"Новата Година чака МАРТенче със сурвачка във ръката!"

• 8 238
  • 264
  •   1
Отговори
# 30
Зоуи Heart Eyes ЧРД Hug Hug Hugмного щастие и радост,любов и късмет Hug Hug Hug
значи и ти си козирогче Hugс Констанс и мен сме 3 Hugима ли и други Hug
аз май съм в Сатурнова дупка-нещо ми е криво  Rolling Eyes

Кетито Heart Eyes -супер ,значи южнопарковите мами сме голяма група Hugти свободна ли си утре Hug

Констанс Hug скъпа,стискам всички палци и съм с теб в мислите си Praynig
чакаме хубави новини-пиши моляте след прегледа Heart Eyes

Лили Hug, какви приготовления има да се правят за Нова година newsm78

Адиланд твоята красавица я номинирам за най послушно и добро бебче на годината,щом спиш до толкова късно-благородно завиждам за съня Hugаз днес спах до 8.30 и си мислех,че много съм спала  Rolling Eyesиначе ставам към 4-5 но днес мъжо пое сутрешната смяна Hug

# 31
Честит рожден ден, Зоуи!

Много здраве, любов и щастие ти желая! Wink

# 32
Здравейте и от мен!
Честит Рожден Ден, Зоуи! Желая ти много здраве и прекрасни мигове!
Аз много искам да се запозная с вас, защото нали съм нова и не познавам никого освен Ади (нали бяхме в една стая след като родихме). Така че ако се уговорите пишете къде и кога и ако мога ще дойда с удоволствие.
 Гер4о,и моето диване онзи ден стана на 9 месеца,но не се изправя. От вчера я слагам в проходилката, но не ходи, а се избутва седнала назад. Аз предпочитам ако лекарката ми каже да я заведа на рехабилитация, отколкото да не правя нищо по въпроса. Но нито аз, нито брат ми сме пълзяли, а направо сме проходили, той към 9, аз към 11 месец и след това съм падала постоянно като отсечено дърво назад, пък нищо ми няма сега. Всички деца са различни. Моето дете даже от три дни казва "мама", дотогава нищо не говореше.
Bea,и аз съм била много злояда, по цял ден съм се хранила, а и сега не ям много неща, но съм здрава. Давай на Сара повече плодови пюрета, зеленчукови и месни и млечни каши, щом яде с лъжица. Пък и кърмата е много важна. Мен са ме кърмили до 11 месец, а аз нямах кърма и много съжалявам, че не можах да кърмя Александра.
А и честита месечинка на Вени на Darling! Та е жива и здрава,и късметлийка!

# 33
благодаря моми4ета Hug Hug Hug
Ние тази ве4ер щ? излезем сами с мъжа ми,което не ни се е слу4вало от май месец.Брат му от Франция е тук и ще гледа малкия,но трябва да сме си тук за приспиването в 22 4аса,но все пак е нещо.
Прасенце знам аз,4е сме една зодия,ама ти беше януари нали?

# 34
  • София, център
Здравейте,

Ние довечера сме на рожден ден и ще оставя малката на майка ми! Така, че ако и за утре трябва да я оставя... ще трябва да се уговоря с нея.( не че има работа  newsm03...) Иначе съм ЗА !

Бяхме на консултация и за това не съм писала до сега! Вече сме 8.200 и 72 см. Днес спах до около 11 часа! Благодаря за номинациите на prasentze! Mr. Green Абе издразни ме това моето бебе, много шум вдига и не можах до по-късничко да си поспя!... Ама така е аз снощи четох книга доооо 2 часа посред нощ...

Честит рожден ден на Зоуи! Да си жива, здрава ,обичана и щастлива! bdbaloni

Констанс трябва всичко да е наред, не става друго... не приемаме! Wink

Айде до писане, че малката спа до сега, но се събуди, а аз се правя на ударена и не я вдигам за игра в кошарата!

п.п. Исках да кажа, че в нашата кошара има дръжки за които Мария се хваща, за да се изправи! Иначе в другата, която ни дадоха дръжките са много на високо и там не става, трябва да я изправя за да се хване... и вече си стои така 10 минути ! Така, че като няма удобство за детето така е... не е от друго! ААААААА да и Мария се изправи преди 5 дни за първи път и то в новата кошара точно!

# 35
щом сме повечко за срещата май в центъра е по добре Hugкакво ще кажете за утре към 13часа някъде около Славейков newsm78там има 10000000000000000000000заведения не е нужно да резервираме Hug
Зоуи да на 17 януари bowuu

# 36
Честит Рожден Ден Зоуи!!!
Момичета сега се опитвам да убедя Катето Н да дойдат у нас на Нова Година , ама тя се дърпа. Помооооощ, помогнете Joy

# 37
Привет!

Зоуи - честити рожден ден! Много здраве, любов и щастие ти желая!

Гер4о миличка не се притеснявай, много деца прохождат без да са пълзяли ! Няма норми според мен - всяко дете се развива индивидуално! Но щом имаш пълна вяра на педиатъра ви, послушай я и отиди, само не се пристеснявай  Hug
Анна-Мария късно почна да се върти, а пък пролази от раз без никакви опити. Иначе за изправянето: изправя се  навсякъде - за всичко за което се докопа. В кошарата има и дръжки и там и е лесно, но иначе за столове, за дивана, за шкафа - общо взето на едно място трудно вече може да стои.

