Американски колеж - двадесет и седма тема

• 65 274
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
Имах надежда, че и тази година ще има резултати ден по-рано, но явно ще почакаме до утре. 
След 12 ч. ли ще бъдат публикувано класирането?

# 421
Успех на всички утре!
Имейл ли да очакваме или публикуват резултатите на сайта?
Дъщеря ми много се вълнува, но за съжаление, особено след повишението на таксата, не тая надежда. Но пък много ще се радвам, ако се е справила добре Simple Smile

# 422
Успех на всички утре!
Имейл ли да очакваме или публикуват резултатите на сайта?
Дъщеря ми много се вълнува, но за съжаление, особено след повишението на таксата, не тая надежда. Но пък много ще се радвам, ако се е справила добре Simple Smile
На сайта и във фб публикуват съобщение с линк, където влизаш с номера на кандидата и май егн и виждаш на кое място е детето и резултатите му. За имейл не помня.

# 423
  • софия
Струва ми се, че след 9,30 може да заставате на рефреша Simple Smile

леле каква емоция ви предстои Scream

# 424
  • София
След 9:30 вечерта?
Успех на всички и аз пожелавам!

# 425
  • софия
еееее нека спят спокойно, няма да е преди утре, а мисля сутринта, преди 12 (не мисля, че някой е толкова самоотвержен, че в неделя вечерта да бърза за качва резултати)

# 426
  • София
еееее нека спят спокойно, няма да е преди утре, а мисля сутринта, преди 12 (не мисля, че някой е толкова самоотвержен, че в неделя вечерта да бърза за качва резултати)
Малкият ми син е толкова превъдбуден. Така ги чака тези резултати. Вече и аз се побърках около него.
Леля му, вуйчо му, кръщелниците ми и почти всичките им приятели, са възпитаници на Колежа, но години назад във времето нали. Дъщеря ми това хич не я впечатли и съответно по съвсем друг път си хвана, но него винаги много го е впечатлявало и му е мечта да влезне. Та заради него силно се надявам да се е справил.
Като се замисля до сега не съм чакала и аз с такова нетърпение резултат.

# 427
Стискам палци, и да се похвалите всички 😊

# 428
Обикновено качват резултатите по-рано от обявения час. Ако са посочили 12.00 към 10.00-11.00 може да се започне с регулярно рефрешване на страницата.
Относно таксата… Когато се правят подобни преидексации винаги се прави т.нар. бизнес кейс. В него няма начин да не са заложени отстъпки от годишните такси за нови ученици. Така, че мили мами на кандидат колежани, не се отчайвайте. Както казват сърбите: Полако!
Нека първо децата бъдат приети, после ако сумата е непосилна кандидатствайте за намаление.
Успех утре на децата!🍀

# 429
  • София
Стискам палци и се вълнувам с вас отново!

Понеже често коментирате темата за завършващите ученици и къде продължават след това, ние последвахме инстаграм профила на випуск 2023 на нашето училище и в него със снимка на ученика се качва информация, къде е приет, каква специалност и дали е със спорт. Тези, които не са решили още каква специалност ще учат, си пише, че не е решено. Идеята ми допадна доста, та може АК да помисли също върху такава възможност. Мисля, че ползват снимките от годишника им, но имаше и други снимки. Прави впечатление разнообразието от специалности и университети, което е много хубаво.

# 430
Настъпи дългоочаквания ден! Пожелавам успех днес на всички кандидат-колежани и дано има много положителни емоции Simple Smile

# 431
  • София
Благодаря на всички за пожеланията и стиснатите палци. Надявам се всички в темата, които очакваме резултати, да имаме причина да останем дълго в нея!

# 432
Ами май ги пуснаха Simple Smile Хайде почвайте да се хвалите! Simple Smile

# 433
Да се похваля първа с приет колежанин Simple Smile

# 434
Вече може да се виждат резултатите.

Моето момче е на 20то място Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт