На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 44

• 121 367
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Аз ползвам револют постоянно и съм на ДСК ,гарантирам че няма такса.

# 661
Марина, ние пък сме успявали да платим с вирт. карта през телефона, явно имаме различен опит. Не знам как трябва да ви се докаже, че такса по транзакцията има/ше/, едва ли някой си пише просто така, за спорта.

Миналата седмица плащах с карта ДСК в Анталия.Не съм имала такса.
Ставаше въпрос за зареждане на Револют.

# 662
  • София
Не е вярно, че няма такса, като се добави карта в приложението. Има. Кредитна и дебитна на пощенска.
С карта на ОББ също има, а с банков превод от тяхна сметка няма.
Много зависи от банката и нейните условия.

Е точно аз съм на ОББ, ММ е на ДСК.
Нещо не правите както трябва в приложението.
Такси не съм плащала никога.
Единствения проблем с Револют в Турция, който съм имала е, че в Мигрос в Ераста не може да се плаща с виртуална карта от телефона. Пробвахме и от на ММ, и от моя тел, терминала просто е по-различен (на тухла прилича) и явно не чете телефони.

От условията на банката зависи. Години наред зареждам от ЦКБ и нямам такси. Заредих веднъж от Уникредит и изненадващо за мене имаше такса, при това доста солена. Та не е до умения да се ползва приложението на Револют, доста активно го ползвам даже.

# 663
По колко и от къде вземате лири и каква е цената на дизела сега в Одрин
Най-изгодно в момента е на чейндж-бюрото в центъра на Свиленград- 0,071 лв.за турска лира. Работи 24ч.

# 664
  • Бургас
ОББ имат пет вида карти само за ФЛ, с различни тарифи за всеки от видовете. И още толкова видове карти за ЮЛ.
В тарифите на банките никъде няма да видите "зареждане на Револют". Води се друга операция, според както банката е решила - при едни е "покупка на финансови инструменти", при други - "зареждане на друга карта от банка в чужбина".
Най-добре е всеки да си пита банката, за да не водим тук този безсмислен спор кой как "не правел нещо както трябва в приложението".

# 665
здравейте, да кажете магазин за прясна риба в Лозенград
благодаря

# 666
ОББ имат пет вида карти само за ФЛ, с различни тарифи за всеки от видовете. И още толкова видове карти за ЮЛ.
В тарифите на банките никъде няма да видите "зареждане на Револют". Води се друга операция, според както банката е решила - при едни е "покупка на финансови инструменти", при други - "зареждане на друга карта от банка в чужбина".
Най-добре е всеки да си пита банката, за да не водим тук този безсмислен спор кой как "не правел нещо както трябва в приложението".

Който както се уреди значи. Аз такси нямам. Ползвам от 2 години приложението в Турция.

# 667
Някой беше споменал за този колаген , как се приема

Последна редакция: пт, 14 юли 2023, 11:55 от pebals94

# 668
Имам въпрос , как ползвате мобилни данни и gps данни в Одрин?
Ситуацията е следната : за  GPS данни на мъжът ми на сметката има таксувани 130лева за няма и 3-4 часа. Какви пакети ,кои оператори  и как ползвате ?
Става дума за ползване на Гугъл мача.

# 669
  • Стара Загора
Ситуацията е следната : за  GPS данни на мъжът ми на сметката има таксувани 130лева за няма и 3-4 часа. Какви пакети ,кои оператори  и как ползвате ?
А1 имат специален пакет за интернет и разговори, само ако се полза се заплаща около 5 лв.

# 670
  • Бургас
Не ползваме.
Изтеглям си карта офлайн и действам с нея.
Или другият вариант е дневен пакет - освен А1, Виваком също имат.

# 671
Ситуацията е следната : за  GPS данни на мъжът ми на сметката има таксувани 130лева за няма и 3-4 часа. Какви пакети ,кои оператори  и как ползвате ?

Изключва се и интернета, и опцията роуминг преди границата.
Предварително си изтелям офлайн карта в приложението google maps. GPS данните работят и показва текущо местоположение - по картата се “мърдаш” - независимо че съм изключила интернет и роуминга. GPS не зависи от интернета и не влияе върху сметката.
Когато има работещо приложение на background и не е махнато, то може да натрупа сметка, което ми се струва, че се е случило точно при вас. Я оставен фейсбук отворен, я нещо друго.
Wifi в Одрин трудно се намира. Трябва да се седне на заведение и обикновено са заключени, т.е. да искате паролата.
В Марги Аутлет мрежата е свободна, но бавно зарежда поради многото телефони включени към нея.
В мол Ераста има wifi, но иска тел номер и после код за потвърждение. Голяма борба беше миналия път. Не получаваме смс и това е.

# 672
Аз използвам това: https://www.airalo.com/turkey-esim
Но е само интернет. Ако искате и разговори, вариантът е пакет от оператор.
От Виваком последно ми предложиха пакет- 5.90лв/месец + 5.90лв за всеки ден, в който използваш минути или интернет. Като месечната такса се преустановява в момента, в който анулираш пакета си /не е необходимо да се плаща всеки месец/. Ето това е то: https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslu … oaming-daily-pass
Останалите оператори също предлагат подобна услуга.

# 673

# 674
  • Варна

Аз бях споменала за този колаген - евтин и ефикасен. Има ли го в магазините А101? Питам защото аз през май месец го търсих в няколко магазина А101 в Кушадасъ и никъде не го намерих.
Вътре в пакета има мерителна лъжичка и се взема по една лъжичка на ден - с вода, мляко, сок..., представлява бял прах без мирис. Един пакет стига за 1 месец.

Общи условия

Активация на акаунт