Магазини Pepco 12

• 68 086
  • 754
  •   2
Отговори
# 540
От години вече ползваме на плажа само кърпи пещемал гледам, че ги наричат в България. За шезлонгите имам по-малък размер. С влагата при нас хавлиена кърпа абсурд да изсъхне през нощта, а рано сутринта плажът пак я зове Grinning Не знам в Пепко има ли такива, но много по-лесно съхнат и се чистят от пясък.

# 541
А детските бански стават ли?
Аз вземам на сина ми и съм доволна.

# 542
От Пепко, а и Лидл съм купила микрофибърни кърпи за плаж. Тънки и бързо съхнат. Доволна съм, приключих с хавлиите. Пещамела сега го разгледах и ме грабна.

# 543
# 544
  • Пловдив
И ние сме с Дакатлонски - малки по обем, бързо съхнещи и не се набива пясък в тях, дори и когато са мокри.

# 545
Доволна съм от микрофибърните плажни кърпи от Пепко. Миналата година взех бански за бебето - чудесен е. Беше с него и на море, и на минерален басейн - не е мръднал. Тази година ще купя пак.

# 546
Какви са тези кърпи за плаж, ако може снимка? Иначе днес си взех летен панталон за 15лв, и едно супер свежо зелено портмоне.Доволна съм😉

# 547
Сега бях в  Пепко, хаареса ми една хавлия точно същата каквато имам от минлата година, 8 лв, 85х165 мисля беше, но разцветката не ми хареса, много мрачни цветове.
Ще се разходя и до друг магазин днес да видя дали има.
Пишеше 100% полиестер.

Иначе тези микрофибърните са ми много тънички и не ми допадат.
Ще видя за пещемал.

Бански има за малки деца, аз търсих за 9 г. нямаше.

# 548
Бях видяла силиконови колички (играчка) за около 5лв,някой има ли идея дали още ги предлагат?

# 549
Пещемал сефте чувам, благодаря за което, винаги съм харесвала такива кърпи, но не сме имали.
Тези микрофибърните на мен никак не ми харесват като усещане, а и едва ли позволяват пране на висок градус, както съм свикнала за подобен тип текстил

# 550
Има ли пояси в Пепко? Да взема да купя поне 2, че всяка година пукаме по един и купуваме от морето на фантастични цени.

# 551
Пещемал сефте чувам, благодаря за което, винаги съм харесвала такива кърпи, но не сме имали.
Тези микрофибърните на мен никак не ми харесват като усещане, а и едва ли позволяват пране на висок градус, както съм свикнала за подобен тип текстил
И аз не обичам синтетика и затова тези са ми идеални и ги препоръчах. При нас не съм виждала хора с хавлии на плажа, тези на Декатлон също не са разпространени грам.

Тук супер са обяснили всички предимства https://www.izazu.com/blog/zashto-peshtemal

# 552
Има много видове пояси. Повечето са много симпатични. Аз вчера купих един като си мислих, че ще е голям, но май ще е малък  ∅53. Този, който взех беше 8 лв.

# 553
При нас не съм виждала хора с хавлии на плажа, тези на Декатлон също не са разпространени грам.
Миналата година половината плаж беше с Пепковски, другата с Декатлонски. Само по багажа си разпознавахме кой на коя редица е.
Оказа се, че съм имала пещемал, който за друго ползвам. За плаж определено не бих, не ми допада.

# 554
Тези комплекти във всички магазини ли ги има? Мама ме помоли да й намеря нещо по-бюджетно, но сега и аз лично за себе си се заинтригувах.

Не, специално този, който аз взех, го има в София, Парадайз мисля от там ми го взе дъщеря ми и в Шумен. В няколко други магазина изобщо нямаше спални комплекти. Ето, намерих снимка, това е еденичния комплект обаче

В Лидл мисля са на подобни цени, на други места двойно. Още не сме го ползвали, защото не съм отрязала калъфките, това ще вдигне цената малко

Общи условия

Активация на акаунт