Магазини Pepco 12

• 68 421
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
А за определен град / магазин ли е намалението или ? Ще ме карате пак да харча пари за глупости 😓

# 256
В Ямбол има 4 магазина и във всички има намаления. В събота влизах в магазин в Стара Загора и там имаха много намаления.

# 257
  • На изток от Ада
Как са чадърите в пепко

# 258
Не знам как са, но бих препоръчала dm-ските, по 11-12лв.са, има сгъваеми и дълги.

# 259
  • На изток от Ада
Аз от дм харесах 1 но не  съм го взела. Днес в др дм го нямаше

# 260
  • София
Около година издържа моя от Пепко. 😃

# 261
Аз имам малък и голям дм-ски на по 3г., едва наскоро големия остана без дръжка, че дъщеря ми решила да го ползва за меч, обаче откъм конструкция не са мръднали.

# 262
На госпожицата бяхме взели инцидентно чадър от Пепко.Скапа се набързо.
И аз препоръчам чадърите на dm.

# 263
В ДМ или другаде виждали ли сте тройносгъваем чадър? Важно ми е да е малък в сгънато състояние.

# 264
  • На изток от Ада
Не съм аз 

В ДМ или другаде виждали ли сте тройносгъваем чадър? Важно ми е да е малък в сгънато състояние.

# 265
В дм-не, от Арт 93 съм купувала преди години
https://www.bggift.com/23580_%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B … D1%82-ART-93.html

# 266
Благодаря, този е от обикновените сгъваеми (21 см). Преди години съм купувала от немските магазини (май вече нещо ги затвориха) едни около 15 см в сгънато състояние. Не бяха много големи и като се разгънат, но пък удобни и леки за носене в раница. За детето искам нещо по-леко, че и без това раницата с учебници е доста тежка...

# 267
Извинявай, сложила съм грешен линк-16см пише, че са
https://www.bggift.com/23579_%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B … D1%82-ART-93.html
И се редактирам, че в дм има и някакви "мини джобен ", погледни ако имаш възможност.

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 13:49 от Г-жа Шантал

# 268
Купих няколко декоративни калъфки по Великден намалени с по 2 лв. И без намаление една кутия от 10 лв, която реших да ползвам за хляб, че хич не обичам да ми е натрупано и в трохи по плота. Събира 1 кг. домашно печен хляб в пекарната, пакет сухари, 3-4 земела и остава място.Взех и кутии по 6 лв за пижамките и бельото на децата, но ми трябват още 4 броя та ще видя къде ще намеря. След малко ще добавя снимки.

Сега благодарение на вас и до ДМ ще се замъкна, че имаме крещяща нужда от чадъри.

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 12:21 от drago_2008

# 269
  • Русе
В Русе, поне в магазина на центъра много пикливи намаления. На домашните потреби видях уред за тесто и силиконови форми за ледени близалки, в сектор Баня само няколко дозатора за сапун, видях и една кошница, там, където са нещата за пране и простиране, една табуретка от плат и един комплект чаршафи. И май това беше.

Някой купили си от белите дамски тениски от 6 лв? Бяха още в началото на магазина наредени и два вида - едните с розова, другите с жълта щампа. Искам да си взема една за танците, но не знам как ще изглежда след пране. Притеснявам се да не се посуче, че взехме две сиви мъжки тениски тази зима от тези по 5,50 лв. и станаха ужасни след прането. А от миналата зима ММ има същите бели - не са мръднали. Суша ги в сушилня.
А ето тези сутиени стават ли за нещо след пране в пералня. Последният е от детския сектор.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт