"Новата Година чака МАРТенче със сурвачка във ръката!"

• 8 238
  • 264
  •   1
Отговори
# 210
Калоян нищо не разбира и само се хили и гледа дяволито. комуникацията се основава на "Погледни ме във очите ... и гушни че ме обичаш..."
Ясно показва само когато не иска да яде. (клати си главата настрани "не", като един истински европеец, и се хили чаровно докато ти отказва, като един истински американец) добре, че не плюе, а само си изкарва езичето навън с половина лъжица манджа отгоре.
все пак показва интелект де.... например ме търси в отраженията на огледалата, за да види дали съм в другата стая (у нас всички врати са огледала)
абе дай му да се хили и муцки да прави.
от два дни кръжи около баща си и вика"тати" и то с едно английско "т"... размазване голямо.... мама не е казвал от 1 месец сигурно... при все, че 2 седмици съм по цял ден с него! Наглец!!!

яде САМО ако са минали 4 часа, иначе няма шанс. вода никаква не пие. за даване- дава си човека. направо е досаден като ме запреследва да му дъвча бибата...

в събота мъж ми бачка до 2, ако бавачката се съгласи да дойде за няколко часа, ще мога да дойда. ако не, съм вързана с дребния.

Последна редакция: чт, 04 яну 2007, 17:29 от kalina na kayo

# 211
Герчо ние със психическото развитие сме направо ужас  все още казва само ,,тати,, и ,,да,, друга дума не отронва и това си е разбира точно нищо. С 300 зора го научих да поглежда лампата като го попиташ къде е ,пляска с ръце за ,,браво,, и маха с ръка за ,,чао,, като види шишето или купичката му също вади някъква реакция и това е каквото и друго да се опитвам да го науча резултат няма  Tired .Обаче вече прави по 4-5 крачки сам исправя се без да се държи никъде и се катери по всичко възможно. Сега голям кеф е един голям камион и по цял ден играе с него /после ще пусна снимки/ бута го и си ходи с него из цялата къща , качва се върху него и ска някой да го бута до безумие и а спреш а се е разпищял, хваща се за кормилцето и се испрявя прав върху седалката абе въобще всякъкви такива номера.

# 212
Здравейте,
аз днес цял ден съм без компютър и чак сега прегледах форума. С тия Солунски кафета значи, ей никакво ходене без мен, идеята си е моя WinkНа срещата естествено няма да мога да дойда Confused

Али казва много думички - мама, тата, баба, съвсем нарочно, вече овладява и пате, като така казва на гаргите в парка, на не въобще не реагира. Ох, значи това моето, заврях се в детската зад кошарата, малко на спокойствие да попиша, а тя все ме намира с походилката и наднича иззад вратата :oooohбаща й затвори вратата,а тя седи отпред и ми драска ooooh!

# 213
мами, като засегнах темата за благотворителността в никакъв случай не исках да тръбя каквото и да било, а да изразя спричастност. Сигурна съм , че всяка майка й се къса сърцето като види такова нещастие. Абсолютно съм съгласна с Прасенце, че само Бог ни е съдник и не е нужно да разгласяваме на всяка цена това, което правим. Повече няма да коментирам, защото темата отиде в друга посока.

Днес ходихме на преглед при педи и се оказа, че Писи има вирусна ангина. Ако вдигне пак температура тази вечер, от утре ще трябва да взимаме антибиотик. Педи каза, че само от организма на детето си зависи дали ще се справи с болестта и аз силно се надявам да не се стигаме до антибиотик. Та дано поне кърмата помогне в случая. По този повод, не знам още дали ще дойда на срещата в събота, но много ми се иска.

Пресияна разбира някои неща, като ела при мама, хайде, пляс пляс с ръчички и други подобни, знае имената на играчките, като я питам къде е зайко например и тя ми го подава. Също казва редовните думички мама, баба, дада, нене, тата и днес ми се стори, че ме имитира и каза нещо като мамо. А пък думата "не" винаги я казвам с по-сериозен тон и тя спира, поглежда ме дяволито и продължава да се стреми към забраненото нещо, както и вие описвате. Явно номерцата им са еднакви.

