На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 44

• 121 396
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
А пробвали ли сте айрана на Köfteci Yusuf?
Чуден е!

# 646
  • Стара Загора
На мен от тези, които съм пила, най-любим ми е на Sutas. Relaxed

# 647
На мен от тези, които съм пила, най-любим ми е на Sutas. Relaxed

Всички продукти на тази фирма са много добри!

# 648
Здравейте, в момента сме в Чорлу и няколко пъти пихме айран в едни много готини метални чаши. Имате ли идея как се казват на турски и от къде мога да си купя?
Виждала съм такива чаши да продават в закрития базар Алипаша на центъра в Одрин.

# 649
По колко и от къде вземате лири и каква е цената на дизела сега в Одрин

# 650
  • Mostly in my mind
цени на дизела https://benzinal.com/edirne-merkez-motorin-fiyatlari
лири сменяме в МОЛ Ераста

# 651
  • Димитровград
В понеделник заредих на Лукойл преди границата  по-скъпия екто дизел на 1,76лв с Револют. В мола лирата излизаше7,4ст, което е скъпо за мен. Предпочитам с Революта - в момента е 0,067875лв.

# 652
  • Варна
В понеделник заредих на Лукойл преди границата  по-скъпия екто дизел на 1,76лв с Револют. В мола лирата излизаше7,4ст, което е скъпо за мен. Предпочитам с Революта - в момента е 0,067875лв.
А как зареждаш Революта без такси ? По скоро с каква карта ?

# 653
  • Димитровград
Дебитна виза на ПИБ.

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 22:08 от papaone

# 654
А как зареждаш Революта без такси ? По скоро с каква карта ?

Попринцип зареждане на револют няма такса, независимо от коя банка е картата.
От приложението се натиска добавяне на средства и плащането с основната карта е като на пос терминал.
Масово чета по групите, че им взимало такса. Ами такса няма, просто явно не се борави с приложението както трябва или се пуска банков превод (при който е нормално да се вземе такса).

# 655
  • Ст.Загора
В събота на безмитна лирата беше 7,5ст. С карта на Токуда ми излизаше 6,89ст. Акой колко лири ще обмени всеки сам си решава. Винаги с карта е по изгоден курса.
По колко и от къде вземате лири и каква е цената на дизела сега в Одрин

# 656

Попринцип зареждане на револют няма такса, независимо от коя банка е картата.
....

Това не е съвсем коректно, понеже при такова плащане с ДСК карта, преди време имаше такса. Сега не зная, понеже от тогава не съм пробвала, ползваме карта на ЦКБ и такава такса няма.

# 657
Миналата седмица плащах с карта ДСК в Анталия.Не съм имала такса.

# 658
  • Бургас
Не е вярно, че няма такса, като се добави карта в приложението. Има. Кредитна и дебитна на пощенска.
С карта на ОББ също има, а с банков превод от тяхна сметка няма.
Много зависи от банката и нейните условия.

# 659
Не е вярно, че няма такса, като се добави карта в приложението. Има. Кредитна и дебитна на пощенска.
С карта на ОББ също има, а с банков превод от тяхна сметка няма.
Много зависи от банката и нейните условия.

Е точно аз съм на ОББ, ММ е на ДСК.
Нещо не правите както трябва в приложението.
Такси не съм плащала никога.
Единствения проблем с Револют в Турция, който съм имала е, че в Мигрос в Ераста не може да се плаща с виртуална карта от телефона. Пробвахме и от на ММ, и от моя тел, терминала просто е по-различен (на тухла прилича) и явно не чете телефони.

Общи условия

Активация на акаунт