Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 17

• 75 293
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
8 са общо

Какви талони може да спечелите?
талон за 15% отстъпка на продукти с dm марката dmBio, без бебешки и детски продукти;
талон за 10% отстъпка на детски пелени и гащички с dm марката babylove;
талон за 15% отстъпка на продукти с dm марката Denkmit;
талон за 15% отстъпка на продукти с марките OGX и Maui;
талон за 15% отстъпка на етерични масла;
талон за 15% отстъпка на продукти грижа за лице с dm марката Baleа;
талон за 10% отстъпка на продукти грижа за лице с dm марката аlverde;
талон за 15% отстъпка на червила.

# 181
Същото нещо може да се направи и с приложението на Дм. Правиш си пак скриншот и готово. Гледам,че приложението е обновено и вече има и qr- код.

Може би зависи от служителя на каса, но в dm при използване на купон досега, винаги искат да сканирам картата, после и да им го покажа в приложението…което реално със снимка само (като на тези в Лидл) няма да стане Sweat Smile

# 182
😂😂 така ли, не знаех 🙄 не съм използвала техни талони до сега. Обаче ми е странно, че искат и да го видят.

# 183
Е, те също са наясно с тия номера и как стават. Вече въпрос на политика явно дали ще се толерира това, те и в Лидл съм сигурна че са наясно.

# 184
  • Бургас
Само че в момента с талоните от яйцата, всички са еднакви, не са персонални.

# 185
Алверде са с 15% процента според кода в приложението, не 10 както пише в увода на играта.

Добре ми дойдоха тези кодове, особено за Дм био и денкмит.

# 186
Аз искам да ползвам - 15% на червила. Може ли някоя от вас да сподели кода или скрийшот?
Нямам приложението и не искам в момента да се регистрирам.

# 187
  • Пловдив
QR - кодът всъщост е персоналният ти клиентски номер при регистриране. Когато пазаруваш, при активиран талон, сканираш само QR - кода и отстъпката автоматично се начислява. Изобщо не е нещо ново.
Lale_Lili, талоните са автоматично активирани в профила.

# 188
Бърсалката свали целия прах от щорите.
Щорите метални ли са или от плат?
Алуминиеви мисля.

# 189
  • Козлодуй
Не може да се прави скрииншот

# 190
Може да се снима с друг телефон, обаче и така да стане.

# 191
  • Пловдив
Не може да се прави скрииншот
Аз успях да направя скрийнфот, няма защита.

# 192
Няма смисъл от скрийшноти за талоните, те нямат баркод, а при сканиране на картата автоматично се начисляват.

Препоръчайте нещо за лице на Алверде? Отдавна не ги ползвам, защото винаги втора съставка е алкохол, но пък сега може да хвърля едно око на нещо, което е похвалено Grinning

# 193
  • Пловдив
Няма смисъл от скрийшноти за талоните, те нямат баркод, а при сканиране на картата автоматично се начисляват.
Скрийншотът е на QR-кода, може и да сработи. Талоните са активирани автоматично.

# 194
Аз съм доволна от дневния и нощния им крем с Q10 на Alverde, от сапуните и няколко други продукта.

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 12:41 от *Emerald

Общи условия

Активация на акаунт