"Новата Година чака МАРТенче със сурвачка във ръката!"

• 8 238
  • 264
  •   1
Отговори
# 240
 prasentze  нещо не става от линка ми отваря началната страница на снимка бг а там трябват потребителско име и парола  newsm78
нямам търпение да ги разгледам  Grinning

# 241
бре  newsm78какво е туй чудо newsm78
пак ще пробвам
http://snimka.bg/album.php?album_id=91709
marmot-парола

вече се отварят

Последна редакция: пт, 05 яну 2007, 11:59 от prasentze

# 242
Борива, снимките са ЖЕСТОКИ  Grinning Но, като те гледам по това потниче, все едно показваш снимки от морето, а не от НГ  Laughing Особено тази е страхотна  Peace

Мами, ето инфо за заведението за срещата  Grinning Ето и карта

# 243
  • София
Да, Прасенце дай и потребителско име.

Пускам няколко снимки на мойта разбойничка.

Вече мога да се изправям. Ето така:
http://images12.snimka.bg/001891127.jpg
http://images12.snimka.bg/001891128.jpg

Ученолюбивата:
http://images12.snimka.bg/001891129.jpg
http://images12.snimka.bg/001891130.jpg

Аз няма да мога да дойда на срещата в събота.  Sad Съботата обикновено ми е ден за релакс - ходя на масаж, маникюр и други женски глезотийки.  Mr. Green
Пожелавам ви приятно да си изкарате и после да пуснете снимки.  Peace

Другата седмица, при хубаво време, предлагам среща в парка с бебоците.

Хубав ден.   bouquet

Бях оплескала линковете.  Embarassed Извинете.   bouquet

Последна редакция: пт, 05 яну 2007, 10:00 от rapan4e

# 244
Прасенце, ЕВАЛА за картините  Peace Peace Peace Още повече ми хареса това, че са на екзотична тема. Аз откакто бях в Тайланд, азиатската култура ми стана слабост  Grinning

И аз съм ЗА среща в парка с бебоците при хубва време  Peace Ще следим прогнозите  Grinning

# 245
Прасенце  снимките са много хубави , надявам се да ни поканиш на твоя изложба с удоволствие ще дойдем!

# 246
Весинка Дарлинг мерси Hugте са точно след почивка в Тайланд,готиното беше че тайландския посланник каза че съм уловила тайския дух,което за мен бе супер комплимент защото само за месец почивка съм го усетила

# 247
  • София
Прасенце, вече си имам любими картини от твоите  -  с рибите и с фенера на син фон. Синьото ли ти е любим цвят?

Някой беше питал за спането.
Бояна обикновено през деня спи два пъти по час и половина. Не може да издържа повече от 3-4 часа между спанетата. Вечер си ляга между 8 и 9, а сутрин между 7 и 8 е вече на крак. Мен този режим ме устройва много добре, защото вечер съм супер изморена и едва ли ще имам нерви да се занимавам с нея до 23 примерно, а сутрин така и така татито ме буди като тръгва на работа.
Споделете при вашите бебоци как е.

Последна редакция: пт, 05 яну 2007, 10:19 от rapan4e

# 248
прасенце, картините са супер!  Peace само с масло ли рисуваш?

# 249
здравейте мамчета,
и аз отпадам за срещата, малкия има зверска хрема, цяла нощ не сме спали, ужас, неможе да диша, и сигурно се плашеше, щото досега такова пищене не е имало, но като му изчистех нослето спираше. Следобяд сме на лекар да го види, защото имаше и малко температура снощи и сутринта Cry

Иначе казва вече мама Heart Eyes

Другата дума му е дай-дай-де-де-де, което според дядо му било "дядо", и май наистина е така, защото само при него го казва newsm78. Дава боц и целува, по бузата, с много лиги Laughing
В двигателно отношение, изправя се хванат за нещо, сяда сам, лази, но нещо не е фен на лазенето, предпочита някои да го води да ходи Laughing, ходи хванат за една ръка. Друго не се сещам да прави newsm78
Герчо казваш ,че Иван казва около 30 думи, аз знам че децата немогат да си развиват по няколко неща наведнъж, в смисъл ако говори, по-бавно ще проходи и т.н.

Прасенце разгледах ти картините Heart Eyes

и снимките на хубавите бебоци Heart Eyes, Рапанче и Благо много обича книгите Peace за спането сме точно на вашия режим

много дълго стана, извинявам се
Лек ден на всички

# 250
prasentze  картините ти са страхотни  Peace но  да ти кажа не си представях ,че рисуваш в такъв стил .

rapan4e много е сладка Бояна  Heart Eyes

# 251
Добро утро, мамчета!
Прекрасно начало на деня с картините на prasentze, много са жизнерадостни и зареждащи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Hug за Бояна, много е чаровна
boriva, на много хубаво място сте посрещнали новата година  Peace
Ger4o, да не би днес да е по-особен ден и моята бебека днес спа по-дълго от обичайното в последно време Thinking
Мястото на срещата разбрах къде е, но часът нещо ми убягна - 11 ли е или някой друг  newsm78 newsm78

# 252
Прасенце, супер са картините!
Това ли било бул Христо Смирненски???? Евала, щом на това са му сложили название булевард... Аз съм учила във Икономическия техникум и района го знам на пръсти ама не съм подозирала, че това е булевард. Смело.... Айде там утре в 11

# 253
Здравейте!
Мила, картините ти са страхотни!!! Много ми харесаха!
Боби, Много са хубави снимките! А Преско много е пораснал, откакто не сме ги срещали с Елинката. Чак ми се струва, че изражението му се е сменило. Целувки от нас!

А ЕЛина също дава Боц , казва чао, като я питам как кашля баба? започва да кашля, че майка ми като я гледа по НГ кашляше, а тя като чуе някой че кашля и тя започва, Лампите не ги пропуска, светка и угасва като я вдигна до ключа и върви, докато я държа, но не пълзи
Та това е от нас, скоро мисля да почна да я уча да показва, че ще стане на годинка.
Поздрави и хубав ден

# 254
Добре де вчера видях ,че някои пусна карта с адреса на заведението а сега немога да го намеря  #Crazy аз ли недовиждам или е исчезнал. Моля ви пуснете го пак  Hug

Общи условия

Активация на акаунт