Магазини Pepco 12

• 68 048
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Моето дете как пада нз😁...падне ли веднъж клина е с дупка на коляното 😁за тези пари толкова

# 601
Е, та той моят като падне на дънките има дупка, хем от по-плътните......и не са от Пепко.

# 602
Аз като знам че не пази и да не ме е яд пък и ми харесват пепковските

# 603
Покажи какви са тези постелки, според мен е възможно и по другите магазини да има останали и някой от пишещите тук да съдейства.

Наскоро в нашия магазин бяха заредили от микрофибърните кърпи са плаж, но имаше само две бройки и докато се наканя да купя изчезнаха.
Минавам през друго Пепко и тъй като ми е непознат магазина, питам директно продавачката за тези кърпи - нямали ги, предложи ми домакински микрофибърни и обикновени плажни с шарки. Казвам си ок, и тук ги няма.
Тръгвам към касата да плащам останалите неща и там цял щендер с въпросните кърпи, очите ще ти извадят, но тя не беше чувала за тях.

# 604
Според мен са и проверили в системата колко и къде се водят

# 605
  • Бургас

Точно, справката с наличностите ми я пратиха по E-mail.

Сега ще им пиша да ми дадат някакви телефони за контакт с магазините.

# 606
Вчера взех пояс с Мики Маус за 4 лв. Чуден е, има даже резервна лепенка ако се спука. По морето миналото лято бяха по 15лв, сега сигурно по 20 лв са станали. Smiling Imp

# 607
А takeaway няма ли как да ви го вземат и да ви го пратят с доставчик ..да оскъпява се но разбирам че много ви трябва ...

# 608
  • Бургас

Точно, справката с наличностите ми я пратиха по E-mail.

Сега ще им пиша да ми дадат някакви телефони за контакт с магазините.

и те ми отговориха:
.."Съжаляваме, но като отдел за обслужване на клиенти не участваме в този тип услуги и за съжаление не можем да помогнем"..
С една дума спасявай се...
Адски недомислени неща в политиката им. Sad

# 609
И аз подкрепям да пишете във Въпроси всякакви или да видите има ли теми за тези градове и да питате и там. Ако имах удобен магазин,щях да отида,но не съм в изброените. Дано се отзове някой.
Изкушавате ме с тези пояси. Само да минат наводненията и ще отида.

# 610
  • София
В зоомагазините и в други магазини се предлагат такива посателки за домашни любимци за кола.

# 611
Ето една охлаждаща постелка и даже с БД. https://www.sinsay.com/bg/bg/ohlazhdashta-postelka-za-domashni-l … 3dd4895223402339a
Голяма драма, голямо чудо...

# 612
  • In The Middle Of Nowhere
Тя иска за кола, а не охлаждаща.
Иначе и аз се чудих по други магазини няма ли, че иска точно тази в пепко, освен да има нещо по-специфично в нея.

# 613
  • Бургас
Ето една охлаждаща постелка и даже с БД. https://www.sinsay.com/bg/bg/ohlazhdashta-postelka-za-domashni-l … 3dd4895223402339a
Голяма драма, голямо чудо...

Говорим за друг тип постелка.
Знам че се предлагат и на други места. Купувала съм и е оставала здрава само няколко седмици.
Качеството е под всякаква критика. А тези в Пепко са супер здрави.
Няма да обсъждам повече, за да не досаждам.
Ако някой пише на лични.. ако не, здраве да е.
Желая усмихнат ден на всички. Simple Smile

# 614
  • Козлодуй
Ще проверя дали има при нас и ще докладвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт