къси, т.е. правени за по-ниски жени. Аз си поръчах размер Л. Върнах го. На ширина беше ок, но гърдите не са там, където трябва.🤣

# 531
Харесах един цял, но цял не смея, не изглежда като да имат цицоопора. Затова гледам половинките, но чашките не са описани като размер.

# 532
  • Карлово
Гледах бански в физически магазин. Ами за по-голям бюст, ако горе е добре, долнището е голямо. Не може да се комбинира горе S, долу XS.

# 533
  • Русе
Здравейте, не съм връщала отдавна в Синсей, и ми направи впечатление че пише за маша сметка. Да не би да се заплаща вече? Както се олях с 4 поръчки и от всяка имам за връщане, понеже поръчвам по 2 номера на децата и връщам неподходящият.

# 534
Онзи ден връщах по Спиди, нищо не съм плащала.

Ето тук са описани условията, не виждам нищо за плащане при връщане:
https://www.sinsay.com/bg/bg/returns

# 535
  • Русе
Супер, че се озадачих.

# 536
Те пускат някакъв ваучер за връщане във всяка пратка, едва ли изведнъж ще сложат връщането за сметка на получател.

# 537
  • Точно където трябва
Някой да сподели за бельото? Не съм поръчвала, даже и почти нищо не съм купувала от магазина. Но пише, че го има само онлайн. В самия магазин ми са силно китайски. А са от една верига с Ризървд и там ми харесват нещата. Много се отплеснах. Та като качество как е, може ли да се връща. На картинка много ме грабнаха някои неща. Но на живо да няма изненади. И за колко време доставят?

# 538
Безшевното им бельо категорично НЕ! Всичките ми безшевни бикини се разлепиха без преувеличение на второто носене. Направо са за еднократна употреба.
Доволна съм от бразилките им, взимам М, но и С биха ми станали. Супер доволна съм от едни вискозени бикини пакет от 3 , рсзмер М - вече поръчах 4 пакета, много са удобни. Някъде преди 2 страници постнах линк.
Сутиените според мен са умалени - 75Д, което аз по принцип нося, е по-скоро 75С, даже единият сутиен беше направо 70С, не знам защо така малък.

# 539
  • Точно където трябва
За бразилките- взимаш М, но кой носиш по принцип. Но почти ме отказа. То тото и с качество и с размер

Общи условия

Активация на акаунт