"Новата Година чака МАРТенче със сурвачка във ръката!"

• 8 238
  • 264
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте и от мен!
Честита месечинка на месечинковците!
Аз по отношение на развитието не мога въобще да се похваля. Александра досега е казала само "мама" и то го казваше няколко дена и спря и въобще не го свързва с мен. Иначе нито става, не пълзи и въобще мрази да лежи по корем, само вършее с проходилката и то назад и понеже стъпва на крачета, аз я уча да ходи и се упражняваме помалко. Мисля, че няма основание за притеснение, защото всички деца са различни. Само да са здравички, пък ще проходят, ще проговорят, всичко с времето си.
Лек ден!

# 256
Здравейте, момичета!
Утре имам 2 срещи с детегледачки. Едната е в 10.00 в нашия кв. и се надявам до към 11.00 да приключим, за да мога да дойда на срещата към 11.30 - 12.00. Ако ли не.... май пак за другия път остава.  Sad Стискайте палци за детегледачките.  Praynig

# 257
ЗНАЧИ СРЕЩАТА СЕ ОФОРМЯ В КАЙО КОКО В 11Ч

Добре де вчера видях ,че някои пусна карта с адреса на заведението а сега немога да го намеря  #Crazy аз ли недовиждам или е исчезнал. Моля ви пуснете го пак  Hug

Мами, ето инфо за заведението за срещата  Grinning Ето и карта

Grinning

# 258
  • София
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕее, Мила -суууууууупер  redecoration newsm10-голям талант се оказа.......брей, брей.......
Ако правиш изложба ще я посетя със сигурност smile3521-може да не е на откриването, а след това на спокойствие Flutter
Наистина имат някакъв романтичен привкус-карат те да се размечтаеш...............ехееееее..

# 259
  • София
Добрютро  Hug
Ами как да кажа- Констанс, притеснява ме само това леко кървене,да тръгнем, да ти стане нещо- няма да си го простя /недай Боже/, иначе хич не ми е... утре от Кайо Коко- директно мога да тръгна в южна посока.
Герчо, грижите около границата са по повод цели села с циганско-турски произход, тръгнали със засилка да се преселват в Гръцко и хората се чудят какво да ги правят. Не става дума за КУлата. За да тръгна ме притеснява много повече кървенето на Констанс, отколкото границата, а и в най-лошия случай- да ни върнат по някаква причина- отиваме да обядваме в Сандански и се прибираме.
Не знам за вас, но за мен пътуването е наркотик- една такава разходка ме инжектира с енергия яко. За това офертата важи с пълна сила, за всички, които им се вейва и ги стяга шапката...
Прасенце, ама си талантлива   :bouquet
Милички, намира се на колелото на трамвая на Йорданка Николова - кати идвате от ВИАС- в дясно на самото колело.

# 260
Мерси Веси явно нещо наистина недовиждам.

Ох това мойто дете направо ще ме побърка  Crazy  испаднал е в някъква заблуда и е абсолютно  убеден ,че може да ходи а всъшност неможе и непрекъснато се исправя прави 4-5 крачки и се размазва на земята това е главното му занимание от вчера и вече се скапах от рефлекси ,чуствам се като в електронна игра от тези кадето едно човече дебне да хване в кошничка колкото се може повече яйца  Crazy

# 261
ние хубаво се уговаряме , но няма ли да си запазим места? newsm78.

# 262
Днес ни е киселинен ден, голямо мранкане. От няколко вечери, като се замисля от както Или е болен, вечер не иска да си яде млякото, а с уста показва че иска да яде. Снощи като отказа АМ му дадох супа и си я изяде. Интересното е че сутрин си пие АМ, та много се чудя защо не го иска вечер. Дали е от настинката...
Прасенце възхищавам се на таланта ти, картините са много добри.Ще отида да видя и тези в К. Коко.
Ние в Турция бяхме на нещо като екскурзионно зимуване, беше доста студено. Снимки не съм качвала още от детското парти, но утре докато си пиете кафето ще кача.
Cica, Илин сутрин става между 7 и 8, след 1-2 часа пак заспива за около 1 и половина, след обяд ляга към 2, спи около час и ако успея да го хвана преди да се е изправил, пак заспива за още час.Вечер ляга към 9, има нощи се буди по 5-6 пъти, а други веднъж. Нали го преместихме в детската стая, та не ми се говори какво обикаляне пада нощем.
Цеци, и ние сме така, вечер като се прибира тати и е голяма радост.
Вече 8 ден сме с хрема, няма ли спиране.

# 263
Boriva, като гледам снимките ти искам веднага да отида до морето, пейзажите са много красиви.

Prasentze,  картините са страхотни! и мен най-ми хареса тази с рибите, явно защото пак са свързани с морето....

Мами, от днес започнахме антибиотика, колкото и да не ми се искаше, не мога повече да чакам, защото виждам,че с всеки изминал ден Писи става все по-изтощена и след като продължава да вдига температура, макар и не висока (37.7) педи каза да започваме. Sad Та аз няма да дойда на срещата утре, не само заради това, а и защото сигурно съм носител и аз на този вирус и не искам да го предам на никой повече.

Благо и Илин нека оздравяват бързо и въобще да няма болни бебковци!

DessyM, ако търсиш детегледачки с агенция, можеш ли да ми пратиш на лични координати, ако си доволна?

# 264
айде честито и ние сме на антибиотик Cry Cry Cry

нямам думи вече.......... писна ми........ а едва сега се започва Cry
май съм с много слаба психика за майка...... Cry

Общи условия

Активация на акаунт