На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 44

• 121 394
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • на морето
Байрама е на 28.06. Вече е ад на М. Търново. На есен с песен 🌝

# 616
Сряда минах през КА за 40-50 мин. На връщане пак толкова. Почти нямаше гастарбайтери. Поврчето коли бяха с бг и тр номера.
При тази ниска лира още не бяха вдигнати цените и си заслужава

# 617
  • Пловдив
Вчера на КА минахме за 2часа и половина,тръгнахме от Одрин 14:30.(с малко автобусче)

# 618
  • Русе
Тези камери за Лесово, като ги гледам въобще не са ми полезни. Мисля, че не са позиционирани добре. В момента няма нито една кола и в двете посоки, в което се съмнявам.

# 619
  • Тополовград
Тези камери за Лесово, като ги гледам въобще не са ми полезни. Мисля, че не са позиционирани добре. В момента няма нито една кола и в двете посоки, в което се съмнявам.
  Регистрирахте ли се в сайта.

# 620
  • Русе
  Регистрирахте ли се в сайта.
Не виждам никъде да ми иска регистрация Thinking

# 621
  • Бургас
Не са полезни и за МТ. Не показват опашката назад, не можеш да се ориентираш колко коли чакат след тези, които са на пункта.
Лично аз ползвам Google maps. Като видя откъде-докъде е червеното и тъмночервеното, ми става ясно какво е положението.

# 622
  • София
Момичета, може ли някой да ми каже как е на турски брашно от спелта, с преводач нищо не ми излиза Rolling Eyes

# 623
kavuzlu buğday

# 624
Здравейте,някой може ли да ми даде адрес на магазин за газови котли за отопление в Одрин?

# 625
Здравейте. Трябва ми сладкарски продукти на dr. Gusto, дали ги има в Одрин? Някой дали се занимава с доставка на стоки от Турция?

# 626
Здравейте. Другата седмица ще пътуваме до Одрин и имам няколко въпроса. Каква е цената на златото в момента? Кои магазини ще ми препоръчате и халки биха ли станали за 1 ден? Говоря за най-обикновени, класически, гравирани само с дата. Също хубави ядки от къде купувате, какви са им цените?  Благодаря

# 627
  • Пловдив
Мисля си, че до към 10-ти август е добре за пътуване. След това става ад на излизане от Турция. Миналата година много от гастарбайтерите се бяха прехвърлили и към Лесово и там чакахме към 5-6 часа.

# 628
  • Пловдив
Аз като гледам актуалните снимки и клипове по групите за пътуващи - адът си е от двете страни. Вчера приятели са висяли 4 часа и половина на Малко Търново, за да се приберат в България.
Добре ще е за пътуване след средата на септември, в момента е просто трошене на нерви и губене на много време.

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 17:30 от Мей Уон

# 629
Относно картата Револют- с дигитална карта ли плащате или с пластика е Одрин ?

Общи условия

Активация на акаунт