Магазини Pepco 12

• 68 080
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
  • Ст Загора
И мойте са главно от Пепко . Имам и няколко от Синсай. Ами добре са . Една и счупих дръжката от невнимание.

# 496
Ми тя и моята няма месец 😂 На пръв поглед и няма нищо и не тече, но вътре от самото кафе пукнатините са се оцветили и стоят черни. Това ме дразни, че не иска да се измие.
Иначе и аз имам още 2-3 чаени техни още от миналата година здрави са си. Тях за чай ги ползвам, но пак е гореща течност и нищо не им стана.
Тази красавица много калпава излезе 😂

# 497
  • Пловдив
Чашата е керамична и се е напукала глазурата верочтно от рязко миене /ползване от студено към горещо, или обратно. Няма да тече, може и така да се ползва Wink

# 498
Щом е само вътрешно напукана, не пречи. Аз имам една, не от Пепко, цялото дъно отвътре е напукано, но не тече и си я ползвам.

# 499
Aз имам две такива (не от Пепко).😅 Пазя ги, защото са ми удобни- с дръжка и като малки купички. Много внимателно са използвани, не е имало разлика в температурите- даже са използвани предимно за студени/хладки храни и напитки. Просто глазурата им толкова е "струвала".🙂

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 16:34 от dolce miele

# 500
Моята е на Нес кафе от някаква промоция, но цялата глазура отвътре се напука.

# 501
Дева,
Скрит текст:
моите са от Евроленд.😄 Рекламни към някакви по-скъпи чайове (само логото липсва).

# 502
И моята на Нес кафе се беше напукала и още няколко фирмени и те така.

# 503
Пукат се, защото не са изпечена керамика, а са обикновено печени, така ми беше обяснил един производител на сувенирни керамични чаши.

# 504
На комшийката ми глинените гювечета станаха така отвътре, глазурата е напукана като финна мрежа, но нищо им няма. Гювечетата и са от едновремешните, от свекърва и наследство, не са скоро купувани.

# 505
  • Ст Загора
Накой взе ли мечето с кауза?  Колко е високо ?

# 506
Имаме ги и двете (мъжко и женско) от миналата година. Големи са около 35-40см. Дъщеря ми много си ги харесва. При нас ги слагат на касите.

# 507
  • Ст Загора
Аз чак днес то видях в брошурата

# 508
Каква е тази кауза? Бях онзи ден нищо не видях..

# 509
  • Пловдив

Има нова оферта до края на месеца

Общи условия

Активация на акаунт