Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 17

• 75 275
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/vdahnovenie-i-saveti/tematichni- … neisuche.20230406

Има игра от днес в онлайн магазина.

Какви талони може да спечелите?

талон за 15% отстъпка на продукти с dm марката dmBio, без бебешки и детски продукти;
    талон за 10% отстъпка на детски пелени и гащички с dm марката babylove;
    талон за 15% отстъпка на продукти с dm марката Denkmit;
    талон за 15% отстъпка на продукти с марките OGX и Maui;
    талон за 15% отстъпка на етерични масла;
    талон за 15% отстъпка на продукти грижа за лице с dm марката Baleа;
    талон за 15% отстъпка на продукти грижа за лице с dm марката аlverde;
    талон за 15% отстъпка на червила.

Спечелих от всички, сега ще търся как да ги оползотворя Joy

Със сигурност за детските пелени и гащички не ми е необходим, та ако някой има нужда нека пише.
Също за марките OGX и Maui не ми трябва.

В условията пише, че може да се ползват и за вече намалени продукти,
2. В случай че потребителят има активиран талон за отстъпка от цената по раздел I, т. 1, той може
да използва талона и по отношение на продукти с вече намалени цени за всички потребители
на онлайн магазина или на съответния физически магазин, в който клиентът пазарува при
спазване на т. 2 на раздел V.

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 12:31 от alethea

# 166
Взех си това , довечера ще пробвам на щорите :
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/profissimo-chetka-za-pochistvane … 058172791185.html

# 167
Много ми харесват талоните от играта на ДМ,със сигурност ще се възползвам, благодаря, че сподели за играта. Simple Smile
Имам списък на доста неща за покупка 😄
Със сигурност ще взема розовата измивна пяна, душ-олиото ( тази комбинация прекрасно премахва грим, никога не съм си чувствала толкова чисто и същевременно неизсушено лицето след премахване на грим, с много суха кожа съм). Преди просто полудявах от спирали, които не може да се махнат напълно и правят панда ефект, но вече няма проблем с нито една спирала с това " двустъпково" почистване - първо ползвам олиото, отмивам и после с пяната.
Също така ще взема кремът за лице с Урея дневния, както и от серията с хиаурон. И други неща, които искам да пробвам, но трябва да ги прегледам пак. Simple Smile

# 168
Кърпите за еднократно използване ли са или се перат в пералнята?

# 169
Кърпите за еднократно използване ли са или се перат в пералнята?
Еднократно,пише да се изхвърлят след употреба.

# 170
Със сигурност ще взема розовата измивна пяна, душ-олиото ( тази комбинация прекрасно премахва грим, никога не съм си чувствала толкова чисто и същевременно неизсушено лицето след премахване на грим, с много суха кожа съм). Преди просто полудявах от спирали, които не може да се махнат напълно и правят панда ефект, но вече няма проблем с нито една спирала с това " двустъпково" почистване - първо ползвам олиото, отмивам и после с пяната.

Може ли снимка или линк към пяната и олиото? Заинтригува ме. Тъкмо ми свършва пяната на Веледа и предвид баснословната й нова цена съм склонна да пробвам нещо ново.

# 171
Ми, тогава трябва да си регистрираме и деца и роднини, за да може да ползваме повече отстъпка. Нали вече само онлайн се генерира отстъпката... Преди ползвах и на детето и на баба му дните... Sweat Smile

# 172
Някой търсеше големите кибрити. Вече са ги заредили в ДМ

# 173
Бърсалката свали целия прах от щорите.

# 174
Ми, тогава трябва да си регистрираме и деца и роднини, за да може да ползваме повече отстъпка. Нали вече само онлайн се генерира отстъпката... Преди ползвах и на детето и на баба му дните... Sweat Smile
Има условие за навършени 16 години (ако ще се ползва за дете).

# 175
Бърсалката свали целия прах от щорите.
Щорите метални ли са или от плат?

# 176
Видяхте ли играта с яйцата
Дават талони за отстъпки

# 177
Да, някой писа днес по-рано за играта. Намерих всички яйца и купоните автоматично се заредиха в приложението.

Защо не могат да се разменят тези купони ме е яд? Както от приложението на Лидл например…някои купони със сигурност няма да ги използвам обаче бих ги подарила на някой, който има нужда.

# 178
Те и в на Лидл приложението не са предвидени да ги раздаваш на други Grinning Там си дават един на друг кода който се сканира на касата, като екранна снимка, не знам в това на ДМ дали може да стане.

# 179
Колко са ? Аз май имам 7 и ми омръзна и го затворих.
Същото нещо може да се направи и с приложението на Дм. Правиш си пак скриншот и готово. Гледам,че приложението е обновено и вече има и qr- код.

Общи условия

Активация на акаунт