Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 17

• 75 288
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Преди препоръчваха някакъв камък преди изпотяване

# 571
Камъкът не е против изпотяване, против миризма е само а иначе си се потиш на воля.
И аз моя го бях изоставила само за няколко дни, че ми е досадна процедура с него... Ами, бързо си припомних защо съм с него. Два дни слагах един стик дето е хем мъжки, хем знам че е добър. Чужбинска версия на Рексона. Колко да е добър, към следобеда вече усещах че не е добре. На втория ден пак така, а дори не съм стояла на много горещо точно тези дни. Та третия прибрах стика и хванах пак камъка Grinning

Всъщност влязох да дам отзив за дневния крем на Балеа с ниацин. Взех го заради това че е с 30ти фактор така че не съм и очаквала да ме прави свежа като краставичка, това в жегите не е възможно. Но съм доволна като цяло, не ми прави лицето и по-зле от обичайното. А това си е постижение за толкова бюджетен крем с фактор. Не бих казала че матира или че действително смалява порите, както пише в описанието му. Но пък не съм се и надявала на тези неща. За сега, като за десетина дни ползване, съм доволна, вероятно ще си го купя отново като свърши.
Не съм използвала до сега продукти с ниацин, не знам дали изобщо е реалистично това дето пишат че подобряват големи пори.

# 572
Камъкът си е панацея! Хем е изключително евтино решение, хем ефикасно. От години не знам какво е да даваш пари за неефикасни дезодоранти.

# 573
  • София
След кристала може да се ползва дезедорант, нали?

# 574
Какъв е този камък? Само аз май не съм чувала за него? 😀

# 575
Кристал, не камък

# 576

То реално може, но какъв е смисъла?

# 577
Значи, няколко пъти се каня да взема от хвалбите тук и все не стигам до DM...Е ,тези отивам вече 😆...Има ли мъжки вариант?Или то всъщност няма никаква миризма реално и е безмислено?Питам,че мъжо има и той нужда...

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 17:56 от believe_

# 578
  • София

То реално може, но какъв е смисъла?

За приятен аромат.

# 579
Значи няколко пъти се каня да взема,от хвалбите тук и все не стигам до DM...Е ,тези отивам вече 😆...Има ли мъжки вариант?Или то всъщност няма никаква миризма реално и е безмислено?Питам,че мъжо има и той нужда...

То няма миризма. Аз ползвам не дм-скив, а един на salt of the earth, намирала съм го в зоя и в ремедиум. Има течен кристал, също е ефикасен, там вече има аромати - мъжки и женски, има и без аромат.

Аз обожавам парфюми и не понасям да имам дезодорант с миризма и отделно парфюм.

Дезодорантите под формата на аерозол тип Рексона и подобни ми оставяха петна по всички дрехи и съсипваха абсолютно всяка блуза. Една от причините да не ги понасям е тази. С кристал не съм имала такъв проблем (нито с течния, нито с твърдия). За аромат аз си ползвам парфюми, дезодорантите не ми харесват как миришат.

# 580
  • софия
От кристала получих такава алергия, че два месеца не можах да се оправя. Никога от нищо не бях имала преди това.

# 581
И аз активно ползвам кристала, но и друг дезодорант слагам, за аромат.

# 582
И аз започнах да ползвам такъв кристал, но е с алое от био магазин. Никаква миризма няма

# 583
За аромат си слагам парфюм, даже ми е предимство дезодорантът ми да не мирише на нищо. Фаворит ми е и на мен този кристал, оставяла съм го много пъти и все се връщам към него.

# 584
Споделям още кристални варианти, от лили са,горния ред
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт