Магазини Pepco 12

• 68 418
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
  • На изток от Ада
Нямаше намаления в моя Пепко. Сомо постовка за яйце.

# 271
И в Парадайз не видях вчера нищо намалено, нито на България и доста обрано беше. Не ми харесват нещо софийските магазини.

# 272

Купих чаши и 2 чинии с цветя днес ще се върна за още ..
Хареса ми идеята за кутията за хляб каква е цената?

# 273
10 лв. Това е редовната цена. Доста е голяма около 33х22х20 (В).

# 274
Днес ходих в близкото Пепко. Питах за една тениска от новата брошура. Нямали никакви дрехи от брошурата, днес чакали стока. Какво ще дойде - Господ знае и стари бабички Joy

# 275
Вчера попаднах на толкова намръщена продавачка, която само пуфтеше и за капак забрави да махне алармата на артикула…. 😆 и сега ще търся из нас магнит..

# 276
При нас още вчера подготвяха за изваждане дрехи на Кардио Бъни, зелени е оранжеви..
Друго не съм забелязала..
Детските играчки ги има от седмица, даже и повече...

# 277
Всяко ПеНко си е за него си Joy В града, в който живея има и втори магазин, но ми е далеч и рядко ходя там. Ми няма нищо общо с този на центъра - има различна стока, различни намаления и т.н.

# 278
Всяко ПеНко си е за него си Joy В града, в който живея има и втори магазин, но ми е далеч и рядко ходя там. Ми няма нищо общо с този на центъра - има различна стока, различни намаления и т.н.
О,да..Най-редовно е така,не е като в Лидл и Кауфланд,навсякъде едно и също и на еднакви цени 🤷‍♀️Мен това лично мн ме дразни,но ще им простя,все пак купувам долнища за 2,50лв бройката за най-малкия член от семейството,че докато пълзеше само ги правеше на нищо от 3 обличания 😆

# 279
Виждали ли сте случайно в някое Пепко в София този комплект несесери: https://pepco.bg/produkti/%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%bf%d0%bb%d0%b5%d … 0%bd%d0%b0%d0%b4/ ? Проверих в Парадайс и Парк център, нямаха изобщо несесери за пътуване.

# 280
Тези несесери не са ли от миналата година? Май не са в постоянния асортимент или бъркам?

# 281
  • На изток от Ада
Тези несесери не са ли от миналата година? Май не са в постоянния асортимент или бъркам?
да  разчистят сайта , виждала съм ги май миналата година да

# 282
Нищо интересно в Пепко в Дъ Мол. Намаления не видях някакви съществени, освен постоянните един-два щендера. Търсих нещо ученическо - почти никакъв асортимент, разбутано, разхвърляно, направо се отказах.

# 283
Аз вчера взех някои неща за офиса с фактура : поставка за т.хартия , кошче метално , четки и мопове + метла с лопата.

# 284
  • Русе
Днес си купих тези лъжички от Пепко в Русе.Някой, някъде да е виждал вилички?
Нямаше нищо намалено в нашия град или всичко е разпродадено.

Общи условия

Активация на акаунт