Ясно показва само когато не иска да яде. (клати си главата настрани "не", като един истински европеец, и се хили чаровно докато ти отказва, като един истински американец) добре, че не плюе, а само си изкарва езичето навън с половина лъжица манджа отгоре.
все пак показва интелект де.... например ме търси в отраженията на огледалата, за да види дали съм в другата стая (у нас всички врати са огледала)
абе дай му да се хили и муцки да прави.
от два дни кръжи около баща си и вика"тати" и то с едно английско "т"... размазване голямо.... мама не е казвал от 1 месец сигурно... при все, че 2 седмици съм по цял ден с него! Наглец!!!
яде САМО ако са минали 4 часа, иначе няма шанс. вода никаква не пие. за даване- дава си човека. направо е досаден като ме запреследва да му дъвча бибата...
в събота мъж ми бачка до 2, ако бавачката се съгласи да дойде за няколко часа, ще мога да дойда. ако не, съм вързана с дребния.
.Обаче вече прави по 4-5 крачки сам исправя се без да се държи никъде и се катери по всичко възможно. Сега голям кеф е един голям камион и по цял ден играе с него /после ще пусна снимки/ бута го и си ходи с него из цялата къща , качва се върху него и ска някой да го бута до безумие и а спреш а се е разпищял, хваща се за кормилцето и се испрявя прав върху седалката абе въобще всякъкви такива номера.
На срещата естествено няма да мога да дойда

ако го видя, че взима нещо ,което нетрябва му привличам вниманието с друг предмет
Мисля, че е добра идея да се започне с АМ, нали е адаптирано точно за по-лесно усвояване. Аз после съм въвела сирене (малко преди да навърши 9 месеца) и сега (на 10 месеца) - кисело мляко. Междувременно, на 8-9 месеца спрях да избягвам готовите пюрета със сметана и йогурт, не че много често ги яде, но е опитвала.
много ме разсмя с тия пръсти.
пуска лампата, праве боц, гуш, върти си главата като не иска нещо и като го оставя в кошарата и не е на каф вика Не-не-не с меко Е.

познавам Явор