Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 9)

• 20 144
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
Честити зъбчета!
Kateto-s и аз съм горе долу като теб с килограмите , забременях 46 , качих 12кг и сега пак съм 46.
За пюренцата с много зеленчуци - аз даже предпочитам , за да има повече витамини.Често давам от тези на Holle.Обаче ще взема и аз да проверя дали детската кухня може от по - рано.
Ади понякога се стряска от звънкането на входната врата , че сме със сот, а понякога като го чуе се радва , защото баща и се прибира.Зависи колко се е съсредиточила в нещо.
Ние ходихме на дерматолог за обривите по бузките.Докторката го нарече екзема и каза , че се получава при чувствителна кожа от лиги, дрехи , чаршафи, колани на количка и всичко.Каза да не сменям праха за пране , защото има много фактори, влияещи и не мога да ги избегна.Трябва да го израсте.Изписа крем  емулиент , който да мажем през 2 часа да бъде като бариера P.O.L се казва , също изписа кортикостероиден крем , уж слаб , но за сега няма да го ползвам, понеже към днешна дата има подобрение на бузките .Последните дни я мажа със Залаин по препоръка на педиатърката и Юриаж  , а от вчера и с този ПОЛ крем.

# 196
Никол също яде пюрета с много зеленчуци. Повечето купени, рядко готвя за нея.
Вие давали ли сте коприва?
За обяд ѝ дадох коприва, морков, ориз, малко домати и лук и чесън. Аз го правих и много го хареса.

# 197
Неса, каква точно е стойността? В лабораторията, в която изследвах Алекс имат стойностите за бебе , мога да сравня.
Не се притеснявай, особено ако са завишени процентно в ДКК, едва ли ще ви пратят на хематолог. ❤

Редактирам
Снощи го “превъртяхме” три пъти, мама така ме посъветва, пак са бабини методи, но се изчерпахме от възможности. Днес е по-спокоен, но пак много рязко реагира на шумове..

# 198

Това са първите,а от днес сутринта са тези :
Пуснати са в 2 различни лаборатории,така ни посъветваха

# 199

Това са нашите, неговите лимфоцити също са леко завишени, но искам да ти кажа, че аз не вярвам на показатели от взета от пръст кръв. Това са по-скоро ориентири от колкото точни изследвания.

# 200
  • Варна
Сега гледах, на нашите няма лимфоцити. Иначе отгоре трябва да пише какви са референтните, тоест при мен пише Ж, 6м. Та тези по НЗОК бебешките нямат лимфоцити, иначе аз си правих в понеделник какви ли не и има пуснати.. много странно.

# 201
Сега гледах, на нашите няма лимфоцити. Иначе отгоре трябва да пише какви са референтните, тоест при мен пише Ж, 6м. Та тези по НЗОК бебешките нямат лимфоцити, иначе аз си правих в понеделник какви ли не и има пуснати.. много странно.
Имат! Нашите са по НЗОК и има лимфоцити

# 202
Не знам къде съм натиснала, но сега ме известява на имейла когато пишете Confused някойзнае ли как се маха?

# 203
Много благодаря ❤
Педиатърката ми отговори,че до 5 годишна възраст имало нормално завишаване,но утре ще го дообсъдим.
Дано всичко е в рамките на нормалното.
Сега ме пита защо няма пуснато СУЕ и ЦРП,а аз не знаех че трябва.И нашите са по НЗОК

# 204
  • Варна
Значи в тази лаборатория не са пуснати. И при нас има само ПКК и урина .. няма ЦРП и СУЕ, които аз за себе си пускам винаги и смятам за много важни. Май ще си я заведа да пусна аз пак и без това само пари за изследвания давам хаха..

Лизи, виж в настройките - това ще е супер досадно с имейлите

# 205
Въобще не намирам, къде са настройките в бг мама?

# 206
  • Пловдив
Въобще не намирам, къде са настройките в бг мама?

Това ще помогне ли?
Цъкаш си на профила, оттам на Настройки - Имейл известяване

# 207
Лизи има 3 бутончета отговор, следено и забравих третото какво е. Там където натискаш за да пишеш. Натиснала си средното, сега сигурно изглежда като камбанка, която звъни. Натисни го пак и ще спреш да получаваш известия на пощата.

# 208
Лизи, като си влезеш в профила най - отдолу има да преминеш към пълната версия на сайта , вероятно оттам ще успееш.
Nessa  интересно , че в едните изследвания доста неща не са в норма , а във вторите по - малко.Стискам палци да не е нищо притеснително.
Аз днес забърках една червена леща , която ще въведа утре и заедно с нея червената чушка най - накрая.Някой попита за коприва -още не съм дала , но не е лоша идея .И без това се поизчерпах.

# 209
Май го оправих, ще видим...
Днес питах педиатърката как да въвеждам месото, каза днес една лъжица, утре две лъжици и така докато не стигна бурканче..... Че по тоя начин ще ми трябва две години докато въведа всички меса.... Сега не знам какво да правя, как да го въвеждам? Вие така ли го въвеждахте?

Общи условия

Активация на акаунт