Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 9)

• 20 187
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Тези песъчинки много неприятни! Дано да мине бързо!

Не мисля, че е от водата де - Габи започна да пие на 6м, преди това не е опитвала, а сега пие глътки някакви.

Аз не стерилизирам нищо, а гладих първите няколко седмици, сега абсурд 😀 но повечето пъти пускам в сушилнята. Вчера лапа косми от кучето на нашите, какво да стерилизирам 😀

# 301
Самуил има трето зъбче отгоре Revolving Hearts

И аз не стерилизирам от много време и не гладя, всичко минава през сушилнята, надявам се тя да убива някоя бактерия, ако има.
Съдомиялна имам, но детските неща не ги минавам през нея, струват ми се мн агресивни таблетките за бебета, мия с бебешки препарат на ръка.

# 302
  • Варна
Аз пускам някоя чашка или купичка в миялната също.

Йее, честито зъбче!

Габи още е на 0 зъбчета хаха, но като се криви и се надявам тайно да е това - поне като ще е крива, да има зъби

# 303
милото аз на Ади и дадох супата без застройка.
И на мен ми доскуча с кашоте и сега купих бебешка паста на Хип, сухари на ДМ и био снакс със спанак.Ще видим кое как ще се приеме.Купих и меню с телешко и скоро ще дам.
didister Ади най - много вода пие след пюре / каша , също и ако доста е скачала на бънджито или по корем нещо се е морила.Пробвай да предлагаш , когато се сетиш и ще започне да пие повече вярвам.
Честито трето зъбче на самуил, и ние още нямаме 😀😀😀
Вече стерилизирам все по - рядко , но не ми пречи стерилизатора , така че ще си го ползвам още време.Не гладя , но скоро ще имам сушилня , йейй !

# 304
Аз също имам сушилня,но по скоро гладя от гледна точка на това да не са намачкани дрехите. Много хубаво стоят наредени в шкафовете😀😀Иначе в апартамент без сушилня нямаше да оцелея с тиинейджър и бебе.  Искам и съдомиална,но нямам място в кухнята☹Мисля си за някоя малка и да я бурна в някой шкаф🙄😀
Орехче и аз взех такъв снакс с морков,но не беше трогната и батко и го изяде. Взех и сухари от тяхките със спелта не ги хареса,аз ги ям😀😀щото грабя като луда и имах два пакета. А тази паста каква е? С какво се приготвя? Иначе днес за закуска си яде кус кус на Бебелан,много и харесва. На обяд беше на карфиол,ориз,тиква и жълтък и го хапна,но не е от нейните любими неща. Карфиола го давам по рядко,че нещо не я кефи☺
Плами все още няма зъбче😀

# 305
  • Бургас / Славейков
Честито зъбче на Сами.Жълтък ядем вече по половина и се чудя цял дали да не дам .От месец и половина май яде жълтък.Много обича.За гладенето не гладя вече ,защото сушилнята суши и ако са много намачкани тогава.Само ,че сушилнята онзи ден се развали.Тъкмо ми пристигнаха топките за сушилня ,бях ги поръчала от  групата на майките с увреждания.И пералнята е почти развалена .Та сега ще купуваме нови.

# 306
  • Велико Търново
Аз гладих само първите пъти, но просто мразя да гладя, сушилня нямам- все още 😃.
Стерилизатора май повече го ползвам за съхранение на измитите шишета, вече много рядко го пускам.
Май и аз започнах да слагам по някой друг съд на малката в съдомиялната.

Милото, голямо удобство си е, в предишния апартамент и ние нямахме място, за това взехме малка и се простих с единия шкаф, но върху нея си сложихме рафтче и там си бях подредила подправките.

Честито зъбче, ние чакаме горния всеки момент да избие, ужасна е тези дни. Долните като че ли не ги усетихме толкова.

Втори път вече ѝ готвя, вчера правих зелен боб яхния, запечатах 3 бурканчета, но тези на Слънчо не стават, не се вакуумираха . Да питам, който е правил консерви с пюре колко време може да стоят в хладилника. Малко ме е страх с тия калпави бурканчета. Ама за сега не ми се купуват.

Днес дадох кус кус, изяде няколко лъжички и до там. Орева целия блок докато ѝ направя попара.

Това лято ще ни излезе доста солено, ще правим изолация, трябва детската да обзаведем, сушилня ще вземаме,че зимата зор съхнаха дрехите на терасата.

# 307
Didister, стискам палци всичко да е наред! Не вярвам заради малкото пиене на вода да са се получили, аз започнах да давам вода след 6тия месец и не пие количества. А и масово препоръките са бебетата до 6тия месец да да ексклузивно на кърма, знам че и за бебета с рефлукс не се препоръчва даването на вода, дори когато са на АМ.
Аз гладя, въпреки че дрехите минават сушилня. От естетическа гледна точка много по-добре изглеждат изгладени бебешки дрешки за мен 😃 и нашите дрехи гладя непосредствено преди обличане, но понеже на бебето няма как да му кажа "изчакай само да ти изгладя бодито", ги минавам наведнъж 😃 приятно ми е, мирише ми на бебе.
Никога не съм стерилизирала, радвам се, че не инвестирах в стерилизатор и шишета, има една голяма бутилка и тази от помпата за инциденти случаи 😃 даже миналата вечер като ѝ оставих мляко осъзнах, че го е пила с биберон 1ца 🤣 тя уж е пристрастено кърмаче, обаче не ѝ пречи да пие от шише и си дъвче бибероните.
Момичета, срещали ли сте по-големи хавлии за баня с качулка? Тези бебешките умаляха, а с халат няма да ми е удобно.