Констанс, мила, стискам много палци всичко да е наред, не се притеснявай, мисли положително и ние ти изпращаме положителна енергия, само бъди спокойна, колкото можеш.  Hug

# 214
здрасти маминки Hug
Бобата вече пълзи Hugтака ме зарадва-като сложа добра стръв(например очилата ми) и пълзи да я вземе Joy
днес с мъжа ми излизахме,мотахме се,обядвахме навън на едно място,после сменихме заведението ,намазах подаръци-отпуснах си душата,а бавачката каза ,че Боби много слушал.ние с мъж ми винаги като излезем без Боби ни домъчнява за него и или му гледаме клипчетата на мобилния или си говорим за него Hug
и аз се "за" срещата в събота сутринта. Вижте за идеи: programata.bg и да осъдим къде е най-удобно за всички. Cayo Coco знаете ли го на "Хр.Смирненски", просто идея, но може и пицария
Кайо Коко е супер -картините по стената са мои bowuu

Глезанка тия родители според мен са пълни егоисти как може да мандахерцат детенцето в автобус Shockedчак до Турция и да го държат на дима в ресторанта-много ме дразнят такива хора
а ти няма ли да пуснеш снимки-как ви беше времето попекохте ли се Hug

за НЕто ами аз още не съм го използвала newsm78ако го видя, че взима нещо ,което нетрябва му привличам вниманието с друг предмет

Пиле много ти е хубаво малкото пиленце ,че и права пие от биберона newsm78

на всички болници стискам палци да оздравяват Hug

за срещата още незнам-бавачката отказа за събота а таткото може да има ангажимент newsm78
щях да забравя
кърмещи мами аз пак да питам -вие с какво ще въвеждате млечни продукти(пуснах и в кърмаческия въпрос но и вас да питам)мислите ли че е добра идея преди киселото мляко да въведа каша на Милупа с адапте,нали все пак адаптето е по пречистено а за кис.мляко вчера нали ви казах какво казаха по новините

Последна редакция: чт, 04 яну 2007, 20:50 от prasentze

# 215
Полудявам, за трети път пиша...

Безмерна, много целувки на сладката Писи, дано минете без антибиотик...

За благотворителността - съжалявам, че пуснах линка, не съм искала да създам такова настроение, познаваме се вече доста добре макар и виртуално и си ви обичам много.
Безмерна ме подсети и Алис пляска с ръце, маха за здрасти и чао, танцува на музика, пуска лампата, дава боц, не млъсква и за секунда /освен като види непознат/..но за да не помислите че сме много умни...днес гледа хипнотизирана половин час крака ми и аз като размърдах пръсти писна и ревна Joy

# 216
  • София
Е, прасенце, ако се брои и адаптираното мляко, аз Зори съм я захранила с млечни продукти в болницата още. Simple Smile Мисля, че е добра идея да се започне с АМ, нали е адаптирано точно за по-лесно усвояване. Аз после съм въвела сирене (малко преди да навърши 9 месеца) и сега (на 10 месеца) - кисело мляко. Междувременно, на 8-9 месеца спрях да избягвам готовите пюрета със сметана и йогурт, не че много често ги яде, но е опитвала.

Честито пропълзяване на Бобчо.   bouquet

# 217
Дани, дано Писи се оправи бързо и да не вдига Т.  Hug  Кайо Коко мие съвсем близо до вкъщи,така че ако всички сме съгласни за там аз нямам нищо против! Wink  prasentze ти ще се окажеш голям талант..! Simple Smile

# 218
  • София
daizy   newsm62 много ме разсмя с тия пръсти.

Прасенцечестито ви пропълзяване newsm32
Аз първо дадох Ам, после каша с Ам, после сирене-кисело още не съм дала Confused
Като картините са твои, ти да не познаваш Явор newsm78

За НЕ-то, Дени си знае какво е, но понякога ме изпробва, дали не съм си променила мнението
Ние казваме мама, тата, баба/но нещо го забрави/ на мен напоследък ми вика НЯНЯ newsm78 като излезна от стаята. пляска си сам като седне hahahaпуска лампата, праве боц, гуш, върти си главата като не иска нещо и като го оставя в кошарата и не е на каф вика Не-не-не  с меко Е.

