На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 44

• 123 363
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Лекарствата са поскъпнали много, някои в пъти. Акнелийза доскоро беше 70-80 лири, вече и 200 и нещо.

# 421
8 лв беше акнелиз, да. Сега е 20 лв.
В крайна сметка обаче колкото и да струва, купувам, защото в България няма разрешение за употреба и не се продава.
В Испания е по 20 евро.

# 422
  • Mostly in my mind
Колко мг е лекарството, Avira? Ако е 20, си е доста на сметка.

# 423
Здравейте,
В събота ми предстои пътуване до Одрин за първи път и съм набелязала посещение на мол Ераста, Синия пазар и пазаруване в Мигрос. Въпросът ми е в Мигрос трябва ли да имам някакъв вид карта, за да се възползвам от промоциите им? Какво е отворено в неделя, доколкото разбрах аптеките почиват, друго има ли?
Благодаря предварително!

# 424
За Мигроса ти трябва карта, която се купува на касата. В неделя има дежурни аптеки, като всяка седмица са различни.

# 425
Момичета, по назад в темата стана въпрос за хотел Alan Suites. Моля, кажете стаите имат ли тераса, че не виждам на снимките? Или поне тераса на етажа или зона за пушачи?

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 20:59 от tina_

# 426
  • Пловдив
Здравейте,
В събота ми предстои пътуване до Одрин за първи път и съм набелязала посещение на мол Ераста, Синия пазар и пазаруване в Мигрос. Въпросът ми е в Мигрос трябва ли да имам някакъв вид карта, за да се възползвам от промоциите им? Какво е отворено в неделя, доколкото разбрах аптеките почиват, друго има ли?
Благодаря предварително!

В мигрос по принцип те питат за карта дали имаш, ако не още преди да почнат им казваш indirim card- и те ти я дават - беше стотинки преди.

Аз сега искам да попитам за пътя покрай петъчния пазар-отвориха ли го дето бе затворено? И ми се иска да посетя старата гара Караагач ли какво беше-по кой път се стига до нея? По гугъл мапс ме насочва по моста дето е до петъчния пазар,или другия път ми го дава преди Одрин да се хване надолу.

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 22:23 от myzrael

# 427
При мен пък винаги служителките са въвеждали техен си номер, никога не е имало проблем. Пийк, силно се съмнявам, че някой от тук има такъв номер.
Колко да те съмнява? Аз например имам.

# 428
  • ...живея на последния етаж...
И аз имам приятели цяло семейство, всеки си има телефон. Сега се сещам за времето, когато искаха HES код, и беше обвързано с адрес в Турция. Доста хора тук, включително и аз, си го регистрирахме на произволен адрес някъде в Турция. С телефона е същото, намирате един в Гугъл, ако искат име, на мен ми искаха в Гратис, казвате едно от рода на Айше Мустафа, и готово.

# 429
Здравейте, правите ли си здравни застраховки при пътуване до Одрин?

# 430
  • Пловдив
Аз правя застраховки преди всякакви пътувания в чужбина / на еднодневни пазарни не ходим/

# 431
  • София
Здравейте, правите ли си здравни застраховки при пътуване до Одрин?
Винаги при пътуване си правя застраховка... а когато сме с личния автомобил, му правим автоасистанс и на него, че не се знае, знае ли се.

# 432
По новините даваха анонс за Турция - правилата за пътуване с личен автомобил и застраховката.

# 433
Здравейте! Мога ли някъде да видя брошурата на Мигрос, която ще е валидна от утре?

# 434
  • София
Здравейте! Мога ли някъде да видя брошурата на Мигрос, която ще е валидна от утре?
Не. Излиза в четвъртък. И аз питах наскоро в темата.

Общи условия

Активация на акаунт