WIZZAIR - 44

• 47 964
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
    Здравейте! Как става прехвърлянето на точките от картата на ДСК в Уиз профила?

# 676
    Аз влизам в страницата си в ДСК директ, меню Карти, подменю Бонус програми и там пиша колко точки искаш да усвоиш и ти ги изчислява в лв.

Но в момента не работи.

# 677
    • на тавана в кошницата
    Здравейте! Мога ли както при Ryanair да видя местата(за сядане) преди да закупя билета?

# 678
    Да. Същото е. Симулира се купуване на билет с избор на места и се виждат кои са свободни. Влизайте от различни браузъри и инкогнито, защото ще започне да ви мисли за БОТ.

# 679
    • на тавана в кошницата
    Много благодаря.

# 680
    Здравейте, мога ли да превозя 5 суджука в чекирания багаж?,Кои данни се вписват при чекиране без места с 30 кг багаж-номера на лични карти,паспорти, имена на латиница, друго? Ако си купя места две седмици преди полета трябва ли пак да се чекирам.

# 681
    • София
    Без да си купите места, можете да чекирате едва 24 часа преди полета, така че няма как да чекирате в момента и после да купите места 2 седмици преди полета. Иначе да, тези данни са Ви необходими за чекирането и рождени дати май имаше.
    Можете да превозите суджуците.

# 682
    Имената и рождената дата са важни, другото е все е едно какво пишете. И със и без места данните са едни и същи. Ако платите места, може да се чекирате по-рано, но май не е задължително (не че има смисъл да се бавите, така или иначе сте платили)

# 683
    моите точки ги преведоха(забавянето беше ок.4 дни, като до 2 дни се счита за официално отнемащото време)

# 684
    Оправиха бъга тази нощ, след точно две седмици.

# 685
    Оправиха бъга тази нощ, след точно две седмици.
    Doro, благодаря! И аз мислех, че е през усвояване, но още не съм пробвала.

# 686
    Здравейте, моля за съдействие опитвам се онлайн да чекирам възрастно  лице с безсрочна лична карта, но на дата на изтичане на документа няма опция безсрочен какво да правя и каква дата да избера за да не стане проблем на летището??

# 687
    Някаква бъдеща дата, няма значение какво пишете по тия полета.

# 688
    Здравейте, моля за помощ. Преди малко платих резервация, но съм объркала датата на полета. Има ли вариант за промяна без такса. Нямам закупен флекс. Благодаря предварително

# 689
    Райън имат, уиз май не, но им се обади бързо и помоли, може да стане...

Общи условия

Активация на акаунт