Магазини Pepco 12

• 68 434
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Аз пия нес кафе или варя в джезве и сипвам в чашата и после разреждам с вода, понякога слагам малко мляко, сметана...Нямаме кафемашина, иначе щях да пия късо кафе по-често. Понякога не пълня чашата и наполовина, моята е от високите. Но имам и по-ниски (не от Пепко), те са повече като висока купа. За таратор и супи също са идеални.🙂
А, и за чайове са ми много удобни големите чаши.😃

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 22:14 от dolce miele

# 211
Някой знае ли до колко градуса издържа тази бъркалка. Интересува ме на етикета какво пише.

# 212
А някой купи ли си от великденските формички за сладки?
Аз си купих тези с бутало, но има и едни други от 2 лв и много им се чудя.
Струват ми се много плитки и си мисля, че няма да вършат никаква работа.
Обаче не намирам снимка да ви ги покажа☹

# 213
Ма вие сигурно си купувате от ниските, аз заглеждам високите, а те няма как влезнат в кафе машина. Може да станат на тия с капсулите, че ми се вижда много разстоянието, но на стандартна машина не влизат. Може и моята да е дефектна 😂.
Сега ми хрумна, че може за таратор да ги използвам те някои наподобяват халби.
За чисто кафе чаша от 450 мл ми идва много голяма на мен, аз близо половин литър кафе не мога да изпия на един път.
Кафето от капсули е късо и концентрирано (дори да го пуснеш дълго) и е за малка чаша. Ще ти се мотае на дъното на голямата чаша. Ако пък го разреждаш, няма смисъл да хабиш капсулата.

# 214
  • На изток от Ада
Ма вие сигурно си купувате от ниските, аз заглеждам високите, а те няма как влезнат в кафе машина. Може да станат на тия с капсулите, че ми се вижда много разстоянието, но на стандартна машина не влизат. Може и моята да е дефектна 😂.
Сега ми хрумна, че може за таратор да ги използвам те някои наподобяват халби.
За чисто кафе чаша от 450 мл ми идва много голяма на мен, аз близо половин литър кафе не мога да изпия на един път.
Кафето от капсули е късо и концентрирано (дори да го пуснеш дълго) и е за малка чаша. Ще ти се мотае на дъното на голямата чаша. Ако пък го разреждаш, няма смисъл да хабиш капсулата.
Зависи какво харесваш ,млечните са с повече вода. И друго кафе с повече вода не е блудкаво , аз изчакам да пусне леко кафеева вода на цвят и спирам , не обичам горчиво кафе и никога не съм правила 35мл по кутия. Не е хабене на капсули ,те са улеснение.
Аз рядко пия от капсули,  нали казах имам автомат.  Имам доста капсули .....

# 215
Здравейте. Някой има ли представа дали в Пепко се продават торбички/мрежички за пране?

# 216
  • На изток от Ада
Здравейте. Някой има ли представа дали в Пепко се продават торбички/мрежички за пране?
да онзи ден взех

# 217
И аз съм виждала, да

# 218
  • София/Севлиево
Днес взех яке за дъжд за малкия в много свеж жълт цвят,размер 98 за догодина ама много ми хареса,а засега си има...

# 219

Да. Имам.

# 220
Взех някои нещо,но сякаш комплекта тебешири е само за показване😁има си поставка където се слага самия тебешир да не се цапа ръката на детето.
Имаше и плажни кърпи детски,пончо не видях

# 221
Някой ползвал ли е вече “златните” прибори от миналия месец? Какви са ви впечатленията, дали се белят, надраскват, потъмняват?

# 222
Издирвам едни снежинки (малки, около 1 см, някакъв вид тънка пластмаса) в пластмасово шишенце. По Коледа ги бяха пуснали. Дали има изостанали някъде в София?

# 223
  • На изток от Ада
Издирвам едни снежинки (малки, около 1 см, някакъв вид тънка пластмаса) в пластмасово шишенце. По Коледа ги бяха пуснали. Дали има изостанали някъде в София?
едва ли

# 224
Тази опция на сайта намерете магазин показва ли дали даден артикул го има в конкретен магазин или просто магазините на пепко.

Общи условия

Активация на акаунт