# 219
дравейте мами и Честита Нова 2007 ! Дано да е пълна само с весели случки и много много хубави изненади  Grinning

Честити новопридобити пълзачески умения на Бобата на Мила, а за Алекс (Мики) просто нямам думи - беснуга открай време, много ме кефи  Joy Кики следва упорито неговия пример и откакто баща му го научи да слиза от мебелите, сега ми е посмъртно невъзможно да му сменя памперса сама, защото буквално се обръща, слиза и хуква да бяга (пълзейки)  Joy

за разбирането - ами аз не го уча на някакви неща като пляскане, например, щото просто някакси ми се губи смисъла. но му говоря и обяснявам много и той сам започна да казва здрасти (което напоследък абсолютно винаги преминава спонтанно в боц  Laughing), да си сочи лампата като е светната и ей такива дребни нещица. баща му го научи някакво идиотско нещо много бързо - да захапва предмет в устата и да си слага ръчичките  като предни лапи на куче докато го държи в устата ! е не ме питайте защо и на мен ми убягна нуждата от това умение, но, естествено, защото е някаква простотия Кики го усвои моментално и даже го ъпгрейдна - сега лази с предмет в устата  Joy а и той много се впечатлява на боси крака, обаче се смее, а не плаче като си мърдам пръстите. даже веднъж като беше на 4-5 мес. успях да го приспя докато ми гледаше краката  Joy

"не" и аз избягвам да казвам - казвам само ако е нещо много опасно за него. нямам идея дали ме разбира наистина - реагира определено със спиране на дейността за малко, но това е  Laughing иначе не знам дали от "не"-то, или просто така реши сам, но 2 пъти ме ухапа само докато го кърмех и аз го дръпнах спокойно от мен, казах му "не" и то детето погледа учудено, но след 2рия път не ме е хапал.

Миличка, за млечните неща - аз се посъветвах с педи от "нашата партия" по захранването и тя ми каза да въведа първо обезсолено козе сирене и ще го правя сега като навърши 10 мес.
цунки от нас  Hug

# 220
Bezmerna стискам палци да се оправи бебка бързо и да не се стига до антибиотик  Hug  а по повод благотворителността мисля че не твоя коментар се прие за ,,тръбене,,

prasentze  ти определено си супер всеотдаина майка ние Алекс 3 пъти сме го оставяли да спи при свеки да спи което прави да сме разделени около 15-16 часа и въобще не ми домъчнява  newsm78  мъжа ми все казва че му е търсене и му е мъчно ,а на мен чак не ми се вярва   и сега и ти като споделяш си викам сигурно аз не съм в ред  newsm78 ама нямам на кой да го оставя за по дълго да видиме кога и на мен ще ми залипсва  Crazy

А по повод росителите където са си водили детето в Турция според мен за самия път няма проблем в смисъл добре е да свикват а е и интересно това е мнение на моята луда глава разбира се и деца ми пътуват от новородени / Симона от 25-тия си ден а Алекс от 3-тия месец/  Обаче опушеното шумно заведение определено ми идва в повече и то часове наред е доста тъпа и безотговорна постъпка .
Добре и аз да питам за киселото мляко - кога мислите ,че е добре да се въведе?

# 221
маминки от белия списък на Мишел-никой не ви упреква в нищо,аз единствено мисля,че Мишел не е права да съди и че неможе да знае дали някой от черния списък всъщност не е в белия на Господ
Галче мерси Hug
Кети  Heart Eyesпознавам Явор
Джеси мерси Hugно тези са просто поръчка,нищо общо с моя стил Joy
Румка  Heart Eyesсамо не с козе сирене-Мустаков го води силен алерген newsm78
Мики Heart Eyes има огромна разлика в пътуване с кола и с автобус защото като пътувахте с Алекс вие винаги можете да спрете за да си почине-не съм си и помислила да те слагам под общ знаменател с тези за които разказа Глезанка Heart Eyes

Последна редакция: чт, 04 яну 2007, 22:08 от prasentze

# 222
prasentze, това беше супер изненада с картините, ами хайде да отидем всички да ги видим,де! И аз да се изкажа за кашите с адапте. Аз започнах с тези на Милупа от 8-я месец и Сара много ги обича. АМ въобще не е пила иначе. моето педи е против киселото мляко до 1 година.Той въобще всичко ми внедрява много късно.Още риба не ни дава, жълтък също.

# 223
Беа тези са просто поръчка,не са в мой стил,някой път ще кача снимки с  неща от които съм доволна

# 224
  • София
Беа, къде ти практикува педито newsm78

Общи условия

Активация на акаунт