Магазини Pepco 12

• 68 013
  • 754
  •   2
Отговори
# 630
Някой видя ли от новите плажни кърпи с връзки накрая? Вчера бях нямаше 😕 толкова бързо ли да свършиха 😒

# 631

Аз си купих такова горнище хареса ми как стои, но долнището беше огромно и дълбоко ...

# 632

Аз си купих такова горнище хареса ми как стои, но долнището беше огромно и дълбоко ...
От кой магазин го взехте. Аз днес търсих точно този модел и го нямаше наличен в нашия магазин.

# 633
От бургас

# 634
Благодаря. Ще чакаме и в София да заредят.

# 635
Проверих за постелка за кола, няма. Доста обрано беше, няколко одеалца и 2-3 охлаждащи постелки.

# 636
Аз по тоя повод дебна да заредят котешка тоалетна и тя ту изчезва ту се появява...

# 637
  • Бургас
Проверих за постелка за кола, няма. Доста обрано беше, няколко одеалца и 2-3 охлаждащи постелки.
Благодаря, че отдели време.
Хубав ден.

# 638
В момента има ли намалени детски (за по-големите деца 10+ г) дрехи в Пепко?

# 639
  • София
Днес в Ринг МОЛ-а специално влезнах в Пепко да проверя за посателки за домашен любимец за кола - нямаше. Огледах обстойно и продавачките питах - няма!
Имаше доста охлаждащи постелки.

# 640
Днес в Ринг МОЛ-а специално влезнах в Пепко да проверя за посателки за домашен любимец за кола - нямаше. Огледах обстойно и продавачките питах - няма!
А тези охлаждащи постелки ... Дали охлаждат ? И , ако да.. то , дали могат да охлаждат и хора 😀😂 .. Представих си се на някоя детска площадка с такова чудо ... Та се замислям 😂

# 641
Не. Те са като надуваеми дюшеци, но много по-тънки, и пълни с някакъв гел. За домашно ползване са, не за навън.

# 642
  • 1st floor
Някой назад май търсеше черните дамски бански с тънки презрамки в магазин в София. Преди 3 часа имаше в Люлин 2. Взех последното S.  Много ми хареса. Имаше всички останали номера.
Кучешка постелка за кола нямаше.
Търсих бриджитка  черна...няма. Sad А ми бяха супер удобни през лятото, защото често махам презрамките.

# 643
  • Бургас
Благодаря Ви, че проверихте.

# 644
Гледаме, гледаме ...не сме те забравили Wink Wink и яз в Ринг Мола търсих , но както са ти казали - няма . Утре ще ходя към един друг и пак ще видя Wink

Общи условия

Активация на акаунт