Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 81

• 44 947
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
....И от големината на стаята.

# 286
  • София
Бяло(или цвета на дивана) , светло сиво и тъмносиво

# 287
И аз съм за бяла (мръсно бяла) секция и дърво в цвят като пода,
ако ли не - изцяло бяла (мръсно бяла).

# 288
Аз бих я направила изцяло дърво.

# 289
Аз бих я направила изцяло дърво.

Ще имам разногласия с половинката - не харесва дърво, защото му напомняло на хижа, вила.

# 290
  • София
И аз като мъжът ти, да не говорим, че ако не е масив по-точно ми напомня соц секция.... В хижата поне има някакъв чар и характер.

# 291
Въпрос на вкус.Тази секция е голяма, показаната от дамата ще стои мн. добре.

# 292
  • София
👍Всичко е въпрос на вкус, само казах, че разбирам мъжа й... Иначе тя и нейната е доста голяма.

# 293
  • Варна
Здравейте. Търся си малко скринче (ще се ползва като нощно шкафче) с приблизителни размери в/ш/д 55/70/33. За момента най-близкото до това, което търся е ето това икейското:

https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/chest-of-drawers/ … medzheta/75305709

Срещали ли сте друг готов вариант по магазините, на подобна цена?

# 294
Чамовите мебели са много евтини и има доста фирми, правещи такива. Начертай си точно каквото искаш, поръчай си и готово. Сещам се за една на "Екзарх Йосиф" близо до минералните чешми. Или беше на "Искър" ?

# 295
  • Варна
От Варна съм. Магазин тук или с възможнаст за онлайн поръчка? Не държа да е чамов, размерите са ми по-важни. Също си мисля че по поръчка ще излезе доста по-скъпо?

# 296
Вземи си икейското.Можеш и да си го оцветиш,както ти пасва.Изобщо не са лоши.

# 297
Здравейте. Търся си малко скринче (ще се ползва като нощно шкафче) с приблизителни размери в/ш/д 55/70/33. За момента най-близкото до това, което търся е ето това икейското:

https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/chest-of-drawers/ … medzheta/75305709

Срещали ли сте друг готов вариант по магазините, на подобна цена?
Обърнете внимание, че се налага да се укрепва в стената.
Странно ми се струва малка мебел от масив да се налага да се укрепва, обикновено са тежки и стоят достатъчно стабилно и самостоятелно. Ако можете, добре е да го видите на място.

# 298
Правилно е това за укрепването. Скринове с малка ширина много лесно губят баланс ако се изтеглят няколко добре напълнени чекмеджета. Да не говорим, ако дете се хване за чекмеджето и се опита да дръпне. Някога точно ИКЕА бяха дадени под съд заради подобни инциденти.
Едно нощно шкафче трябва да е много по-широко.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 18:34 от Черна станция

# 299
Същите до скоро ползвахме без закрепване за стена.Ако бяха в къщи,може би щяхме да ги закачим.Нямахме проблем с отварянето на чекмеджетата.Точно за нощни скринчета ги ползвахме.

Общи условия

Активация на акаунт