На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 44

• 123 304
  • 739
  •   2
Отговори
# 540
Отдавна не съм ходила.Преди беше само с паспорт,защото не са в ЕС.
Че те още не са в ЕС 😂

# 541
Отдавна не съм ходила.Преди беше само с паспорт,защото не са в ЕС.
Че те още не са в ЕС 😂
Да,за това питах,да съм сигурна.

# 542
Папа, благодаря ти за отговора!
Тази седмица заради мача сигурно ще има засилен трафик на ГКПП.
На къде отива тази лира... И аз трябва да взема, че след 10-тина дни заминаваме към Кушадасъ
Моят съвет е да не купувате лири. Вземете си евро. В момента сме в Сиде и почти никъде не приемат лира заради обезценяването. Аз се бях подготвила с лири, но и на малкото места където ги вземат е по изгодно да се плати в евро.

По курортите взимат евро, да.
В Одрин не съм забелязала честно казано. Лев по-скоро са ми искали.

# 543
  • София
Има ли сега големи опашки на Капитан Андреево през седмицата? По-конкретно ме интересуват петъчните дни - и на влизане, и на излизане от Турция.

# 544
  • Димитровград
Е, това вече е божа работа. Имам наблюдения, че вторник и четвъртък уж е по-спокойно. Имайте наум, че петък е пазарния ден и винаги има повече хора. Гледам и гастарбайтерите започнаха да се появяват, така че си трябва късмет и търпение.

# 545
Има ли сега големи опашки на Капитан Андреево през седмицата? По-конкретно ме интересуват петъчните дни - и на влизане, и на излизане от Турция.

Петък, събота и неделя е натоварено.
Най-спокойно за мен е в ден понеделник.

# 546
Бихте ли ми казали дали се намира Мелатонин в Одрин? Търся от 10 мг или 5 евентуално. Благодаря!

# 547
Здравейте. Не сме ходили до сега на пазар в Одрин/Чорлу, само сме минавали през Одрин за час - два. Няколко пъти сме ходили в Истанбул и от там сме пазарували доста изгодни дрехи (детски, дамски, мъжки) - анцузи, тениски тип Поло, якета и други от Капалъ черши и магазинчетата в квартала Лалели. За Одрин прочетох щ, че има един аутлет и един голям МОЛ, като цените вероятно с идентични като тези в София.
Та питането ми е за подобен тип пазар (без хранителни и перилни продукти), заслужава ли си да се отскочи до Одрин/Чорлу/Лозенград за уикенд или направо в Истанбул да се отиде?

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 23:02 от salex_n2

# 548
  • на Мелмак
В моловете в Истанбул има по-евтини дрехи от Капъла Чарши. А аз винаги ще предпочета Истанбул пред Одрин, въпреки, че не съм била на пазарите в Одрин. Духа на града е друг Simple Smile
Искам да попитам за това кафе, дали сте го виждали и ако да - къде? Около 50 лв струва.
Скрит текст:

# 549
  • Варна
В моловете в Истанбул има по-евтини дрехи от Капъла Чарши. А аз винаги ще предпочета Истанбул пред Одрин, въпреки, че не съм била на пазарите в Одрин. Духа на града е друг Simple Smile
Искам да попитам за това кафе, дали сте го виждали и ако да - къде? Около 50 лв струва.
Скрит текст:

Здравейте, въпросното кафе открих в прословутите сайтове хепсибурада и трендиол на цени  275 лири.
Ето линковете:
https://www.hepsiburada.com/forx5-coffee-100-gr-pm-HBC000008JDOF

https://www.trendyol.com/forx5/3qr-30-saseli-coffee-p-106814040

Може би знаете, но да кажа, че тези сайтове не правят доставки до България. Ако имате познати в Турция - те могат да ви помогнат, имам предвид да го поръчате като дадете техния адрес и после да се договорите как да си го вземете от тях. Има и посредници, които доставят поръчки в БГ от тези два сайта, ноооо доколкото знам цената за услугата е височка.

# 550
  • ...живея на последния етаж...
Няколко страници назад и аз питах за това кафе, но никой не отговори. Хепсибурада е ясно, но въпросът беше реално от магазин в Одрин може ли да се купи. Питах в една аптека и ми казаха, че някъде по центъра има билкова аптека, там да го търся. Но нямаше вече време и оставих за следващо ходене.
По отношение на магазините за дрехи, че и за други стоки, все едно да питате за разлика в магазините между София и Севлиево, примерно. Или Тутракан Grinning

# 551
  • на Мелмак
Благодаря ви за отговора за кафето. Hug

# 552
Здравейте,
Някой купувал ли си е маратонки от Одрин? Ако да, моля за мнения за качеството. И ако сте доволни, кажете откъде, моля.

# 553
Няколко страници назад и аз питах за това кафе, но никой не отговори. Хепсибурада е ясно, но въпросът беше реално от магазин в Одрин може ли да се купи. Питах в една аптека и ми казаха, че някъде по центъра има билкова аптека, там да го търся. Но нямаше вече време и оставих за следващо ходене.
По отношение на магазините за дрехи, че и за други стоки, все едно да питате за разлика в магазините между София и Севлиево, примерно. Или Тутракан Grinning
Нямах идея да сравнявам Одрин/Чорлу с Истанбул, а по-скоро да попитам дали в тези градчета има подобни магазинчета/пазари и струва ли си да се отскочи за покупка на дрехи, тъй като в темата основно се коментира пазар на хранителни/перилни препарати и лекарства.

# 554
Здравейте,
Някой купувал ли си е маратонки от Одрин? Ако да, моля за мнения за качеството. И ако сте доволни, кажете откъде, моля.
Маратонки Адидас купих на детето, но от Дайхман в Марги аутлет. Цената им беше 110 лв. Не съм проверявала, но и в българския Дайхман предполагам са толкова.
От техния Деримод отново в Марги съм си купувала кожени обувки, като кецове. Много добър вид, мека кожа, но ги носих есента и пролетта се скъсаха. За обувки от 120 лв ми се струва малко. За това и пролетта, въпреки, че имаха хубави модели нищо не си купих.

Общи условия

Активация на акаунт