Магазини Pepco 12

• 68 430
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
  • На изток от Ада
Тази опция на сайта намерете магазин показва ли дали даден артикул го има в конкретен магазин или просто магазините на пепко.
Ми не търсих мин. Год уред за млечна пяна механичен... В сайта  уж го има от 3 магазина не га открих . И тъй и не го видях на живо. Някой го показа тук. В Пепко е : " Вземи сега , утре може да няма! "

# 226
Имам питане, въпреки, че може би е излишно.
За първи път си купих бельо днес от този магазин. Преди да ги сложа в пералнята реших да ги пробвам, и се оказа, че всички бройки бикини са дефектни- т.е. изрязани са накриво и съответно не са ок за носене. Мога ли да им направя рекламация?

# 227
Бельо мисля, че не. Ако не си махнала етикетите, може да опиташ.

# 228
Махнат е. Въпросът ми е дали мога да направя рекламация, защото са с дефект. Не искам  да го връщам.

# 229
Махнат е. Въпросът ми е дали мога да направя рекламация, защото са с дефект. Не искам  да го връщам.
Разбира се! Дефектът е в ушиването, не е просто връщане, а рекламация за некачествен продукт!

# 230
Как изрязани накриво? На мен и на други производители ми се е случвало да не са много симетрични.

# 231
Когато ги обуя на единия крак е повече изрязано(все едно са по- дълбоки), от на другия крак, съответно парчето между краката се дърпа повече към единия крак и въобще не са удобни. Постоянно ти иде да ги дърпаш, за да ги наместиш.

# 232
  • София
Вчера попаднах на намаления - детски дрешки за момче. Взех 2 ватирани долнища по 5 лв и 2 тениски с дълъг ръкав по 3 лв. Имаше и дънки по 5 лв, но се отказах, защото нямат еластан.

# 233
  • София/Севлиево
Вчера попаднах на намаления - детски дрешки за момче. Взех 2 ватирани долнища по 5 лв и 2 тениски с дълъг ръкав по 3 лв. Имаше и дънки по 5 лв, но се отказах, защото нямат еластан.
За какъв размер става дума,че почнах да зареждам малкия за догодина (значи 98 търся).

# 234
  • София

Взех и една кутия за играчки, с прозорче отпред.

# 235
  • София
За какъв размер става дума,че почнах да зареждам малкия за догодина (значи 98 търся).
Размер 110 и 116. Тези търсех, затова не съм гледала други.

# 236
Здравейте,някой виждал ли е това албумче със стикери някъде в Пловдив?

# 237
Дали имат празнично работно време?
И ако някой е запознат,  какво да то 😊

# 238
Mожеш да видиш в Лидъл+.🙂 За нашия филиал: в събота отварят и затварят с половин час по-късно/по-рано, в неделя почиват, а в понеделник отварят с половин час по-късно.

# 239
  • На изток от Ада
Mожеш да видиш в Лидъл+.🙂 За нашия филиал: в събота отварят и затварят с половин час по-късно/по-рано, в неделя почиват, а в понеделник отварят с половин час по-късно.
това е Пепко

Общи условия

Активация на акаунт