WIZZAIR - 44

• 47 948
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
Райън имат, уиз май не, но им се обади бързо и помоли, може да стане...

Звънях на импулсния, извън раб.време са

# 691
  • София
Някой ми е сменял така полет, без такса, но не помня кой - Уиз или Райън. Да пишеш на бот-а?

# 692
E, има и други държави с друго работно време. В краен случай може и утре.

Райън си имат правило за поправяне на грешки в рамките на 24 часа, но Уиз май нямат...

# 693
Уиз са ми сменяли име, излезна моето, а трябваше да лети друг човек. Свързах се почти веднага, не знам дали имаше значение това, че аз вече имах билет за същия полет.
Днес пак голямо закъснение. Полетът за Валенсия от София вместо в 19.55 ще излети в 22.55.

# 694
Миналата година есента толкова се бях отнесла, че купих билети от Болоня до София, а всъщност трябваше да пътувам от София до Болоня. Видях го веднага, като получих потвърдителния мейл, осъзнах какво съм направила. Смених го без проблем сама през приложението, не са ми начислявали такса. Беше за същата дата, имаше полет и в тази посока, та предполагам има си някакви условия.
Но да измрънкам пак, днес стават 30 календарни дни, откакто пуснах искане парите от Уиз портфейл да ми се преведат обратно по банкова сметка. Пари няма, нова заявка не мога да пусна, защото ми дава, че вече има активна заявка за тази резервация, мейл callcentre.hu@wizzair.com е невалиден, на info@wizzair.com писах преди 3 дни и няма отговор още. Очевидно ще трябва да звъня по телефона.

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 00:20 от Melusine

# 695
Здравейте!
Искам да закупя билет сега за пътуване през септември.
Към момента фамилията ми е една, а през септември ще е друга.
Коя следва да запиша при резервацията или просто следва да нося документа, въз основа на който е направена промяната?
Благодаря предварително!

# 696
  • Anywhere
Пишете фамилията, която ще е на документа, с които ще пътувате през септември!

# 697
И двата варианта стават, ако напишете новата трябва да си смените документите преди пътуването. А може и да напишете име и бащино, те не се сменят предполагам

# 698
Хора, каква е минималната сума за погасяване по Уиз ДСК картата? Пише, че не е такса, значи е процент, но не откривам какъв процент е.

# 699
На падежната дата получавате СМС с инфо каква е минималната сума. Съветвам ви да погасявате всичко в 45-дневен срок, не само минималната сума, ако искате да не плащате лихви. Харчете колкото може да погасите после и така не ви се оскъпява нищо, дори със стотинка. И тогава има далавера от картата, трупат се точки, имате си и членство за намаление... изобщо.. тази карта е доста добра.

# 700
Хора, каква е минималната сума за погасяване по Уиз ДСК картата? Пише, че не е такса, значи е процент, но не откривам какъв процент е.

3 % oт усвоения лимит за месеца.

# 701
  • Варна
Простете, ако ми е тъп въпроса.
Преди точно 1 седмица двупосочен билет Варна - Прага за 3ма души за края на август беше с над 500 лв по евтин.

Очаквах да са се качили цените за 1 седмица но чак пък толкова.

Мислите ли, че ако изчакам още, пак ще паднат?

Направо се изумих, извинете...

# 702
    Аз винаги правя пълно погасяване, но от SMS-ите, които ми изпращат, виждам, че на около 700-800 лв минималната сума е около двайсетина лв. Сега проверих, последния месец на 900 лв минималната вноска ми е била 26 лв и стотинки.

# 703
    • София
    Няма как да поевтинеят билетите за края на август.
    От началото на септември там започва учебната година и доста хора пътуват.

# 704
    Простете, ако ми е тъп въпроса.
    Преди точно 1 седмица двупосочен билет Варна - Прага за 3ма души за края на август беше с над 500 лв по евтин.

Очаквах да са се качили цените за 1 седмица но чак пък толкова.

Мислите ли, че ако изчакам още, пак ще паднат?

Направо се изумих, извинете...

Принципно е възможно да паднат, но е в разгара на ваканцията, много малко вероятно.
    Ако решите да чакате, проверявайте по-често и за един човек, в случай че се освободи само едно или две места.

Общи условия

Активация на акаунт