На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 44

• 123 292
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
В Револют е под 8 стотинки.

# 526
Лирата още е паднала. Гледам в Тавекс 0.08 стотинки.
Де да беше наистина толкова Wink

# 527
  • Димитровград
Вчера в Одрин с Револют лирата ми е таксувана на 0,0792, в момента курса продава е 0,0784.

# 528
  • Бургас
Уф, на МТ опашката пак е до небето. Ще чакам ноември.
Не ми се ходи в Одрин през Лесово, харесвам си Къркларели.

# 529
  • Пловдив
Папа, благодаря ти за отговора!
Тази седмица заради мача сигурно ще има засилен трафик на ГКПП.
На къде отива тази лира... И аз трябва да взема, че след 10-тина дни заминаваме към Кушадасъ

# 530
  • Ст.Загора
Някакво ефикасно мазило за артрит да препоръчате ? Благодаря предварително

# 531
Може ли само с лична карта да се влиза?Благодаря.

# 532
Може ли само с лична карта да се влиза?Благодаря.

Да, защо да не може..

# 533
Отдавна не съм ходила.Преди беше само с паспорт,защото не са в ЕС.

# 534
Считано от 27.07.2022 г., българските граждани могат да влизат в Република Турция само с валидна лична карта /без необходимост от представяне на международен паспорт/ при пътуване с цел транзит или туризъм с престой до 90 дни в рамките на 180 дни, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози.

# 535
  • Димитровград
Предлагам да махнем първа страница след като никой не иска да я чете! Simple Smile

Или да вкараме информацията в заглавието на темата Simple Smile

# 536
  • Варна
Предлагам да махнем първа страница след като никой не иска да я чете! Simple Smile

Или да вкараме информацията в заглавието на темата Simple Smile
Ами да, предложението си струва да се обмисли. Какво ще кажете за заглавие "На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу  където се ходи с лична карта". Ха, ха. Дали и тогава ще продължават да питат може ли....

# 537
  • Varna
 Този въпрос е дежурен и във фейса. Хората и там се чудят, не се ли чете, толкова пъти е даван отговор на този въпрос.

# 538
Прочетох първия пост,но явно съм пропуснала,за това за по-сигурно попитах.Благодаря още веднъж.

# 539
  • Бг-мама
Папа, благодаря ти за отговора!
Тази седмица заради мача сигурно ще има засилен трафик на ГКПП.
На къде отива тази лира... И аз трябва да взема, че след 10-тина дни заминаваме към Кушадасъ
Моят съвет е да не купувате лири. Вземете си евро. В момента сме в Сиде и почти никъде не приемат лира заради обезценяването. Аз се бях подготвила с лири, но и на малкото места където ги вземат е по изгодно да се плати в евро.

Общи условия

Активация на акаунт