За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 29 538
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
  • Мнения: 1 731
Прилича ми на онези пластмаски, дето се слагат в средата на пицата, за да не се сплеска капакът на кутията върху пицата. Хем държи капака, хем разделя парчетата.

# 601
  • Мнения: 10 856
виждала съм и мъничка купичка със сос да слагат на такава поставка .
Грана не съм правила на пюре. Имах в предвид такъв грах


Сложих го с агнешкото , едно морковче, малко пащърнак, зелен лук, зехтин, морска сол, черен пипер и джоджен под налягане и го сервирах с малко лимон Simple Smile

# 602
  • Бургас
  • Мнения: 1 731
Значи, препоръчвам ти да направиш пюре от грах. Разкошно е както за гарнитура, така и за мазане на филийка! 😜

# 603
  • Мнения: 10 680
О, пресен грах, това е богатство. Само с масло е чудо

# 604
  • In transit
  • Мнения: 14 217
О, пресен грах, това е богатство. Само с масло е чудо
Да, точно. Съвсем леко задушен с масло за минути...как под налягане? Confused

# 605
  • Мнения: 10 856
В уреда нинджа. Не за дълго . Имах малко парче прясно агнешко от една ферма край нас. Стана много бързо и супер. Масло днес нещо не ми се слагаше на нищо.
Аз заделих една част от суровия грах и го сложих на зелена салата с репички ей така както си беше , суров.

# 606
  • в сърцата на децата <3
  • Мнения: 4 077
Какъв сорт картофи са подходящи за чипс? Сигурно ако не ядяха такова нещо децата, само на такива картофи щях да попадам... Но сега са все от моите любими - изпържени са меки и златисти. Рязах с белачката, със специалното ренде, мих, суших, бланширах - тц.

# 607
  • Мнения: 1 711
Картофи сорт Агрия и Фонтане са подхосящи за чипс. Лошото е, че в магазина никъде не пише какъв сорт са картофите, а само от коя страна идват. И двата сорта са холандски.

# 608
  • Sofia
  • Мнения: 22 572
Мдаа, не пише, затова правя с каквито имам, нали не ги знам какви са... Simple Smile

Тук са сладки картофи

# 609
  • в сърцата на децата <3
  • Мнения: 4 077
В магазините обикновено не пише, но на пазара са производители и си ги знаят Simple Smile Благодаря за насоките!

# 610
  • Мнения: 10 856
при нас пише твърдо сварими, разваряващи се и още една категория мисля беше средни, но не съм 100% сигурна.
Аз бях купила по случайност едни идеални за пюре . Сега имам едни други, но от пазара и не пише. Но ще ги тествам друг ден. Много ми хареса идеята за пататника . Днес тиквички .

# 611
  • Бургас
  • Мнения: 1 731
Онзи ден правих пататник, ама 3 тави, защото много бързо се изяжда. Една тава отива само за обяд. Чудя се хората с по три и повече деца как готвят. Сигурно винаги правят по две тави мусака примерно 🙂
Домашен чипс и ние обичаме, но много бавно става така хубаво количество, че да си хапнем добре. Пък ако не нацелиш правилните картофи, никак не става.

# 612
  • Somewhere far away
  • Мнения: 5 866
Чудя се хората с по три и повече деца как готвят.
Никак, защото много рядко има такива хора в днешно време.

# 613
  • Мнения: 10 856
Ябълкова какво му сложи на пататника ?
Deathcrush има и все ядат нещо. Аз се чудя как се справят с различните вкусове на някои от тях и как се справят с остатъците. Т.е. все остава нещо ...

# 614
  • Бургас
  • Мнения: 1 731
Направих пататника точно по тази рецепта Това е любимият ми кулинарен сайт! Има коментари под рецептите, които ми служат за ориентация дали/ как да приготвя ястието.
Лукът гледай да е малка глава. Или половин. Иначе на мен лично ми става много лучено.

Общи условия

Активация на акаунт