На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 44

• 123 363
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Може ли някой да сподели номер на карта за магазин Gratis?

# 406
  • Варна
Може ли някой да сподели номер на карта за магазин Gratis?
Може и без карта, никога не съм имала проблем. 
Нареждам се преди техен гражданин и девойката се провиква на следващия за тел.номер.
Картата им е обвързана с турски тел.номер

# 407
При мен пък винаги служителките са въвеждали техен си номер, никога не е имало проблем. Пийк, силно се съмнявам, че някой от тук има такъв номер.

# 408
  • Бургас
Понеже информацията от Генералното консулство относно шофирането предизвика невиждана буря във Фб групите относно това фейк ли е, или не.
Ето я в т. 6 от Обща информация от сайта на Външно министерство.
https://www.mfa.bg/bg/embassyinfo/t%C3%BCrkiye

# 409
При мен пък винаги служителките са въвеждали техен си номер, никога не е имало проблем. Пийк, силно се съмнявам, че някой от тук има такъв номер.
Да дам отчет .
Значи, влязох в един магазин и им казах, че искам да ползвам намалените цени, но нямам карта. Служителката каза : не се тревожете, имаме си наши карти, ще ползвате отстъпката. Напазарувах доволно.
Направиха ми идеална отстъпка!
Влизам в друг магазин, пазарувам без преди това да съм говорила със служителка. На касата питам дали това е цена с отстъпка и служителката каза ' отстъпка само ако имате турски номер". И се заинати. И ми продаде на редовни цени

# 410
На мен в Истанбул ми се правиха на интересни и не искаха да ми маркират отстъпка в един магазин, но попитах в друг и стана. Явно зависи от настроението на продавачките.

# 411
Понеже информацията от Генералното консулство относно шофирането предизвика невиждана буря във Фб групите относно това фейк ли е, или не.
Ето я в т. 6 от Обща информация от сайта на Външно министерство.
https://www.mfa.bg/bg/embassyinfo/t%C3%BCrkiye
Специално това за излизане без колата не е ново и наистина има глоба,ама това, че друг няма право да шофира го чета за първи път и реално не са ни правили проблеми до сега.

# 412
На мен в Истанбул ми се правиха на интересни и не искаха да ми маркират отстъпка в един магазин, но попитах в друг и стана. Явно зависи от настроението на продавачките.
Аз съм в Истанбул сега

# 413
Ами аз бих ѝ оставила продуктите на касата и да си изляза, как пък няма да платя по ненамалени цени... Никога не ми се е случвало досега, затова си мислех, че винаги си маркират отстъпка.

# 414
Днес пак същата работа. И много се сърдят ако нямаш турски номер. На едни хора пред мен голямо цупене се гупи продавачката. Ще рече човек, че от нейния джоб ги плаща

# 415
  • here and now
И преди съм писала. Вземам един артикул и питам колко струва. Ако ми кажат редовната цена(до сега не се е случвало), зарязвам кошницата и ми е все тая кой колко се сърди и цупи. Обикновено си казват цената с отстъпка, но винаги питам.

# 416
Здравейте!
Днес в Одрин ми се случи странна ситуация в една отворена аптека. Пред входа имаше човек, който насочваше българите на отделна каса. Идва моя ред и ме пращат на нея
 Трябваше да купя ксарелто за съпруга ми. Учудването ми беше голямо, когато чух цената от 400 турски лири. Преди не повече от година купихме от Истанбул за не повече от 260 турски лири. Отказах покупката!
Има ли някакви промени за пазаруване на българи от аптеки в Турция, които да съм изпуснала?

# 417
Ксарелтото е с повишена цена (и не само). Аз на всяко отиване купувам на свекито си - над 400ТЛ е.
https://ilacabak.com/xarelto-20-mg-28-film-kapli-tablet-14930
417 TL
Най-вероятно са ви насочвали за ваше улеснение - ако аптекарят знае български език.

# 418
https://ilacabak.com/ara.php?arama=Xarelto
Вижте на този сайт цените за различните мг.

# 419
Здравейте!
Днес в Одрин ми се случи странна ситуация в една отворена аптека. Пред входа имаше човек, който насочваше българите на отделна каса. Идва моя ред и ме пращат на нея
 Трябваше да купя ксарелто за съпруга ми. Учудването ми беше голямо, когато чух цената от 400 турски лири. Преди не повече от година купихме от Истанбул за не повече от 260 турски лири. Отказах покупката!
Има ли някакви промени за пазаруване на българи от аптеки в Турция, които да съм изпуснала?

Цените на стоките се увеличават ежедневно.
За съжаление това, че сте го купили преди 1 година за толкова лири, не значи, че и сега цената ще е същата.
Лекарствата ако не бъркам са с нови цени от 12.05.

Общи условия

Активация на акаунт