Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 17

• 75 324
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Флуидът е подходящ за суха и чувствителна кожа, според мен. И при мен има лъщене в началото, но после попива и остава като glow ефект, допада ми.

# 511
Много добре гледайте какво е отваряно и какво не е. Тийнейджъри и малцинствени масово минават, мажат се и си тръгват. За съжаление служителите не вземат мерки. Охраната дреме. Аз лично се отказах да си купувам очни линии, които не са запечатани с фолио. Имаше една читава на есенс, която харесвах. Ами как да знам дали е пипана?

Фдт масово нямат тестери на някои цветове. Аз съм с розов подтон. Понякога се налага да се мажа с тестера и да излизам извън магазина, за да видя как изглеждам на дневна светлина. Последно купих един катрис фдт в бързината, имах повод на следващия ден и нямах капка фдт. Ами ужасно, като няма тестер… сега ще отиде в боклука, защото нямам на кого да го дам, чисто нов продукт, който ползвах веднъж!

Като цяло дм е удобен магазин, преди взимах и доста препарати от там, сега праха за пране стана прекалено скъп и не го купувам. Ремедиум понякога имат по-добри цени, но пък балеа имат хубави продукти и ги има само в дм.

# 512
Sherilyn, прати го в размените.

# 513
На Есенс неща се улавям че спрях да ги вземам от ДМ и предпочитам от Лили, особено любима спирала - в Лили уж няма как, нали имат някаква глупост залепена там. Не е на 100% но пак шансът е много по-малък, за съжаление в ДМ наистина масово се отваря всичко. И да има тестери, всичко незапечатано пак се отваря наред...
Жалко е, защото от двата магазина като цяло ДМ го харесвах повече но това е положението.

# 514

Това е супер бюджетно шампоанче за хидратация.

# 515
И аз го ползвам и съм доволна.

# 516
Sherilin, не се отказвай от Фнд.Много често ги смесвам с друг или с основа и цветът се получава много добре🍀

Ох, искам да Ви се похваля :

До днес има намаление
И излиза доста изгодно
Безплатна доставка до магазин
🥰 ще го ползвам и за сенки 🤣

# 517
Sherilyn, до 45 дни с касовата бележка можеш да върнеш продукта във филиала, от който си го закупила.

# 518
  • Deutschland
Има и капки за изсветляване/потъмняване, ако закупения цвят не пасва.

# 519
Ей, похвалихте нещо във форума и е изкупено! Търсих пудрата на аура и бялата я нямаше в Сердика Център. Докато стигна до другото Лили, беше затворило. 🌸😄

# 520
Аз затова се запасих с 2, защото ми се е случвало това🤣🤣🤣

Търсех една спирала и беше изкупена навсякъде 🌸

# 521
  • София
Ей, похвалихте нещо във форума и е изкупено! Търсих пудрата на аура и бялата я нямаше в Сердика Център. Докато стигна до другото Лили, беше затворило. 🌸😄

Така беше и преди години, когато тази пудра се появи и стана хит в бг-мама.

# 522
Между другото хит е само 4ти номер, crystal bright (бялата) мисля, че беше. Преди няколко години се разясняваше това, че точно тази бялата е имитация на метеоритите на Герлен. От другите цветните варианти не бяха толкова доволни.

# 523
  • София
Между другото хит е само 4ти номер, crystal bright (бялата) мисля, че беше. Преди няколко години се разясняваше това, че точно тази бялата е имитация на метеоритите на Герлен. От другите цветните варианти не бяха толкова доволни.

Точно така. Simple Smile

# 524
Мдааа, въпросната пудра купих и аз, когато преди година или две, всички писнаха за нея. Явно съм единствената, за която тази пудра е едно голямо нищо. 🤣 Вероятно заради възхвалата й, съм й преписала качества, които тя няма и след това съм се разочаровала, че ги няма. При мен нито матира, нито озарява, нито блещука, нищо... Ефекта й е, все едно съм се изцапала с нещо, или имам доста зле поставен грим. Колкото и както да сложа от нея, ефекта е по-добре без нея. Реших да я ползвам през лятото за рамене, деколте, да я оползотворя някак. Ами не намира при мен приложение нито и за там.
Иначе ми харества мъжкия рол он за очна зона с кофейн.

Общи условия

Активация на акаунт