Магазини Pepco 12

• 67 987
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Nature Star Искрени благодарности на danito921 и dani-ela-80 Nature Star

Двете дами отделиха от времето си да проверят дали има, да купят и да ми изпратят търсената от мен подложка за кола.
Хубаво е когато си помагаме!
Моите адмирации.
Hands Clap

# 691
Браво, момичета! Нека сме добри и да си помагаме! Толкова е хубаво Simple Smile

# 692
Помислих, че съм изгубила темата, а вие не пишете 😂.
Някой да е купувал соларни лампи от Пепко?  Колко време ви светят? Купих едни, но светят  1 час и спират 😏

# 693
Аз имам. И моите светеха за малко и реших, че за толкова пари - толкова качество. Преместих ги обаче и сега светят по-дълго, по няколко часа. Явно не им е достигало слънцето, знам ли...

# 694
И аз това се чудя толкова ли си могат, дефектни ли са🤷‍♀️.И аз ги преместих макс 2 часа и половина и пак спират. Явно толкова си могат 😠

# 695
Да, вероятно. Не помня точно колко струваха, май бяха 6 лв за 4 бр. Грабнах ги на шега и ги бучнах в саксийте без да очаквам кой знае какво и явно съм била права Simple Smile

# 696
Моите са същите. Аз ги видях във фейсбук колко красиво светят и чак ме беше яд, че няма още да взема. Та сега се радвам, че нямаше😄

# 697
Влизам да похваля дъските за пица, големи и с дръжки, взех 2 да си режем на спокойствие пиците. Имам доста по-малка от синсей, но не стига, че е с малък диаметър, ами и без дръжка,

# 698
Може ли снимка на тези дъски за пица ?

# 699

Това похвалвам, супер занимавка е. Детето се главоблъска по час с него, 8лв

# 700
Може ли снимка на тези дъски за пица ?

# 701

Това похвалвам, супер занимавка е. Детето се главоблъска по час с него, 8лв
Синът ми го видя при едни приятелчета и мн го хареса.Дали ги продават още по магазините?

# 702
Да, купих го преди няколко дни. Не е от брошура, поне от една година го гледам, но на кутията е супер смотано изглеждащ. Отворих да хвърля едно око и много ми хареса и го взех. Също и книжка за рисуване с вода, не е като скъпите такива, но става. Малко е смотана четката и контейнерчето за вода, замених ги с други.

# 703
Бобчи,а детенцето ти на колко е ?

# 704
На 3. По принцип пъзели реди много, имаме над 30 и ги въртя постоянно, няма екранно време, максимум 20 мин и то не всеки ден, но от 1месец е нула и търся занимания за вкъщи. В групата nomediakids го видях, черна дъска има и бяла, бяла исках аз.

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 00:45 от Bobchita

Общи условия

Активация на акаунт