Магазини Pepco 12

• 68 369
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
  • Карлово
Благодаря ви за отзивчивостта. Няма тези номера, просто не са пускани по-големи от 134 см.

# 721
  • София
Вчера случайно открих чаршаф с ластик от памучен сатен. Един-единствен, 160х200 см, бял. Цена 20 лв. Ако не бях го видяла, нямаше да знам, че са пускали. Питах за други цветове - няма. Мерих на леглото - супер е. Дано не се свие, сега го изпрах.

# 722
  • София
Здравейте! Знаете ли дали има пинята в Пепко?Blush

# 723
Никога не съм виждала 😐

# 724
Виждала съм, но не навсякъде ги има. Мисля, че имаше два вида- динозавър и еднорог. Празни, 10-тина лева мисля.

# 725
И аз съм виждала пинята в пепко
А органайзер за хладилник дали се продава в пепко ..

# 726
В лидл има от време на време органайзери за хладилник.

# 727
И за двете последни питания , имало е и пинята и органайзери за хладилник. Мисля че пинятата беше празна за 19.99. Аз лично поръчах от Синсей , но днес гледах много налични в Джъмбо . Та ако имате наблизо Джъмбо и ви е спешно ( в Пепко надали ще откриете) - там са няколко вида по 25 лв ( еднорог,звездичка  някаква май ...).

# 728
Срещали ли сте в Пепко надуваемам дюшек за басейн?

# 729
Да, има. Дъщеря ми си го хареса и й взех, но е от най-смотаните и не ми харесва. Мисля, че беше 8-9лв.

# 730
Благодаря, утре ще отскоча да разгледам.

# 731
Детски прибори продават ли се в пепко от тези които са в комплект лъжичка ,ввиличка ,ножче ?

# 732
  • Beyond the stars
Детски прибори продават ли се в пепко от тези които са в комплект лъжичка ,ввиличка ,ножче ?

В Лидл имаше миналата седмица. За Пепко - нямам спомен.

# 733
  • Варна
Някой дали е засичал розовите несесери от брошурата за ученически пособия? Цяла Варна обиколих, никъде ги няма?

# 734
Има, да. Виждала съм при нас.

Общи условия

Активация на акаунт