Магазини Pepco 12

• 67 995
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Според мен си е практика и където мине, което е крайно некоректно.

# 676
  • София
Много съм доволна от спалното бельо (плик+калъфка) от памучен сатен. Много е меко и приятно. Жалко, че е размер 140х200 и става само за 1 завивка на малкия. Иначе щях да накупя доста комплекти. Калъфката е голяма, но лесно се скъсява.
Ходих днес да гледам намалението - нищо и половина.
Някой по-горе беше писал за грозните дрехи за момчета - потвърждавам. Няма другаде такива кофти цветове и десени, с измислени глупави герои.

# 677
Това покривало ли се търсеше от съфорумка. Купих го, да ми пише на лични, ако си е купила да ходя да го връщам. Последното беше, а май и единствено, защото преди време проверявах имаше само охлаждащи подложки от кръглите.

P.s. Намерихме се с момичето и не се отказва от покривалото.

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 08:42 от dani-ela-80

# 678
  • Козлодуй
Това покривало ли се търсеше от съфорумка. Купих го, да ми пише на лични, ако си е купила да ходя да го връщам. Последното беше, а май и единствено, защото преди време проверявах имаше само охлаждащи подложки от кръглите.
sgivanova се казва потребителката Simple Smile

# 679
Въпреки че не е за мен много се зарадвах  като видях че най накрая се е намерило някъде ...

# 680
Охлаждащите подложки за дом любимци как действат? В хладилник ли се държат?

# 681
  • София
Въпреки че не е за мен много се зарадвах  като видях че най накрая се е намерило някъде ...

И аз се зарадвах, защото съфорумката имаше огромно желание да го купи и то точно от Пепко.

# 682
Охлаждащите подложки за дом любимци как действат? В хладилник ли се държат?
Не, вътре са с охладен гел и си охлаждат. Много са приятни.

# 683
  • София
Само в нашето Пепко ли служителите са избирани с конкурс?  Коя от коя по-тросната и нацупена. Недай си Боже да ги попиташ нещо. Вчера минах да видя какво са намалили и нищо не харесах. Но магазина беше безобразно разхвърлян, бяха изкарали целия склад, за да зареждат и навсякъде се прескачаха кашони и колички.
За да не съм капо, излязох с една дребна играчка за детето.

# 684
Аз не съм останала с такова впечатление. Винаги са били много отзивчиви. В магазина, който най-често посещавам, дори бяха направили малко подаръче на дъщеря ми. Вероятно не са били на кеф в конкретния магазин:)

# 685
  • Пловдив
Само в нашето Пепко ли служителите са избирани с конкурс?  Коя от коя по-тросната и нацупена. Недай си Боже да ги попиташ нещо. Вчера минах да видя какво са намалили и нищо не харесах. Но магазина беше безобразно разхвърлян, бяха изкарали целия склад, за да зареждат и навсякъде се прескачаха кашони и колички.
За да не съм капо, излязох с една дребна играчка за детето.
Поради същата причина избягвам най-удобното ми Пепко - персонала в 90% от случаите е там, все едно на сила е вързан Sad
Да не говоря какви проблеми имах там с използването на техни ваучери

# 686
  • София
Аз не съм попадала на нацупени. Имало е случаи да чуя спор с друг клиент, но обикновено той е бил нахален и това, че на касиерката и е дошло нанагорно, ми е било разбираемо.

Моят най-близък е този над Била-та на Плиска и редовно няма някакви неща, скучен ми е. Някой път се разхождам до Скай сити, там е по-голяма вероятността да хвана нещо, което тук при нас го няма. Но последните няколко пъти си излизам без нищо.

# 687
  • София
Момичета, някоя мяркала ли е тези дъски за сервиране във физически магазин в София?

Скрит текст:

# 688
  • София
Аз не съм, но в Джъмбо е имало, като съм ходила.

# 689

P.s. Намерихме се с момичето и не се отказва от покривалото.
Днес и аз видях едно в Пловдив в един магазин, ако иска още бройки да ми пише и на мен. Обаче чак другата седмица ще мога да отида до този магазин, ако е още там не е проблем да го купя и изпратя.

Общи условия

Активация на акаунт