# 308
Didister, стискам палци всичко да е наред! Не вярвам заради малкото пиене на вода да са се получили, аз започнах да давам вода след 6тия месец и не пие количества. А и масово препоръките са бебетата до 6тия месец да да ексклузивно на кърма, знам че и за бебета с рефлукс не се препоръчва даването на вода, дори когато са на АМ.
Аз гладя, въпреки че дрехите минават сушилня. От естетическа гледна точка много по-добре изглеждат изгладени бебешки дрешки за мен 😃 и нашите дрехи гладя непосредствено преди обличане, но понеже на бебето няма как да му кажа "изчакай само да ти изгладя бодито", ги минавам наведнъж 😃 приятно ми е, мирише ми на бебе.
Никога не съм стерилизирала, радвам се, че не инвестирах в стерилизатор и шишета, има една голяма бутилка и тази от помпата за инциденти случаи 😃 даже миналата вечер като ѝ оставих мляко осъзнах, че го е пила с биберон 1ца 🤣 тя уж е пристрастено кърмаче, обаче не ѝ пречи да пие от шише и си дъвче бибероните.
Момичета, срещали ли сте по-големи хавлии за баня с качулка? Тези бебешките умаляха, а с халат няма да ми е удобно.

Аз купих миналата седмица от ИКЕА, много са сладки и са една идея по-големи

# 309
  • Пловдив
Все още използвам стерилизатор, допитах се и до педиатъра дали има нужда още. Но аз се изцеждам и Йони е на кърма, та засега няма да го прибирам в шкафа. (А как искам!)
Дрехите минават сушилня, след това ги гладя. Е, не успявам на същия ден, дивана от едната страна в хола все има купчинка за гладене, когато имам време: тогава. Така съм свикнала и някак си ми е странно да не са изгладени дрехите 🙂
Днес и аз дадох за пръв път кус-кус. Очаквах пълен бойкот, обаче моето момиче изяде 2/3 от него (бях го смесила с намачкан банан и ябълково пюре). Та смея да твърдя, че се прие добре.
На обяд дадох и коприва, която също се прие (с повечко вода я прекара).
Та мога само да се гордея с госпожицата.

Лизи, честито зъбче!

# 310
  • София
О не стерилизирам, ама то няма и какво. Тя е на кърма, а залъгалка не ползва. Приборите и ги миех първоначално с бебешки препарат, ама вече забравям.
Малката също е с атопичен дерматит, но засега не дава никакви алергии от нищо. Въведох жълтък, вече яде по 1/2. От месата е яла пуешко, заешко и пилешко. Имам домашно телешко и трябва да се наканя да сваря, пасирам и замразя, за да и дам. Мислех и глутен бавно да въвеждам, ама направо хляб вече си яде. Обожава корички, та така го въведох. От млечните се притеснявам и май скоро няма да ги въвеждам. Радвам се, че не дава реакции към нещо, но за млечните ме е страх.
Не гладя, нямам време и нерви. Нямам сушилня, но за другата зима ще си купя, със сигурност 😁.
Аз със захранването съм много несериозна, особено със следобедната закуска. Не давам каши, хапва някое плодово пюре или банан, бисквита и си цока. Важното е да въвеждам храните, а не да замества хранене. И без това след като обядва не иска да суче, а гърдите ми стават като дини.

# 311
Не стерилизирам, не гладя. Всичко през сушилнята и това е. Но нейните неща ги мия с отделна гъба и бебешки препарат. Не, че от време на време не ползва нещо на сестра си мито с друго-я препарат, я миялна , ама все пак.....

Изведнъж Никол отпуши да стои седнал самa. Даже в банята иска да сяда хубаво и малко ми е сложно вече, а и ме е страх да не падне. Все гледа да докопа душа.  Не съм сигурна кой, кого къпе.

Днес на съседната пейка в парка една майка с близнаци хранеше с пюре. Та се сетих за Лизи и Джой и премеждията, които споделят. Тази жена в една ръка държеше 2 бурканчета с 2 лъжички  с домашно приготвена храна и с невероятна скорост гребеше ту от едното, ту от другото бурканче. И има по-голямо дете на 7-8. Определено майките с близнаци са майки героини.
А аз нещо страдам напоследък, че не отделяме време и внимание на каката, въпреки, че повечето е върху нея. Усещам я, че лекичко ни манипулира, но ми е криво за този неин зов за внимание. Но няма да ви занимавам повече с тази тема.

# 312
  • София
Малката беше с 39.5 до преди малко. Няма край.

# 313
i.skela вчера присъствах на същата гледка в Северен парк , дали говорим за една и съща жена 😀Само че мисля , че тази , която аз гледах няма по - голямо дете.А като бяха новородени съм я засичала на кучешката алея отстрани на земята да им сменя памперсите милата.
неизвестна....няма край наистина , съчувствам ти.
милото, това е пастата - звездички.Варят се с вода.Приготвих я със сирене и масло.

# 314
i.skela вчера присъствах на същата гледка в Северен парк , дали говорим за една и съща жена 😀Само че мисля , че тази , която аз гледах няма по - голямо дете.А като бяха новородени съм я засичала на кучешката алея отстрани на земята да им сменя памперсите милата.
неизвестна....няма край наистина , съчувствам ти.
милото, това е пастата - звездички.Варят се с вода.Приготвих я със сирене и масло.

Аха,благодаря. Аз давам такава подобна на Бебелан също със сирене и масло. Плами я обожава☺

Общи условия

Активация на акаунт