На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 44

• 123 351
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте! Мога ли някъде да видя брошурата на Мигрос, която ще е валидна от утре?
Не. Излиза в четвъртък. И аз питах наскоро в темата.
[/quote

Благодаря!

# 436
  • Mostly in my mind
Ще излезе утре.

# 437
# 438
Винаги си правя застраховка при пътуване в чужбина

# 439
Колко мг е лекарството, Avira? Ако е 20, си е доста на сметка.
Да 20 м е 400 т лири. В Бг от около четири месеца е 30 лв с рецепта. Преди това у нас го вземахме на 43 лв.

# 440
Здравейте аз за първи път утре отивам в Одрин. Моля да споделите магазини за спортни дрехи (анцунг и тениски) с прилично качество. Ако има значение да са оригинални маркови.

# 441
Здравейте аз за първи път утре отивам в Одрин. Моля да споделите магазини за спортни дрехи (анцунг и тениски) с прилично качество. Ако има значение да са оригинални маркови.
Не знам какво очаквате от Одрин, но там маркови са само репликите.Според мен вижте в магазини като WAIKIKI  или подобни и не купувайте дрехи от пазара.Приятна разходка

# 442
Оригиналните спортни дрехи са на цени като тук. Ако следите онлайн магазините ще си купите при нас по-евтино и каквото искате.
Иначе по пазарите в Турция има всякакви марки, но качество никакво.

# 443
Не се надявайте, трикото е едно такова изкуствено и найлоново.
Прилично качество на реплики видях в Марги аутлет в един по-закътан магазин  - като застанеш срещу входа на Марги се пада левия ръкав от магазини, към края отново в ляво и в дъното. Намалени имаше и мъжко, и дамско по 15 лева блузки на адидас, найк, пума. Вътре анцунг имаше 80-90 лева.
На мен ми хареса Де факто, но цените са като тукашните - два комплекта бермуди с тениски за тийна ми излезнаха 100 лева.
Лично аз за дрехи Одрин не бих посетила, не знам какво толкова го възхваляват.
От Watsons обаче си купих бяла корейска козметика, доволна съм мноогооо и от серумите, и от кремовете и от всичко.

# 444
Здравейте, искам да ви попитам може ли да ме ориентирате къде се намира магазина от снимката. По описание бил до паметника на Ататюрк, но аз и него не знам къде. И ако някой е пазарувал от там да сподели отзиви.
Благодаря Ви предварително!

# 445
  • Пловдив
Здравейте, искам да ви попитам може ли да ме ориентирате къде се намира магазина от снимката. По описание бил до паметника на Ататюрк, но аз и него не знам къде. И ако някой е пазарувал от там да сподели отзиви.
Благодаря Ви предварително!

Като хванете по главната им търговска улица - булевард Сарачлар, вървите само нагоре, подминавате всички фонтани и нагоре, ще видите паметника, трябва да ви се пада в дясната страна, завивате в същата дясна пряка, там само магазини, ще я видите Фияка. Булевардът свършва там, след паметника, нагоре е джамията Селимие.

# 446
  • Somewhere in the World
Aз съм си взимала хубави анцузи (така ли се пише?) и тениски от магазините на US Polo. Ползвам ги за домашни дрехи и съм доволна от качеството. А тези магазини са в Марги аутлет и МОЛ Ераста.

# 447
  • Бургас
От всичките съобщения  по медиите, разбрах, че трябват задължитени застраховки за Турция. Здравни застраховки ли се правят ? В един сайт попаднах на здравна застраховка  на 1 човек, за 1 ден-20 ерво. Правилно ли съм разбрала? /Никога не съм ходила на пазар в Турция ./

# 448
  • София
Здравейте, да ми предложите фирма с която да прави екскурзии от София до Одрин, с пътуване петък през нощта и връщане неделя.

# 449
  • Варна
От всичките съобщения  по медиите, разбрах, че трябват задължитени застраховки за Турция. Здравни застраховки ли се правят ? В един сайт попаднах на здравна застраховка  на 1 човек, за 1 ден-20 ерво. Правилно ли съм разбрала? /Никога не съм ходила на пазар в Турция ./
Последно като правих 4 дни,3ма човека, 17лв

Общи условия

Активация на акаунт