Магазини Pepco 12

• 68 010
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
И аз вчера бях но не видях нищо ...

# 661
Освен когато имат намаление на всичко, примерно в един от моловете имаше -30% на всичко, останалите им промоции са голА водА. Онзи ден ходих и имаше 3 за 2 на канцеларски. Ами, честно, не можах да избера 3 неща. Беше супер бедно като асортимент, имам чувството, че се зарежда веднъж на 2-3 месеца и това е.....докато се изчерпят нещата.

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 10:04 от Soul Free

# 662
Някой има ли го това ренде ? Какви приставки има и върши ли работа?

Аз имам подобно зелено , обаче бях го взела от кауфланд има 3 4 приставки . Обаче е неудобно . На мен не ми хареса .

# 663
И аз имам рендето,на мен ми беше удобно,но се счупи доста бързо. Пукна се пластмасата и не се затваря добре. Пак го ползвам де,но като се сетя ще купя друго някакво.

# 664
При нас имаше 3 за 2 на много неща. Взех тениски - 2 мъжки и една дамска.

# 665
  • София
Два дни влизам в Пепко - нищо не ми хареса.

# 666
Аз от 2 месеца не съм.

# 667
  • София
И аз така. За летни дрехи напазарувах от хм и  Sinsay, в някои втори употреби. С две момчета съм много разочарована от Пепко-или  нищо няма в някои магазини, или са много грозни. Едни тъпи цветове, някакви анимационни герои или измислени щампи...за момичета все може да се отбере нещо, но за момчета е ужасно зле.

# 668
Да ви кажа какво разочаровние е замяната,ако си се възползвал от закупуване на дрехи 3 за 2...Подариха на малкия дрешки, едното панталонче (струва 8лв) е за смяна,дадоха ми бележката и отивам да сменям...Съответно се оказва,че трябва първо да ми върнат парите за него и да ми маркират другия размер,ок,прави са си хората,все пак ревизията тр да им излезе и явно всеки размер се води в системата,а не общата бройка на вида панталони..Да,ама искат да ми върнат не 8лв,каквато е сумата на етикета,а 5,71лв (явно в случая този панталон е бил най-евтин и е бил "подаръкът" в случая)и като ми маркират новия панталон с размера,който ме устройва аз да доплатя разликата до 8лв.. Не ми е там за 2,3 лв,но аз реално искам да го сменя,не да го върна,това за връщането си е тяхно изискване и в този случай се оказва,че 3-ия артикул на хората не им идва безплатен,ами направо платен.Еми тъпо е!

# 669
  • София
Търсих рокля или по-скоро нощница от памук, до средата на прасеца или малко по-къса без ръкави, горе като потник изрязана. Няма. Миналата година имаше

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 17:25 от Amiamo

# 670
Защо не могат да сторнират и трите артикула и после да ги пуснат отново заедно?

# 671
Търсих 104 рокля за лятото за малката нищооо не харесах имаше доста летни гащеризони,но за тоалетна няма да е удобно ....

# 672
Търсих 104 рокля за лятото за малката нищооо не харесах имаше доста летни гащеризони,но за тоалетна няма да е удобно ....
Аз пък онзи ден мерих доста рокли на детето. Странни дължини са някак. Все пак взех една, най - обикновена за 6 лева и имаше доста размери Харесах и една жълта от някакъв плат който не знам, но беше 18 лв. и ми се видяха много

# 673
Belive, цената на най-евтиният артикул се разпределя на 3, тоест, ако този панталон е “безплатният” артикул, то са намалили всеки един от трите продукта с 2.67.
Иначе си попаднала на поредните им некадърни продавачки. И мен една се опита така да ме излъже, но за играчки (когато имаха за 1-ви юни 3 за 2). Ясно й заявих, че НЕ желая да връщам, а да ми го заменят и няма да платя нищо отгоре. Започна да мърмори, но й се наложи да извика управителката. Изведнъж се оказа, че проблем няма и ми го замениха без да ми връщат пари и да доплащам.

# 674
Belive, цената на най-евтиният артикул се разпределя на 3, тоест, ако този панталон е “безплатният” артикул, то са намалили всеки един от трите продукта с 2.67.
Иначе си попаднала на поредните им некадърни продавачки. И мен една се опита така да ме излъже, но за играчки (когато имаха за 1-ви юни 3 за 2). Ясно й заявих, че НЕ желая да връщам, а да ми го заменят и няма да платя нищо отгоре. Започна да мърмори, но й се наложи да извика управителката. Изведнъж се оказа, че проблем няма и ми го замениха без да ми връщат пари и да доплащам.
Е,честно ли?
Ами не ми се разправяше,освен това бързах ,бях с детето,и отидох конкретно за една замяна там за 5 мин и исках да си ходя...После вече като тръгнах разсъждавах на спокойствие по пътя...Аз също мислих,че просто ще покажа бележката и ще заменя артикула без никакви връщания,но уви!
Преди седмица също връщах дрешка закупена на този принцип,но тогава не исках замяна и пак така процедираха,не ми върнаха сумата от етикета на дрехата, а пак 5,71лв.😆.Управител беше на смяна тогава.

Общи условия

Активация на акаунт