WIZZAIR - 44

• 47 986
  • 767
  •   1
Отговори
# 150
  • Луната
Благодаря много! А кога най-късно мога да добавя багаж - приорити и чекиран? Отначало само basic варианта мага ли да направя и после след резаервацията да се добавят багажите?
До 3 часа преди полет можете да правите промени.
Иначе с купуването на билетите, може да видите и с дискаунт цената. Ако Ви намаля с 20лв. на полет на пътник то с тази резрвация го избивате /80лв е/ ш Ви дава отстъпки при купуване на билети и чеккиран багаж през следващата 1 година.

# 151
Багаж може 3ч преди полета, но имайте предвид, че цените се вдигат.
Аз купувам по рано ако имам нужда.

# 152
Много благодаря за бързите отговори! Виждам, че съм объркала нещо много важно - натиснала съм 3 вместо 5 - на 15 години е.(много се извиневам за грешката)  Даже сега видях, че системата я брои за голям човек май. Т.е. май е по-добре да купя места?

На 15г няма да седите заедно безплатно, така че платете за места.

# 153
Има също услуга да ви сложат заедно.
Излиза по-евтино от закупуването на места, ако не се лъжа.

# 154
Здравейте, имам въпрос относно принципа на падане и качване на цените. Следя за средата на май месец полетите за Барселона и от 2 седмици варират между 127 и 107 лв. Има ли според вас шанс да паднат още, като гледам към края при избор на места в самолета за 1-2 дати са продадени по 40-45 билета и вървят много бавно продажбите. За пръв път ще ползвам Уиз и за това нямам наблюдения.

# 155
  • Луната
Здравейте, имам въпрос относно принципа на падане и качване на цените. Следя за средата на май месец полетите за Барселона и от 2 седмици варират между 127 и 107 лв. Има ли според вас шанс да паднат още, като гледам към края при избор на места в самолета за 1-2 дати са продадени по 40-45 билета и вървят много бавно продажбите. За пръв път ще ползвам Уиз и за това нямам наблюдения.
Цената на посока ли е или за двупосочен билет?
Май месец има почивни дни и се пътува.
Барселона е желана дестинация!
Колко места са закупени не е показателно, за това в каква степен е разпродаден полета, защото мнозина в това число и аз не купуваме места предварително
Ако цената и периода ви устройват ги а купувате, ако не чакате.

# 156
Хич не се бях сещала, че местата не се обозначават автоматично заети, защото хората не купуват места. Grinning

# 157
  • В полите на Витоша :)
Здравейте,

искам да купя билети за 2 възрастни и дете на 10 г. и задължително трябва да платим места за тримата (през приложението гледам). Има ли вариант да не избираме места или поне да избера само за 1 родител + дете?

# 158
  • Луната
Здравейте,

искам да купя билети за 2 възрастни и дете на 10 г. и задължително трябва да платим места за тримата (през приложението гледам). Има ли вариант да не избираме места или поне да избера само за 1 родител + дете?
Пропуснете местата. Така или иначе при чекин-а детето ще го сложат до единия възрастен.
Избирате като опция - Избиране на места по-късно

# 159
  • В полите на Витоша :)
Благодаря Simple Smile
Трябваше първо да избера "избор на други места" и след това да продължа без да направя избор.
Сега чакам мейл за плащане по банков път, че дава грешка при плащане с карта.... Голям зор, докато направя тази първа покупка на билети Flushed

# 160
Или плащате 3 места, или николко. Щом има дете ще го сложат до един възрастен.

# 161
Ние преди 2 седмици летяхме двама възрастни с дете, не сме купували места. На отиване бяхме тримата един до друг, на връщане детето беше до мен, а съпругът ми през един ред от нас. Както са написали вече, не е задължително да купувате места, и детето ще бъде до единия от вас, не се притеснявайте.

# 162
Здравейте! Получихме информация за анулиране на полета от Катания до София (за нас на връщане). Моля за практически съвет как се постъпва в тази ситуация? До този момент не съм имала отменен полет. Да избера опция резервирай отново (което означава да резервирам, насрочването на нов в най-скоро време?!)Да се свържа с кол центъра?! Споделете моля Вашият опит! Утре трябваше да летим, но ще има стачка Sad

# 163
Не четете ли какво пише в информацията? Можете да си смените датата на полета с друга (когато има места, разбира се). Това е безплатно, а ако резервирате отново ще платите текущата цена и ще ви върнат парите за отказания полет.
Би трябвало да може да правите промените онлайн, ако не става - кол центъра.

# 164
  • Луната
Здравейте! Получихме информация за анулиране на полета от Катания до София (за нас на връщане). Моля за практически съвет как се постъпва в тази ситуация? До този момент не съм имала отменен полет. Да избера опция резервирай отново (което означава да резервирам, насрочването на нов в най-скоро време?!)Да се свържа с кол центъра?! Споделете моля Вашият опит! Утре трябваше да летим, но ще има стачка Sad
Не Ви ли дават алтернатива за смяна като полет в друг ден?
Иначе, може да имате претенции към тях за обезщетение.

Общи условия

Активация на акаунт