Магазини Pepco 12

• 68 015
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Виличките не са като лъжичките. Виличките са с едни висулки. Лъжичките са по-хубави,. Но разбира се всеки има свой вкус и предпочитания.
За утре нямам път към Пепко. Ако никой не снима и покаже, във вторник, след работа ще  ходя в Мега мола и ще снимам.

# 316
Иначе днес си купих ето тези:

Днес ги обух и разходих. Много са ми удобни и не са тесен модел, което е супер за моите стъпала.🙂 Дано да имат и някаква издръжливост, че много си ги харесвам!🥰

# 317
Нямам Пепко по трасето.Рядко като минавам през Женският пазар,посещавам и магазина.Явно е много смотан,никога няма интересни неща,които споделяте тук.Имам чувството,че там е съвсем друг магазин.Днес минах,няма такива плажни чанти.Преобладват бебешки дрехи.

# 318
Тези плажни чанти преди 2 седмици бяха на много видно място, но тогава не взех. После пратих майка да вземе,.че ми влезе мухата в главата, че стават за играчките за плажа. Каза, че никъде не видяла такава чанта. После отидох аз и едва ги намерих затиснати зад други чанти.

# 319
  • София
Нямам Пепко по трасето.Рядко като минавам през Женският пазар,посещавам и магазина.Явно е много смотан,никога няма интересни неща,които споделяте тук.Имам чувството,че там е съвсем друг магазин.Днес минах,няма такива плажни чанти.Преобладват бебешки дрехи.

Този ми е най-близо до работа, наистина е най-смотаният, в който съм била и винаги е претъпкан.

# 320
  • София
Спокойно, този в Изток(на Плиска) е по-смотан Grinning Преди година на старата работа най-близък ми беше този на женския пазар и често ходех и взимах някакви дрехи на децата. От няколко месеца си работя в моя квартал и този на Плиска ми е близкия. Момчешките дрехи са кът или са сбутани, така че нищо да не можеш да разгледаш. Има връткащи се стелажи с намалени момичешки дрехи, за възрастни....за момчета няма. 3 тениски с етикет за намаление, сбутани между всички други. Редовно няма продукти от брошурата, онзи ден ленените панталони гледах-два чифта 36 номер. И то не винаги причината е, че са изкупени бързо. Просто не зареждат всичко. Затова ходя и до този в скай сити, даже днес мисля да ходя да търся ленени къси панталони.

# 321
  • София
Снимах виличките

# 322
Вчера видях много яки чашки Кактус 😍. Само се моля да ми оставят хората и на мен двечки 😂. Те за пиене няма да са много удобни си мисля, но са много красиви и искам да си имам една и една да подаря.
Реших на връщане да си взема да не ги счупя в другите магазини, аз се замотах и Пепко затвори 🤣.

# 323
Какви са тези чаши 😁

# 324
  • Ст Загора
Зелени ,тлумбестти с розово цвете . Стимах ги но нне виждам снимка
Ще мина през пепко после

# 325
Нямам снимки аз ☹. Мислих като ги купя да ги снимам и да ви ги покажа 😂 но се замотах. Който има снимка да я качи да им се радвам и аз докато се сдобия с такава.
Явно сега ще ги зареждат, защото същия ден бях в 3 магазина, а ги имаше само в последния.

# 326
  • Ст Загора
Няма я чашката кактус Disappointed Relieved

# 327
  • Пловдив
Чашата я видях и аз. Красива е, но няма да удобна за пиене според мен, заради тази тумбеста форма, а и е тежка. Друг минус е, че е от керамика. Само малко да се чукне, ще се отчупи ръбче.

# 328
  • София
По-изчистени форми имало в Пепко. Във всеки ли един има вероятност да ги намеря тези буркани?
https://m.bg-mamma.com/?topic=1466846.msg46326612#msg46326612

# 329
Кой от всичките ?

Общи условия

Активация на акаунт