Τanyta 25 - столчето е супер, много съм доволна, гледка си през прозореца и не мърда много много, щото преди беше някакъв ад в колата само се въртеше, свличаше се от столчето. Купих го от магазин Baby Νova на бул. Пушкин 34  - там има най-много десени на този модел.

Констанс, мила - недей да си мислиш лоши неща! Сигурна съм че всичко е ОК! Ще чакаме вести от теб като се върнеш от докито  Hug

Тасинка - дано оздравееш бързо - да си във форма за празниците  Hug

Мацки аз няма да мога да се включа в срещичката утре и другата седмица. Утре отиваме на Банско за Нова Година с малката, а после заминаваме на  дългоочакваната почивка с приятелите на моренце в Мексико    grinning039

Така че ако не мога да се включа повече днес, ви желая много весело изкраване на първата нова година с бебоците и нека тя да донесе на вас и вашите семейства много любов, хармония и здраве!

Цунки много на вас и бебоците и ще се видим към средата на януари  Hug

# 38
Мили мами, много искам да Ви видя, но и аз не мога утре.Ние заминаваме за Благоевград. Но след 02,01, съм на линия и ако има втора среща, идвам да Ви видя най-после. Гер4о, и аз да се включа по темата за пълзенето и изправянето. Моята Сара пропълзя на 7 месеца. Единствените упражнения, които правехме, бяха сутрин и вечер у пусках на спалнята по корем и слагах някакави играчки на разстояние. Първо започна да си друса дупето само от стартова позиция, после само ръцете местеше, без да знае за какво са й краката и така след 1 седмица сама тръгна. Падна веднъж от леглото, после започнах постоянно да казвам"нЕ" като стигне края и сега сама спира.Разбира се аз не разчитам на това, но има напредък.
За първи път се изправи в собственото си легло.То е с решетки и тя първо на колене, хваща се горе и се изправя. Това го направи на 8 месеца/на 31,12, прави 9 месеца/.Като се измореше и понеже не знаеше как да сяда, започваше да плаче. Аз не я взимах, а и помагах като й сгъвах крачетата да седне и тя се научи. В кошарата също като твоето дете драскаше по мрежата и падаше пак, защото не стигаше отначало дръжките. Аз й вързах един шал на ниво да го стигне и тя с него се изправяше, а сега вече без него се изправя. Другото, което и другите мами споделиха, сядам на пода да си играем и тя се катери по мен, изправям се и тя се катери по краката ми. Някои деца наистина пропускат пълзенето, това и в дебелите книги на Американската асоциация на педиатрите го четох. Въобще не се притеснявай за това. Но му осигури нещо като масичка, шкафче или друго на височината на гърдите и сложи играчки отгоре. Аз ползвам една стара маса в хола, махнах й стъклото отгоре и тя си отива направо там като я пусна на пода и може да стои час там. Даже се отказа да ми пасе цветята. Ето ти снимка на масата-спасител:
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1832338

# 39
Прасенце, на Славейков няма къде да се паркира  newsm78. Хайде в оная кръчма от миналия път. Баня Мадара е доста удобна за това май. Всъщност ако някой е с транспорта незнам дали има спирки там, ама  newsm78
А иначе за изправянето - довечера ще му вържа шал или нещо да видим дали ще може да се набере по него, че нашата кошара дръжки няма. А иначе, аз като избирах мебелите за детската стая гледах да са толкова безопасни, че сега няма за кво да се хване милото  newsm78. Като си сваля снимките от апарата ще ви покажа колко "стерилно" откъм ръбова и т.н. е всичко, а там няма маси, дивани и т.н. Изобщоооооо... Иначе аз като съм на пода той се катери по мене даже успява да се прехърли през краката ми и да мине от другата страна, ама това е пак упражнение само за ръце- краката рядко ги ползва и то за някоя засилка като иска да се оттласне. Абе като чета май търся под вола теле ама....

# 40
честит рожден ден на Зоуи, много здраве , късмет и само хубави неща ти пожелавам!
Днес Вени става на 9 месеца черпим всички малки и големи newsm38 Misc Baby Bottle beerСилве благодаря , че си се сетила!
Констанс стискам ти палци ,не си мисли лоши работи всичко ще бъде наред Hug

За срещата сигурно няма да мога,че имаме други планове, но ако е в квартала мога и да се измъкна, пишете къде ще се събирате.
Дядо Коледа ни подари  smile3509 ето малко снимкиВени на 9 месеца парола- Veni

Последна редакция: пт, 29 дек 2006, 17:57 от Darling

# 41
  • София
Дарлинг, дай парола за снимките на рожденничката. Simple Smile

# 42
Забравих да напиша паролата сори -   " Veni"

# 43
Малееееее, ква съм патка заспала!
Зоуи, честит рожден ден! Здраве, щастие и сбъднати мечти!

# 44
мами за утре хайде да се уточним,че да си направим плановете
какво ще кажете за входа на южния откъм витошка-нали и Мики,Адиланд и Герчо са с коли,Дарлинг е съгласна ако е в кварталите около парка,само Силвето незнам какво мисли newsm78
а там освен Коктейлите наблизо е и Неро   newsm78

също бих отишла с удоволствие и в МОТТО,Преди и След или Спагети къмпани newsm78

Общи условия

Активация на акаунт