Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 17

• 75 296
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
krikri07 ,аз пък чайовете на Миволис ги купувам много и много ми харесват. Плюс е на чайчетата е ,че са със стевия и нямат нужда от подслаждане.
Купувам си и Омега 3.

Имат ли хубав магнезии и мелатонин?

# 556
мавина, аз не харесвам подсладени чайове (много рядко подслаждам с мед, през зимата) и явно точно това ме дразни, не бях си дала сметка, че имат стевия. Някои слагат и женско биле, то пак дава един такъв сладък вкус - и тях не ги харесвам.

Магнезий пия техен на сашета за възстановяване след спорт, имат и на таблетки, обаче таблетките са слаби (188мг май беше, а сашетата са с 400мг). И вече някакви комбинации с магнезий имат, но тях не съм ги заглеждала. Мелатонин не съм виждала в dm (когато ми се е налагало natural factors съм взимала от аптека).

# 557
krikri07 ,благодаря ти! 🌹

# 558
  • София
На Миволис не знам кой е продукта с вечерна иглика.
На друга марка имат серум с вечерна иглика и шипка.

# 559
TRISA
Електрическа четка за зъби Sonic Power Complete Protection

Моля за мнения. Наистина ли е sonic четка?

# 560
Моля за препоръки за препарати за :
1.баня
2.шкафове мдф
3.под
4.нещо за освежаване - ароматизатор
Ще чистя етажа на татко ,докато е на почивка и не знам какви препарати да взема.

# 561
Искам да благодаря на дамите, препоръчали съответно SOS Repair на Фруктис като балсам с термозащита и крема за тяло от лимитираната серия на Балеа със златни частици. Балсамът е хубав, но не бива да се комбинира с олиото на Балеа Oil repair intensive - оставя косата мазна и на клечки. Или поне при мен е така. Ако ще се комбинират, то косата трябва вече да е изсушена.
Лосионът за тяло е с много златни частици, което не го очаквах. Аз имам от миналата година блестящото олио за тяло от същата серия, но изобщо не оставя кожата с толкова блестящи частици. Така като се комбинират ще е супер.

# 562
Кой е този лосион на Балеа със златни частички? 🫶🏻

# 563
  • Deutschland
От тази серия е бляскавия лосион :

# 564
Да, това най-малкото ползвам аз. Много хубав ситен блясък. Жалко, че в серията няма душ гел, бих си взела

# 565
  • Deutschland
Освен моной, обичам и аромата на бабасу. Някога Avon имаха крем за ръце с такъв аромат, обожавам го. Ако знаете продукт из дрогериите такъв, моля, пишете.

# 566
Момичета, дезодорант против изпотяване да препоръчате? Без рексона. Благодаря Heart Exl

# 567
Напоследък съм доста доволна от Дав с краставицата.

# 568
Много харесвам на биотен с хиалуронова киселина. Много добре предпазва и мирише приятно, а цената в ДМ е най-ниска.

# 569
Сега ползвам мъжки Лореал. Имам рол он и дезодорант. Против изпотяване не ми действа дори и вичи, камо ли това, но за аромат и трайност ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт