Магазини Pepco 12

• 68 017
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Скрит текст:
Ето една охлаждаща постелка и даже с БД. https://www.sinsay.com/bg/bg/ohlazhdashta-postelka-za-domashni-l … 3dd4895223402339a
Голяма драма, голямо чудо...

Говорим за друг тип постелка.
Знам че се предлагат и на други места. Купувала съм и е оставала здрава само няколко седмици.
Качеството е под всякаква критика. А тези в Пепко са супер здрави.
Няма да обсъждам повече, за да не досаждам.
Ако някой пише на лични.. ако не, здраве да е.
Желая усмихнат ден на всички. Simple Smile

Такава имам от алиекспрес, преди доста години съм я купувала за някаква смешна сума.

# 616
И ние имахме от пепко и сме много доволни, за съжаление в СФ отдавна няма.

# 617
Някой да е взел от тези суитшърти?

Интересува ме как се държат след пране.

# 618
От София ли взехте пояса с Мики Маус? Simple Smile Днес бях в магазина на "Черковна", но както обикновено там, беше доста опоскано. Точно за пояси гледах, но имаше само някакви за бебета, които са със седалка по средата.

# 619
От София ли взехте пояса с Мики Маус? Simple Smile Днес бях в магазина на "Черковна", но както обикновено там, беше доста опоскано. Точно за пояси гледах, но имаше само някакви за бебета, които са със седалка по средата.
Не, от дълбоката провинция. Simple Smile Но точно тези бяха при летните неща, а не при другите пояси.

# 620
Доволни от кучешките аксесоари има ли и от кои неща?

Аз да. Взимала съм червено зимно яке за куче. Не изпуска при пране и не е мръднало. За друго не мога да кажа.

# 621
Аз не виждам къде е драмата жената пита културно и търси решение ако можете помагате ако не по добре не драматизирайте ....

# 622
Подкрепям последното мнение. За тениска, суитчър или чехли може, за кучешка постелка е "драма".

# 623
Проблемът при Пепко е, че не зареждат всички магазини еднакво, имат ограничени бройки и с приоритет са новооткритите магазини и тези с добър оборот. Та в тази връзка, ако харесате нещо го взимайте веднага.

# 624
  • Козлодуй
Няма при нас постелка - сега идвам от там има одеалца за домашен любимец Simple Smile

# 625
  • Бургас
Няма при нас постелка - сега идвам от там има одеалца за домашен любимец Simple Smile
Благодаря Ви за съдействието.

# 626
Колко струва тази постелка, утре да погледна, ако мога?

# 627
  • Бургас
Около 20.00лв +/-
От някой от изброените градове ли сте?

# 628
  • Бургас
Около 20.00лв +/-
От някой от изброените градове ли сте?

# 629
Не, но не им вярвам много на наличностите.

Общи условия

Активация на акаунт