Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 17

• 75 354
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Аз отскоро заглеждам азиатска козметика и ми направи впечатление, че цените на почти всичко в нотино са доста неадекватни.

# 496
И аз не я намерих в ДМ, сега прочетох че я имало в Лили 😃.

# 497
В Ивис няма безплатна доставка, т.е цената с доставката излиза към 9 лв+, а в Лили в момента е 7.35 лв намалена до сряда

Скрит текст:

Цена за доставка на поръчка с доставка в България:

- 5 лв. с куриерска фирма Спиди за цялата страна до адрес

- 3 лв. до офис на Спиди

- ако поръчка е с тегло над 4кг таксата за доставка се изчислява допълнително:

Ееее, обирджии да нямат безплатна доставка до магазин
Ами тогава в Ивис магазин директно може да се купи с намаление
И в Лили е намалена, не знаех
Разликата е около 0,70 стотинки
Не е голяма

# 498
Да, забелязала съм, че ги променят, но промоция на предварително удвоена цена... Съвсем полудяха 🙄 Мислех, че има няколко варианта на слънцезащитата.
По принцип това е забранено, ама не всеки го спазва... Ако не е бил продукт на такава цена мисля че 30 дни назад се гледаха, нямат право да обявяват че от нея го намалят на промоция. Но остава на нас да си следим, то и не знам как биха могли да ги изловят без сигнали евентуално. Все някой ще им клъвне на такава "промоция", те на това разчитат.

# 499
За пореден път съм разочарована от ДМ и по-скоро от купуването на декоративна козметика от там. Скоро си купих изсъхнала спирала от там (явно е била отваряна), съответно - директно в кофата. Вчера си взех червило и като се прибрах вкъщи видях, че е видимо доста използвано/пробвано ... и то в кофата.
Тотално бих се отказала да влизам в тази дригерия, но има някои неща на Балеа, които много ми харесват, като Balea magical water, душ-геловете, розовата мицеларна вода и тнт

# 500
Затова купувам изрично и само козметика, запечатана с фолио. Наиграх се и аз. Няколко пъти съм засичала предпубертетчета да се кикотят и шушкат, лигавейки се и пробвайки козметика пред огледалата. Толкова им е възпитанието. А ми харесва магазина и ми е удобен.

# 501
  • София
В ДМ можеш да върнеш продукти без проблеми с касовата бележка и то само във филиала от където са купени. В Лили е трудно връщането, макар, че на мен са ми връщали пари.
И аз съм попдадала на използвани продукти в двете вериги. Вече взимам продукта и карам на касата служителката да го отвори.  Ако не е ползван, плащам.

# 502
Аз май съм го казвала вече, но в ДМ в мола на Стамболийски една девойка поиска от касиерката на касата да й отключи 2 спирали, за да види четките и да реши коя да си вземе. Познайте дали го направи.. Направих някакъв коментар, който нито едната, нито другата отрази. Аз не използвам спирала от години, но едно време бяха изложени четките на щандовете.

# 503
Пишете, момичета, пишете.  Утре отивам в DM да си използвам намалението и събирам идеи.
Лошото е, че кожата на лицето ми е много чувствителна и склонна към алергии, та е много вероятно да купя продукти, които няма да мога да ползвам.
Благодаря!

# 504
  • София
И сега на новите спирали за мигли четките са  изложени.

# 505
А аз си купих отварян фон дьо тен на Катрис и вътре беше полу празен. Попринцип са запечатани с тънко тиксо/лепенка , което не се забелязва че е скъсано ако не се вгледаш и не го помръднеш с нокът. Беше много неприятно и в последствие забелязах че всички от тази серия бяха отваряни. Дори в магазина на красно село, охраната ми каза да си ги отварям и пробвам , щото нямало тестери ….. знам че си е моя вината че не гледам, просто не се прави така

# 506
Някой да е ползвал този спрей и да сподели мнение?

# 507
Много ми допадна този тяхна слънцезащита.
Моята си на cllcgn я отървах и се счупи, реших да пробвам тази докато ми дойде кутийката от Кибрит. Тя взе че излезе много сполучлива покупка.

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 09:39 от deska90

# 508
На мен пък лосионът от тази серия ми е твърдо в черния списък. Плътен, мазен, бял гипс, който няма размазване. Голяма мъка беше.

# 509
  • Deutschland
Аз от този флуид лъщя като от махалата, но в момента нямам друг и мажа. Като ми се отвори време за дрогерия ще погледна има ли нещо ново.

Общи условия

Активация на акаунт